B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-12

Som här har någon goda erfarenheter med Prestamo gjorde & quest;

Advertisement

Jag har alltid läst recensioner på Credit Portal Prestamo Internet och har insegsamt snarare förvärvat en dålig bild av det. Har någon här har också god erfarenhet att rapportera eller bör hålla händerna?

answers

Det är inte nödvändigtvis vad jag förstår en kredit Portal (Smarva, aumoney), men en vanlig kreditförmedlare som kommer något osannolikt för mig över när lån upp till 250.000, - erbjuds utan Schufa.

Prestamo förmedlar en inte obetydlig avgift (ca € 50) påstås ett lån på fördelaktiga villkor. Eftersom jag skulle hellre direkt Internetkreditprotale som Smava eller Auxmoney föredrar därför Prestamo ser mig lite efter Geldmacherei från.

Related questions

Har du haft goda erfarenheter med Tridos Bank & quest;

Jag läste nyligen om Tridos banken som ett alternativ till GLS Bank om man är intresserad av etiska och ekologiska banker. Har du redan har goda eller dåliga erfarenheter med denna bank? Din erfarenhet skulle vara mycket intresserad. Hej Earth Prime,

Har ni bra erfarenhet med kontaktlös betalning & quest;

Har du tidigare haft goda erfarenheter med kontaktlös betalning och kan rekommendera den till andra? Jag nutz det ofta på bensinstationer och tycker att det är mycket bekvämt eftersom det är mycket snabb. Osäkra att betala via autogiro, är det inte s

Har någon hade erfarenhet av Devk Försäkring & quest;

Jag skulle vilja betala ansvarsförsäkring och har tittat på Devk. Hon ser verkligen inte illa. Nu ville jag fråga om någon här redan har haft erfarenhet av Devk och kan berätta om det eftersom Schadensabwickung liknande någonsin haft problem eller om

Erfarenheter med politik Direkt & quest;

Den företagets policy direkt köper livförsäkring. Har någon någonsin haft något att göra dig med dem och kan dela sina erfarenheter? Polis köparna är kräsna Köparen av livförsäkring att köpa, men inte nästan varje politik: • De flesta behöver det akt

Har någon erfarenhet görs med valutahandel & quest;

Hej människor! Jag tänker inte på valutahandel anger. Jag har fortfarande några frågor och Jag hoppas att ni kan svara på det för mig? Om man har att tjäna pengar som en liten person vid alla tillfällen med valuta? Räcker det med 100 euro för att kom

Vem gjorde vad erfarenhet med Direct Banking & quest;

Jag funderar på att byta till en direkt bank. Vilka erfarenheter har andra gjort direkt banker? Är det värt att förändras i fråga om bankavgifter? Vilken bank avgifter menade? Min bank, Postbank och när jag betalar inga avgifter, eftersom mottagandet

Har någon erfarenhet med Finans 24 & quest;

Jag själv har 24 mycket goda erfarenheter med planen ekonomiskt. Det var alla hanteras ordendlich och snabbt. Även om förlikningsförhandlingar baserat på mina 14 fordringsägare har misslyckats, jag slutade helt på det sättet. Den rättsliga processen

Har någon här har erfarenhet av Fidor Bank & quest;

Den Fidor Bank gör reklam med daglig avgift på 3,1% .är banken trovärdig och som ovanstående erbjudande att utvärdera? Någon som har erfarenhet av Fidor Bank samlas in? Hej Bernd2009, den Fidor Bank är verksamt på andrahandslivförsäkringsmarknaden se

Är det värt Honorrarberatung i Comdirektbank & quest; Som har erfarenhet av dem och quest;

Frågan är. Ha Honorrarberatung andra produkter än i butiken utan Honorrarberatung? Jag kan inte tänka mig att dieHonorarberatung till en bankprodukt Neutral vara mig. Jag skulle vilja se den konsult Comdirekt som hans kund råder Deutsche Bank, eller

Utlåning - som har haft erfarenhet med Prestamo & quest;

Hej :) Har någon här i forumet erfarenhet Prestamo? Advertise, rättfram och att låna även i svåra fall. Men försiktighet är i något så förmodligen bättre än att bota;) Tack :) Jag har inte haft någon erfarenhet av företaget personligen, och jag är gl