B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-14

Som säker investering jag idag, åtminstone från inflation & quest;

Advertisement

Vem kan berätta för mig, med wlcher investering numera åtminstone inflationskompensation?

answers

Med en väl diversifierad och väl utvalda investeringar - på lång sikt, det vill säga 10 + år.

Det grundläggande konceptet för investeringar är avkastningen - kontinuerligt som utdelning / utdelning eller försäljningsvärdet vinst. Pågående distributioner finns i obligationer (kuponger avtalsriskkompensation) eller aktier (utdelning som deltar i överskott från den löpande verksamheten). Vinster det genom ökad efterfrågan eller genom värdeökning i ämnet - på fysiska tillgångar eller immateriella rättigheter (t.ex. patent). I lager finns det fortfarande om ett annat sätt vinster: om inflation :-)

Ta ett företag som idag genererar 1,00 euro vinst per aktie och som häller 0,50 euro varje år. Har du efter 5 år en förlust av köpkraft 10%, samt utdelning (i nummerordning jämlikhet) skulle vara mindre "värt". Företaget hjälper men med även i att skapa inflation genom att höja sina priser. Produkterna sedan kostar kanske 10% mer ... kanske 12% eller 20%. Detta innebär att vinsterna och 5 år kommer det inte längre 1,00 euro, men kanske 1,10 euro eller 1,20 euro ökar. Antag åter hällde halv, vi gjorde på bruttobeloppet någonsin för indexering.

Således förväntar sig efter skatt fortfarande (låt oss anta generös 30% skatt på), måste därför till en inflationstakt på 2% per år, en avkastning på cirka 2,9% räckvidd. Så vi letar efter företag som åtminstone. 3 laddade% direktavkastning och är genom sin position på marknaden också kunna mitzuschieben prishöjningarna ovanför inflation. Dererlei företag finns ett överraskande stort antal - och det är precis fallet för fonder som investerar i hög utdelning företag.

Naturligtvis finns det också en annan typ av företag som distribuerar eventuell utdelning, eftersom de föredrar att investera i deras tillväxt. Detta återspeglas i aktiekursen sedan som "enterprise value", det vill säga här belöningen för aktieägarna inte är en årlig eller kvartalsvis distribuerade men visar sig bara vid försäljningen av aktierna. Detta är naturligtvis riskabelt, eftersom om företaget växer kraftigt och sedan upplevt en betydande nedgång, investeraren i slutet av en nackdel om du inte använder häckar.

Om du blandar dessa låter nu aktievärden i ett visst förhållande obligationer som fast ränta baserad investeringar som helst anti korrelerade något springa till aktiemarknaden, har du en blandning som ger en rimlig avkastning med minskad volatilitet. Lägg till att private equity och fastighetssätts, då finns det en ytterligare diversifiering som kan förbättras i en lämpligt vald och övervakas kontinuerligt blandning ytterligare.

Sådana blandfonder finns några ... med olika placeringsinriktningar och beståndsdelar. Avkastnings avkastning på lång sikt hjälp av betydligt mer än den föreskrivna 3%, det vill säga den har för en investering som "garantier" som en fast insättning körningar, men är inte "säkra" i den mening som avses i diversifierade tillräckligt och stabilt placerad.

De goda blandfonder inte nödvändigtvis visas i rekordlistor av kapitalvinster på, men alltid köras i övre mittfältet. Eftersom skiv fonder skiljer sig alltid från år till år, är den permanenta övre mittfältet inte så illa :-)

Så du träffa inflation efter skatt. Det deltar i ekonomin med instrument som simmar tillsammans med inflation.

PS: Guld skulle emellertid också en god investering när inflationen stiger kraftigt som priset på guld hänvisar alltid relaterat av den begränsade tillgången på ädelmetallen till efterfrågan i en begränsad mängd guld. Guld är inte i alla affärs faser en god investering och ger heller ingen inkomst. Så du kan i hög inflation tider och lågkonjunkturer (exklusive deflation) verkligen investera i guld, bör dock i tid sedan omfördela i andra tillgångar igen när dessa villkor inte längre gäller. De flesta människor glömmer och därför undrar att deras guld efter några år är plötsligt värda mindre än de tror.

Svaret på denna fråga beror till stor beror på vilken typ av kille du, varav investeringsbeloppet vi talar om och hur länge pengarna kan investeras eller vill ha.

Och det beror på vad du kanske gillar "säkra" betyder.

  • Visst - som på ett säkert? Då blir det svårt med intresse.
  • Visst, eftersom det i stort sett diversifierade investera i klassificeras som säkra investeringar? Det skulle vara som ett bra sätt.
  • Visst - eftersom investera i olika typer av investeringar, backas upp av totalt riskfyllt och Spice of Life? Även om detta är ett typiskt sätt, men skulle vara mig igen till osäkra eftersom alltför oförutsägbar.

Det är vackra talesätt: "Alla har alltid sagt att detta inte är möjligt förrän ett kom som har gjort det enkelt."

Med detta i åtanke: Det finns säkra investeringar med mer än 3% ränta - med garanterad ränta, eller garanterad minimiavkastning. Man behöver bara titta på andra platser än den andra, då kan du också hitta vad.

Det finns sådana erbjudanden med löptider på ett år till oändlighet. Metoden genomförandet är ofta ett efterställt lån eller ett lån patriarchisches. Men det är också slutna fonder eller som en tillgångsförvaltning. (De företag som erbjuder detta som ett efterställt lån, göra det för marknadsföringsskäl, och typiskt har inga Erstrang åtaganden.)

Dessa är bara ett sätt som kommer att tänka mig. Jag är nyfiken på vad Strange och tänker befriade Pauschalisierungsfraktion igen för att säga.

Informera dig själv genom att du och du vill ha ditt eget omdöme - och enskilda investeringserbjudanden. Ja, det är en hel del skrot på marknaden, men du vet bestämmer Gauss normalfördelning. Detta gäller även för anläggningar som du skulle vilja det. De finns. Länkar och mer information är du välkommen att höra av mig.

säkra placeringar för närvarande inte samma från inflation. Säkra växter är för närvarande i den här vyn en förlorande proposition.

Det är den nuvarande misslyckande.

Endast för denna dag? Detta går. Köpa dig en flaska alkohol. Där du får redan och omedelbart köpa upp till 40%? Om du du har en dricka fördela på flera dagar längre med den procentsats!

Du måste se verkligheten i ögonen - din önskan är helt på den nuvarande situationen över.

Historiska låga räntor? Har du hört talas om nyheterna? Tydligen inte.

Om du har en halvvägs acceptabel avkastning vill stanna bara aktier eller fonder - för då har du (om det är korrekt vald) hanterbar risk, men en avkastning som slår inflationen lös. Med dagpenning eller liknande nonsens inte kommer att lyckas.

säker investering

Med ingen. Vad du letar efter är ett universalmedel. Vem vill ha absolut säkerhet, måste avstå avkastning och vice versa kan bara förvänta anständig avkastning, de som är villiga att ta problem och risker.

På mycket lång sikt blue chip tillväxtaktier som du håller ett öga på.

Related questions

Förutsatt en investering på spanska statsobligationer risk a & quest;

Förutsatt en investering på spanska statsobligationer någonsin tar en risk om EU-land är fortfarande bevarade av ECB likviditet ändå före konkursen? Från när en stat är faktiskt obestånd? I princip behöver du bara investerarna triangeln i åtanke har:

Carmignac Investissement Aktiefond & period; Vem vet om & quest;

Har någon någonsin dragit Carmignac Investissement aktiefonder? Är redan en relativt gammal medel, men tydligen fortfarande mycket bra prestanda. Åtminstone har rekommenderats för mig idag. Kan någon ansluta eller finns det frågor som inte sticker ut

Hur skyddar jag 125 period, 000 euro SAFE innan & LPAR, hyper & rpar, -Inflation & quest;

Hej, jag har 125.000 EUR ärvt från mina föräldrar. I djur rädsla för en (hyper) uppblåsning av euro. eventuellt redan innan valutareform (På grund av det spända läget EU (Grekland och co) och tillhörande slutet av euron. Jag förmodligen inte kommit t

Investeringsstrategier Inflation & quest;

Hej! att inflationsrisken ökar ens hört talas överallt och känd. Vita dina strategier mot den eller vad kan du rekommendera? Från tröttsamma ämne av guld åt sidan ... Det finns realobligationer, vilket är något försenade sina kuponger med stigande in

Investering för ett år - vad går & quest;

Har fått 25000 EUR nu en sekvens område av 0,8% under 1 år. Börjat Jag hade gånger med dem som har några råd till mig 2,3% under 2011. Vad kan jag göra med det? Danke schon mal! För närvarande är det inte bara lämpligt att skapa pengar, eftersom ränt

Ska vi våga ändå att köpa guld och komma; har där priset per ounce idag nådde ett rekord & quest;

Min sista informationen var som i sig inte skulle vara värt, eftersom priset är så högt, minskar igen som stiger och idag har jag hört i nyheterna att en post per troy uns guld uppnåddes. Ska vi våga köpa guld där? Justerat för inflation, är priset p

Min partner har 240 period, 000 period Tegesgeld konto; Hur mycket det fortfarande förlorar genom inflation & quest;

bör för att säkra sin ålderspension sin lilla förmögenhet inte ätas upp av inflationen - och det är verkligen förmodligen prekärer- det får för närvarande 1,25% 240.000 euro skulle vara 1,25% pa, ränteintäkter euro 3000. Av dessa 801 euro skattefritt

Om inflation & quest; Om så är fallet, när och strävan;

Kommer inflation efter den stora ståtliga skuld? Om så är fallet, när? Och: hur starkt (hyperinflation)? Om du en högre inflation menar med "inflation", än vi hade under de senaste åren (btw. 0 UDN 1,5%), är det verkligen under nästa år och komm

Kan med grön investering eftersom faktiskt riktigt vad drag & quest;

Eller är en illusion och också anledningen till att ekologiska Investementfonds utgör fortfarande en nisch? Jag tror att om man tittar på begreppet "gröna investeringar" en gång exakt ser ut, sedan "Investment", substantivet och "

Livförsäkring som en säker investering är värt det i dag & quest;

Jag har en fråga: Du hör alltid hur stor men ändå så en livförsäkring och att det ska vara så komplett, men mycket som en säker investering och för de överlevande. Men vad händer om jag vill avbryta innan kontraktet avsluta detta som beskrivs häri ht

0
Views
0
Ccomments