B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-17

Som frilansare ge gåvor: Upp till vilken utsträckning dessa är avdragsgilla & quest;

Advertisement

Ha en bra kund nyligen en trippel box skickas vin - det var hans födelsedag. Kan jag använda avdragsgilla? Vad gör skatt på gåvor och övergripande nivå per år?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Här ämnet behandlades i detalj:

http: //www.mein-geschaeftserfolg.de/Aktuelles/tipp/2-teil-der-serie-wie-sie-gesc ...

Related questions

I vilken utsträckning är Mietspiegel representativ & quest;

I vilken utsträckning kan du lita på hyran index för varje stad och kan också lita på det? Jag menar, hyran fortfarande kan visserligen vara mycket högre än den beskriver hyresindex. Kan man utses till hyran index och berätta ägaren att hyran är för

I vilken utsträckning skannade dokument giltiga & quest;

Hej! Jag kommer bara att söka i mitt fyllda Leitz mapp full av räkningar osv .. Jag skannar princip alla dokument varannan månad, eftersom du vet aldrig (brand, stöld, etc.) Nu undrar jag om jag inte kan helt enkelt göra sig av med några "mindre vikt

Full invalidpension tills 2022 & comma; i vilken utsträckning följs av ålderspension & quest;

Hej, jag hänvisar här till 2022 full invalidpension. Ålderspensionen därefter Fråga: hur mycket kan jag förvänta mig? Betalar samma ??? Betalar samma ??? Ja, eftersom du kommer att arbeta samtidigt som du får full invalidpension knappast socialförsäk

Omvandling till naturgas - I vilken utsträckning är detta gissa & quest;

Är det värt en bil till naturgas switch? Jag kör i cirka 40,000-50,000 km med min egen bil, använder jag också professionellt. Kostnaderna är så 4000-6000 euro. Jag är bekymrad över tanken inte bara om kostnaden, men också till a) bekvämlighet - Jag

Vilken vård kostnader är avdragsgilla & quest;

Min mamma har kommit till en nedgång som långtidsvård hemma. MDK har vägrat någon vårdnivå. Naturligtvis har jag överklagat de tidigare felen bara så bristling åsikter motsägelse. Även om det är uppfyllt, förmodligen någon kommer att förbli på kostna

Vilken hushållsnära tjänster från avdragsgilla & quest;

Finns det någonstans en lista över tjänster som är flyttbara. Eller ska vi i inkomstdeklarationen försöker helt enkelt, om som hantverkare räkningar är avdragsgilla? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. B

I vilken utsträckning hyreshöjningar är möjliga och quest;

Den Elten min vän intresserad av att köpa ett hyreshus. Hittills hyresgästerna betalar en mycket låg hyra. Således inte fastighetsköp inte bli en ekonomisk flopp, föräldrar till min flickvän skulle deshab höja hyrorna. Men i vilken utsträckning är hy

I vilken utsträckning kan privata hälso försäkrade sjukförsäkringsavgifter från kontroll & quest;

Hej, i vilken utsträckning kan sälja privata hälso försäkrade sjukförsäkringsavgifter från skatt? Privat och lagstadgad försäkring mot arbetslöshet, funktionshinder och sjukförsäkring och kostnader för alla kapitalförsäkring som har slutförts före de

I vilken utsträckning gör inkomster utomlands utbetalningen av barnbidrag & quest;

Hej Alla, För närvarande är jag i en arbetsgrupp semester visum i Australien och arbetar också tillsammans med mig för att finansiera för att kunna. Dessutom kommer jag att min skatt betalas tillbaka frågar om jag lämnar Australien. Min fråga är hur

I vilken utsträckning betalkonto obalanser har bidragit till krisen och strävan;

I vilken utsträckning externa obalanser bidragit till krisen? vänligen svara, tack De som hävdar att de gjorde det? Det verkar som teorin i USA att de måste rädda världen med sin import. Kineserna har ett stort export och betalningsbalans överskott.