B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-05

som fortfarande hänvisar till bostadsbidrag sedan & quest;

Advertisement

Jag och min flickvän och deras 2 barn snart vill flytta ihop! Nu är frågan! Jag går till jobbet och det avser hartz4! Barnen får nu dessutom wohngeld.bleibt det efter vår ritning tillsammans så? Eller betalade då onda koba!

answers

Min ger sedan en så kallad Arge Bedarfsgemeinschaft representerar Alg 2 och bostadsbidrag sedan räknas om.

Du är då en solidarisk gemenskap. Allt kommer att räknas. Också din inkomst hända !! Och det med rätta !!! Hälsning Z ....

Förmodligen din skede av livet partner kommer att få mindre pengar eftersom din inkomst kommer att vara fullt krediteras. Endast stöd barnet kommer inte kunna bytas ut.

Jag tror att det är alldeles utmärkt, eftersom det handlar om sociala transfereringar från offentliga medel.

Related questions

Måste separat för min son bostadsbidrag gäller & quest;

Och även om jag har ansökt om bostadsbidrag innan nem ett halvår, då jag gesgat för min son (2 år) Jag måste ansöka om ett extra bostadsbidrag. Har jag nu när jag ansöka om bostadsbidrag igen fylla 2 applikationer, eller hur är det? Hade det också tv

U25 - Har min bostadsbidrag till & quest;

Hej! Jag är 22 år och för närvarande bor med min mamma ännu. Vill / Måste Men snart ta fart. Men innan dess skulle vilja veta om jag förtjänar bostadsbidrag och vad jag måste konstatera utöver hyran ännu. Min inkomst är för närvarande knappt 600 euro

Jag får en grundtrygghet i eu-pension och bostadsbidrag bidrag & quest; netto pension är 610 & comma, - Euro

Jag är inte nöjd med svaret. Jag vill veta specifikt om att tillämpa i detta fall, grundtrygghet. under min sista pensions blygsam begäran var. endast om det inte är sant att jag behöver inte använda bekostnad. Jag bor ensam i en en-rums lägenhet. st

Om min mor grundläggande fördelar eller bostadsbidrag till & quest;

Min mamma får 490 euro änkepension och 70 euro egen pension. Hon bor med min bror i en 80sqm lägenhet i Saarland. Månadshyra 390 euro, 120 euro NK (el och gas) ca 40 euro återstående NK Min bror tjänar 1100 euro netto, men måste försörja sig ekonomis

Hur länge är ett bostadsbidrag ansökan & quest;

Hej Jag har 5 veckor innan lämnat in en begäran om bostadsbidrag över två veckor sedan jag en gång frågade hur långt behandlingen av min ansökan, sa expediten det behandlas i de närmaste dagarna .a vecka senare fick jag ingenting stilla och igen efte

från när åter bostadsbidrag sökande & quest;

Hallå alsoo Jag hade ansökt om bostadsbidrag ca 1 1/2 år sedan. Eftersom jag har också arbetat på en uthyrare ... och då får jag också bostadsbidrag därefter. Och jag fick från företaget där jag arbetade som tillfälligt anställda tidsbegränsade kontr

Har min bostadsbidrag till & quest; & quest; & quest;

Jag är gift och även hemmafru, så utövar för närvarande inget yrke. Min man har en gång i månaden. Inkomst av ca 1200, - Euro. Vi får vårt första barn i april. Numbers för närvarande för vår lägenhet 530, - Euro varm. Om vi ​​lever pengar för omhände

Hur körs i Sachsen beräkningen bostadsbidrag från & quest;

Hur är i Sachsen vid beräkningen av bostadsbidrag? Gör det bostadsbidrag beräkningen en skillnad där du svänger i sin ansökan bostadsbidrag? Vad jag menar är också att du kan, till exempel, som föreslås i Sachsen hans bostadsbidrag ansökan endast i r

Som Auslander & comma; kan ansöka om bostadsbidrag man & quest;

Jag är från USA och är redan sedan 3,5 år i Tyskland (jag är en amerikansk medborgare). Jag arbetar förbi 2,5 år, och betala varje månad hela kontrollen och allt. Jag slutade mitt jobb och letar efter en ny. Men jag kommer förmodligen vara ett par må

Vi skatteåterbäring kredit bostadsbidrag kontor & quest;

Hej alla människor. Vet du om skatteåterbäring kommer att krediteras av bostadsbidrag kontor? Vet inte om det är viktigt för det: att få bostadsbidrag och 3 barn barnet stöd och tilldelning. Vänliga hälsningar Conni Skatteåterbäring räknas inte mot g

0
Views
0
Ccomments