B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-10

Son ett år gör studier utomlands - kommer bara en månad Hem & comma; det fortfarande barn stöd och strävan;

Advertisement

Vår son är bara ett år utomlands studerar - en gång i månaden han kommer hem, kan vi fortfarande få barnbidrag för honom? Han är fortfarande 24 år gammal. Tack.

answers

När barnbidrag, är det viktigt att barnbidrag sökanden i Tyskland omfattas av skattelagstiftningen om du arbetar här i D och skatt att betala, du kan fortfarande barn stöd för sin son får, men max. tills den 25: e födelsedag, om inte sonen var i armén.

Ja, det finns barnbidrag.

Jag kan bara hålla med fru pension.

Här är återigen en bra och användbar broschyr från Federal Central Skatteverket. Klicka bäst direkt på sidan. 6

http: //www.arbeitsagentur.de/zentraler-Content/Veroeffentlichungen/Merkblatt-Sam ...

Related questions

Utomlands och barn stöd och strävan, och exkl;

Jag är tyska, 22 år gammal och bor för närvarande utomlands. Nu har jag nyligen gift och väntade mitt första barn. Barnet Jag kommer att ta in Tyskland i världen, eftersom jag inte litar på östeuropeisk medicin domare. Nu visar det sig undersökt fråg

Resekostnader LPAR till universitet utomlands &; Holland & rpar; avdragsgill på studentens & comma; eller konditione barn till föräldrar & quest;

Hej, min bror som studerar i Maastricht och fortfarande bor med våra föräldrar. Det fungerar bara på 400Euro basis, vilket har inte betalat skatt förra året. Får ertrotzdem KM-paketet via kontroll igen? Eller ska min far ange avstånd hans självdeklar

Resultatet hemma och utomlands: Hur beräkna den skatt & quest; Vad händer med barnet stöd och strävan;

Här är lite för komplicerat skattesituation för mig, hoppas att du kan hjälpa mig: Min dotter är en student. Hon har arbetat i år i Tyskland under studietiden och även deras huvudsakliga bostad här. Nu är hon i Belgien och göra praktik. Där förtjänar

Min dotter är 25 J & period; och har kommit fram till efter den tyska studien, en 2 & period; Study & LPAR; Jura & rpar; startade & comma; Det finns fortfarande barn stöd och strävan;

Är den första genomgången utbildning, inte barnbidrag inte upphöra automatiskt. Familjens budget måste bedöma om ålder barnet genererar skadlig inkomster. Ingen inkomstgränsen - men negativa inkomster Som nämnts ovan ingång, är inkomstgränsen utelämn

Vilken bank har en studielån för studier utomlands och quest;

Jag letar efter en studielån, som betalas för studier utomlands. Jag har varit där så är möjligt på en inhemsk studie endast på KfW och Sparkasse informerade. Kan någon här för att tippa, som jag kan vända mig till? Jag råder dig att göra en online-l

Barnbidrag strävan efter studier utomlands &;

Med mig i cirkeln en familj vill studera barn i inte europeiska länder. Under vilka omständigheter kan familjen fortsätta att få barnbidrag. Måste ställas in till en extra applikation? Du kan få barnbidrag om ett behåller sin huvudsakliga hemvist i T

Studielån för studier utomlands och quest;

Hej alla :) någon av er kan vara ett sätt att finansiera sina studier i Schweiz? Jag försökte utbildningsfonden CarrerConcept och DKB långt. någon av er, men andra möjligheter i denna riktning? Eller kanske en institution som beviljar en uppskjuten k

Vilka stiftelser erbjuder stipendier för studier utomlands på & quest;

Nu har jag återigen en fråga om att studera utomlands. Och även om jag ville wissenn vilka grunder skulle kunna hjälpa studier utomlands och var att tillämpa. Jag bara ser och vill bara gånger överväga alla möjligheter i beaktande innan jag bestämmer

Barn stöd för min son Tim

Hej mycket härdade damer u. Män Varför får jag för min son Tim Inga fler barn stöd han går utan att shcool MfG Jörn XXX Fram till 18, födelsedag, kommer barnbidrag automatiskt. Då måste du ansöka om det. Ansökan kan också göras ännu retroaktivt. Vit

Finns det några barn stöd för årliga skolutbyten utomlands & quest;

Min dotter kommer att tillbringa nästa år i USA som en del av en skola utbyte. Klart att något går en bit in pengarna. Jag undrar bara om de förblir rätt till barnbidrag har även om de kommer att redovisas där. Någon vet? Hej! Tja, jag själv i den 11