B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-31

Spara på skuldsanering & quest;

Advertisement

Och även om jag är för närvarande i en skuldsanering av skulden.

Jag betala månadsvis medelhastigheter av lån etc, som ägare. Nu ville jag fråga om jag kan tillåtas vid sidan av (om det fortfarande det som återstår) för att spara några till privata skulder att betala tillbaka, och jag en dag att köpa en bil igen.

Om jag lämnar bara på mitt konto (P-konto på en kredit basis, men ingenting grep) vad som finns kvar och råd skulle se då skulle jag möjligen ännu men vet hastigheten eller ökningen av lån.

Ska jag ett nytt bankkonto någonstans öppnas där jag lämnade jag insättning någon mängden och dölja det eller hur skulle du göra det?

Om hem i ett kuvert skulle inte vara rätt.

När det gäller och tack vänliga

answers

Hej och tack för svaren.

Mitt konto är inte ställt, eller innehåll.

Jag har mina kvitton etc. utlagd och betala alla borgenärer i tid med de fasta priserna för över ett år.

Var bara bara frågan om något kvarstår huruvida och hur man håller den bästa.

Bil behövs eftersom jag annars delvis verkligen inte kan komma att fungera eftersom körning vid tidpunkten inga bussar eller tåg, så jag kommer att försöka visa lite för åtminstone en sida, men också till min hyresvärd som jag är skyldig något att betala snabbare och privata skulder att lösa.

Tack

Nej du inte kan vara på kontot pengarna. Kvarstad avdraget är du bara en månad. Därför, om du till exempel., 100 € på det, beslag nästa start i månaden, även om du bor i 1073 € inflöde. Antingen du lägger en del av ditt hem ut, eller till ett konto för ditt barn om sådana finns, eller dina föräldrar. I ditt namn inte kommer att göra. Dessutom kan du be sin elleverantör, definiera tee högre: Du kan inte exakt uppskatta konsumtionen och en ytterligare betalning är inte möjligt eftersom kvarstad på grund. Likaså när gas eller tillverkningskostnader. Överskjutande belopp du dit så betalas eller debiteras.

Varning: Om du har gjort din sanna och falska uppgifter, kan du med den återstående pengar du gör vad du vill. Man kunde också göra besparingar, vilka emellertid, då skulle bli föremål för fastsättning.

Dock är mörkfärgning av befintliga besparingar en ganska omständlig affär:

I Tyskland finns det ingen banksekretess. Som öppnade ett bankkonto, måste identifieras. All information lagras sedan i en federal myndighet. Bland tjänstemän tillstånd att dra nytta av denna information, inklusive fogdar:

https://dejure.org/gesetze/ZPO/802l.html

Om någon av dina fordringsägare att fortsätta att verkställas, kan dina besparingar vara kända på detta sätt och försvinner.

I andra europeiska länder är inte bättre för dig också. Antingen finns det ingen banksekretessen mer eller kommer snart att avskaffas. Schweiz, som hittills fortfarande pryder har sina egna lösningar hittades: tyska kunder är oönskade.

Bargeldhortung som ett alternativ har många problem. Speciellt du måste, men så en dag föra avsedd bil köper pengarna tillbaka till ytan och sedan ändå flyger på allt.

Varför inte tilgst eftersom din skuld så snabbt som möjligt? Om du är skuldfri, står du överallt bättre. Tänk på den ökända Schufa. För närvarande har du många dörrar stängda, postorderföretag, banker, försäkringsbolag, resebyråer, etc. Genom denna ändra något för mig vettigare än att köpa en bil.

Related questions

20K betalning skydd & comma; Jag kan känna spara i en skuldsanering & quest;

god kväll Det finns en kvarvarande lån på 20.000, det gjorde jag inte verkligen löna sig för år! Som alla i slutändan. Har du tips för mig som jag är? Jag tänkte på omläggningen till procenttal (Bares) sparande ... den månatliga. Höjning ... Men jag

Uppvärmning med trä - kan du spara den och quest;

En vänlig familje uppvärmd på vintern alltid med ved från sin egen skogsfastighet. Mycket dyrt men kostnadsbesparande. Hur ser när man köper den delade trä, kan du då fortfarande värma sparsamt eller det kommer till samma pris som förutom olja och ga

Vilken typ av spara priser rekommenderas & quest;

Jag vill ha en sparad på bekostnad belopp per månad! Vem vet en bra produkt. Jag vill köpa en fond och inte köpa en försäkring. Tack! Vad är målet? Vad är beloppet? Vad vill du pengar tillgängliga igen har? Du kan ladda ner pluggen i en Riester kontr

Som utfärdar vår regering ska spara de flesta & quest;

Vad skulle du tänka på nyttig? Vilka besparingar skulle faktiskt vettigt? hämta Bundeswehr från Afghanistan. Ställa in solenergi marknadsföring. införa pensionsavgifter för samtliga riksdagsledamöter. Ingen utgående skattepliktiga skona politikerna.

State besparingar ersättning anställdas spar kontrakt integrerbar & quest;

Jag har en sparplan som "finansieras" av kapitalet ackumulering fördelar. Jag har nyligen lärt från en kollega som liksom jag en halv dag arbetar, att de också har en statligt anställd får ersättning besparingar. Detta är förmodligen sant för al

Med vilket värmesystem kan du permanent spara mest pengar & quest;

Vilket värmesystem är permanent ansluten till nämnda ena kan spara mest pengar? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de För mig är fjärrvärme i en energi - att värma den mest ekonomi

Är Riester Baupsparen det bästa alternativet att spara för hem & quest;

Är Riester bygg besparingar är det bästa alternativet för att spara till ett hem eller du bör ta till andra alternativ? Housing Riester kan vara ett sätt att personligen min favorit, det är fruktansvärt. Riester själv är en relativt byråkratisk arbet

Yrke Home - spara eller liv & quest;

Jag börjar den första april med mitt första jobb. (Nr april skämt. ;-)) Har under studien inte riktigt besparingar skulle samlas, men nu vilja träffa mig några av mina drömmar. Vad rekommenderas? Först då rädda liv eller jag har råd med något med ett

Avgifter för kontoutdrag från spar lån tillåtet & quest;

Hej! Kan banken ta ut en avgift när kontoutdrag skickas till mig via min nuvarande spar lån? Hittills har bara den slutliga straffet för BSV förklarats lagligt. I villkoren för kontohantering avgifter är inne. Så du måste gå mot Villkoren. Om de är i

Framtid Spara Sparkasse rekommenderade & quest;

Genom en annons i en tidning, jag lärt mig från den så kallade framtida räddning Sparkasse. Då ville jag att fånga Internet en del information om det, men kunde inte hitta något konkrestes förutom att man ska börja tidigt med de besparingar, om man v

Bonussystem i sjukförsäkringen: var kan jag spara pengar och quest;

Eftersom bankerna måste höja alla samma avgifterna från sjukkassan, har jag hört att de försöker genom så kallad bonus eller poäng för att få kunder. Så hur exakt gör detta, och där kan jag spara mest pengar? Bör vi överväga något? De sjukförsäkrings