B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-25

som jag kommer i Schufa ut & quest igen; & quest;

Advertisement

od sedan omkring 2000. 2001 Jag är i schufa men har mina räkningar redan betalats allt
och nu vill jag det alla borta är att jag inte längre är schufa där, men hur gör jag det? !!?

answers

Vad står det exakt där? Är i den betalda grejer redan utförandet skall införas?

Hur gammal är registreringar?

Fanns det ett intyg? Om "JA" när?

Posterna raderas automatiskt efter 3 år. tidigare deletioner är svåra.

från Deise år kan också starta på nätet en själv informativ. detta är gratis.

Du har rätt (Federal Data Protection Act §§ 33 ff.), För att kontrollera de uppgifter som lagras av schufa hjälp av en så kallad kreditupplysning. Du bör regelbundet kontrollera dina data i schufa att förhindra överraskningar.

enligt denna länk du får ett mönster brev av central display konsumenten. dessa kan användas för att ta bort oönskade poster för att bli av.

http: //www.verbraucherzentrale-bremen.de/beratung/verbraucherrecht/probleme_schu ...

Related questions

få Credit inlägget betalas & comma; schufa inträde & quest;

hej, är ny här och skulle vilja veta om jag har en dålig post i derSchufa eller Credit? Eftersom jag kör med min bästa vän en kredit utredning på och nu har den rädsla som kan gå fel :-( Vår klärvoajant är tyvärr just gått i pension. Därför måste du

Homeownership trots Schufa inträde & quest;

vari rapporterat exponeringsbelopp var dock redan fast, du sedan har möjlighet att få ett lån för en lägenhet? I grund och botten har banken verkligen lägenheten sedan som säkerhet, eller hur? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av c

Som poängen alculated vid en schufa rapport & quest;

Vilka kriterier personliga poängen beräknas i mina kreditupplysningar? Utdrag ur FAQ: "Med vilken data som beräknas Info SCHUFA sannolikheter? Betyg värden beräknar vi till konsumenter, baserad på den lagrade person schufa data som du ser i din kredi

Var får jag kredit trots dålig Schufa poäng & quest;

Har skattekontoret € 13.000 skatteskuld, nu har jag 10 dagar på sig att lösa detta eller om det kommer att bli en handelsförfarande mot mig beantragt.Wo jag får strax en ansedd kredit i dålig poäng i Schufa? I höjd och en egenföretagare inte. Om det

Delen i online-butiken - är här Schufa begärde & quest;

Om du beställt något på Internet och därmed väljer en avbetalning betalningsalternativ, sedan fångas Schufaauskunft i allmänhet av företag? butiken rätt Clear måste ifrågasätta Schufa. Och jag hoppas för honom att han kommer att göra det. Om inte, då

Hur man kan förbättra sin Schufa poäng & quest;

Finns det något sätt du kan förbättra sin Schufa poäng genom några punkter upp? Kan du göra något på kort sikt, så att man är därför lite bättre där? I en bättre stadsdel rita eller välj ett prestigefyllt yrke (officiell exempel). Hmm, jag erkänner a

Returnerar införandet av en ram i stället för avbetalning låneavtal en sämre Schufa inträde & quest;

Hej Alla, Jag finansierade min bil genom en välkänd bil Bank. Den första Funanzierung uppgick redan till 3 år och förra året gjorde jag en uppföljnings finansieringen av inflationsmålet där. Nu ville jag att leta efter ett lån för ett hus och inte tv

Försämring av Info SCHUFA Scores & quest;

Där nedbrytning Schufa poäng om vi ser ett antal banker för en inteckning Darlehns? Vi ville bara oss räkna ut vad lånebeloppet på vilka villkor vi kunde få i varje bank, och sedan att hitta den rätta för oss att finansiera modell. Snabb och billig h

Finns det ansedda krediterbjudanden utan Schufa inträde & quest;

Är kredit erbjudanden som därmed annonsera någon Schufa posten att flytta till grunden utvärdera som opålitliga eller finns det goda affärer? Jag skulle inte kalla erbjudanden som opålitliga. Men en viss försiktighet är fortfarande viktigt! Domännamn

låst EC-kort - hotar en Schufa inträde & quest;

Är det sant att du kan få en Schufa inträde om EG-kortet har blockerats därför att den har överskridit sin kreditgräns? För att göra detta ännu tydligare om frågan verkar ännu inte svarat ausrfeichend: gör ett misslyckat försök av pengar på grund av

Motsägelsefulla uttalanden och därför ingen betalning - du kan i stället få en Schufa inträde & quest;

Jag fick en faktura, vilket är alldeles för hög och jag kommer naturligtvis inte betala detta tills alla regleras. Motståndet mot räkningen jag har satt. Kan jag hjälpa det fortfarande få en negativ post i Schufa, eftersom jag inte betalar? Nej! Jag

0
Views
0
Ccomments