B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-26

Som ett virtuellt kontor som säte för UG i en annan stad om laglighet och kompetens och LPAR, vilka myndigheter och rpar; & quest;

Advertisement

1.) Finns det rör om lagligheten av kännetecknet i en källare i ett virtuellt kontor i en annan stad? Här i Frankfurt (Oder) finns tyvärr inga leverantörer.

2.) Om inte, hur det ser ut med myndigheters behörighet och notarie? Kan jag göra allt härifrån, t.ex. per post och börja med en notarie här lokalt UG, eller måste jag passera enhet genom landet? Hur det ser ut med handelskammaren, skatteverket, kommersiella kontor och vad behövs? Har någon av er hade erfarenhet av det?

answers

Du hittar en adress för hyra, där du vill. Om Regus z. B. i New York, eller Hongkong.

Ett företag med säte i den meningen att sitta på handelsregistret, kan man bara motivera om det finns också ett företag organ (ett rum) är inte bara en brevlåda. Detta ingår i kontorscentra i fördragen.

Beträffande notarie, etc. Det finns ingen begränsning. Jag kan ställa in en Berlin notarie en UG i München, som också är registrerad. I Berlin kan jag göra företagsregistrering på nätet.

Om huvudkontoret ska vara i en annan stad du måste registrera dig den kommersiella där.

Related questions

Vilka myndigheter eller kontor måste jag anmäla slutförandet av konkurs

Min konkurs äntligen klar med resterande skulder. Vem ska jag nu informera er? Skattekontoret, schufa ... någon kan ge mig tips? Tack Det är så långt inget att rapportera förutom att en på banken kan konvertera till en normal Grirokonto P-konto. Vid

vad kan jag göra & comma; om ungdom kontor på vår bekostnad och comma; & LPAR; Mor & sol; barn & rpar; har skadats och quest; & quest;

Min 8-åriga dotter och jag har flyttat till en tid till Wien, år 2008. Hade en Unterhaltsz. för mitt barn v. månad. 350.- €, som kanaliseras genom ungdomskontoret på mig. Som en välfärd förespråkare avslutas om man flyttar utomlands, har jag frågade

spara Virtuella kontor bra alternativ till kontanter för företag & quest;

Kommer någon av mitt företag ett virtuellt kontor insättnings för att spara kostnader! Någon här erfarenhet med leverantörer tjänsten? LG Utöver mitt eget kontor Jag har så dedikerade sekreterartjänster i bakgrunden. Alla samtal anländer det första o

Aktier av Johnson Oil Alpha Invest

Om Alpha Invest I Premarket Johnson Oil förvärvade aktier. För en tid ingen av Alpha Invest är möjligt. Under den adress som anges Schumannstr. 27, Frankfurt det inte är känt. Som har erfarenhet av Alpha Invest? Några av initiativtagarna till Alpha T

Gibts för liten löntagare skattesparande investeringar och strävan;

Eller är det ett privilegium för stora medelinkomsttagare? Tja, så ne noterade egendom kan och inga låginkomsttagare ska betala - även för som en investering kan gå fel och ett berg kan lämna skulder! Måste att spara juridiska skatter att göra förlus

Begravningskostnader för beröringsfri

hej, Min vän har brutit kontakten med sina föräldrar för ett år sedan. Föräldrarna har kärlek och ekonomi alltid till förmån för sin bror distribueras och min pojkvän sprang lika lättvindigt. materia. i alla fall hans bror är nu privat insolvent och

Breach röka dyra & quest;

En bar ägare lät sina gäster att röka i puben. Detta var men förbjöd honom. Nu fanns någon från kontorist kontor och har ett klagomål. Hur dyrt är en sådan sak då? Vilka sanktioner? För brott mot rökförbudet ansikte böter mellan fem och 1000 euro! En

Utomlands med uppehållstillstånd

Jag föddes i Tyskland och levde i 22 år i Tyskland och har permanent uppehållstillstånd. Det är nämligen viktigt att jag gifte förra året i Amerika, och jag är just nu i Japan och var sedan mitt äktenskap inte längre i Tyskland. Min fråga är, jag får

Affärsmodell Halteverbot företag

Nabend Leutz! Jag hoppas att ni kan jag vara lite hjälp. Och även om jag skulle vilja veta hur webbplatser kan hyra ut dessa http://www.halteverbot123.de/halteverbot-hamburg.html här billigare Stoppa tecken som kontorist kontor? Framför allt dessa fö

Om du förlorar som en tjänsteman pensionsrättigheter och komma; när z & period; B & period; med 50 år av Stop & quest;

Anta att jag hör som en tjänsteman med 50 års arbete, så jag slutade (eller jag inte behöver?): Jag förlorar sedan förvärvade dittills pensionsrättigheter, eller jag får från 67 år en pension som min upp motsvarar avsluta antagna år? Om jag får en pe

1
Views
0
Ccomments