B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-11

Som faktiskt får barnbidrag & comma; om mindre handikappat barn i hemmet levande & quest;

Advertisement

Vem har rätt till barnbidrag om ett handikappat barn tillträde till ett vårdhem Föräldrar wird- dvs sluten? Eller hemma?

answers

Denna fråga kan jag svara dig all rätt, min son lever för att leva i en övervakad. Så folgendens: Min son får grundtrygghet plus vårdbidrag II-nivå två går till hemmet, men det täcker inte den totala boendekostnaden. Som jag relatera en normal pension resten betalas av länsstyrelsen. Min son får också 92 € fickpengar per månad. betalas av stadsdelsförvaltningen. Barnbidrag jag betalt och utan måste också för 52 euro som betalas månadsvis till stadsdelsförvaltningen. Så en slags själv engagemang.

Jag antar att föräldrarna får barnbidrag och sedan måste betala vårdhem.

Related questions

Om du får barnbidrag & comma; & LPAR, 21 år och rpar; när du tränar bara 01 & period, börjar i 2014 & quest; 08 & period;

Jag har för närvarande arbetslös. Utbildningen börjar den 1.8.14, utbildningsavtal jag bereits..Steht mina barn pengar? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ja. Du har verkligen

Om du får barnbidrag & comma; om barn genom undervisning och LPAR, rpar utbildning Bürokauffrau &; börjar studera & quest;

Om du får barnbidrag om barnet klarat sin lärlingstid (utbildning Bürokauffrau) börjar studera? Ja, oavsett vilket nummer design, är det; du kommer till den 25: e födelsedag barnbidrag. Men det är, efter yrkesutbildningen är redan färdig, en varning:

Vem får barnbidrag & comma; Om ett barn quest Fadern &;

Hittills flyttade kvinnan i barnstöd för 2 barn, som bodde med henne medan stödgossebarn betala med hänsyn till detta barnbidrag. Nu ändrar ett barn till honom. Kan kvinnan be barnbidrag för Fadern wecheselnde ett barn då? Vi hade problem med 16-årig

Engångsbetalning barnbidrag & comma; när och till vem det är till & quest;

Hej, min fråga: När kommer det att finnas i postnummerområde 01 100 Euro en engångsbetalning på barnbidrag? Är det överhuvudtaget? Det får någon som i år har en månad rätt till barnbidrag. Så båda som hade rätt bara för januari, eftersom det kommer a

Är bidrag till sjukförsäkring för barn och komma; som man inte får barnbidrag & comma; gilla & quest;

Jag har angett i deklarationen bidragen till frivillig sjukförsäkring för min son (27 år gamla, som söker arbete) i pensionskostnader. Dessa bidrag har skatten inte ingår i det skattebelopp, med noteringen att jag får inga barn stöd för min son. Är d

Om du får barnbidrag & comma; Om 18 år är och komma; fortfarande bor med sina föräldrar och komma; och arbetar med 400 €

Min bror är 18 år gammal, fortfarande bor med sina föräldrar, har börjat ingen utbildning, men fungerar på 400 € basis. Om han har rätt till barnbidrag? Vad kan du göra för att få det? Och var jag tillämpa detta? Här hittar du information om barnbidr

Måste underhåll för långtidsvård far pay & comma; men har aldrig brydde sig om Son & quest;

Som barn äldre föräldrar måste betala mina kunskaper för sina hemma kostnader om sina egna reserver räcker inte längre. Men hur är det, om man med sin far i behov av vård i praktiken sedan födseln hade ingen kontakt? Kan det då fortfarande vara att e

Jag får Arbeitszeugnis & comma, även om jag inför Arbetsdomstolen drog Arbetsgivare & quest;

Hej Alla, har arbetat mot mer än 9 år för nästan ett år på ett företag som varje månad min lön någonsin lönat sig senare mig ... tills 2 sedan den 5: e ...... den 15: e månaden .... sedan jag meddelade detta arbetsgivare och överlämnade en kostym vid

Hur anpassar Testamentet när handikappat barn ensam arvinge skulle, & quest;

I min familj finns det två föräldrar med psykiskt funktionshindrade barn är det enda barnet av de två. Om båda dö, skulle barnet vara den enda arvinge, och allt annat var således till Uncle Sam. Var kan föräldrarna rådas att Testamentsgestaltung, sku

Om jag skulle tillämpa denna grundläggande säkerhet & comma; Då skulle mina barn för mig Underhåll & quest;

Min pension är ganska låg - och ändå hålla fast vid en liten deltid flytande. Jag nyss informerat här - och vet att jag skulle kunna tillämpa denna grundtrygghet. Nu skulle jag vilja veta om mina barn då skulle skriven av byrån och de sedan var tvung

0
Views
0
Ccomments