B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-05-02

Som en fransman och komma; på montering i DE för ett företag DE & period; Familjen bor i FR & semi; Var kan jag betala mina skatter och strävan;

Advertisement

Hej, skatteavtal och skatteregler som är motsägelsefulla. Eftersom varje skattekontor vill samla sina pengar. Väl i mitt fall har jag inte är bosatt i Tyskland, men arbetar på byggplatser för ett tyskt byggföretag. Jag säger så vidare installation. Min enda hem ligger i Alsace, där min familj bor; Jag går hem varje helg. Jag är verkligen pendlare.
Den franska skatterätten säger "under ovanstående villkor jag kommer att beskattas i Frankrike." När jag läste den tyska skattelagstiftningen, är det att jag skulle bli föremål för beskattning i Tyskland, och som på samma sätt som en skatteklass I. Vad nu? Kan någon hjälpa mig där. Jag vill undvika, eftersom det hände en kompis som jag dubbelt kommer beskattas, och efter en hopplös kamp med skattemyndigheterna gav han upp sitt arbete i Tyskland och få ett jobb i Frankrike ville.

Tack

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du kommer inte att beskattas, men din beskattningsbara inkomst.

Så att bara inte hända två gånger, men det finns en DBA, ett avtal för undvikande av Doppelbesteuererung.

Här är ett tillägg till detta avtal, som särskilt med gränsarbetare.

http: //www.bundesfinanzministerium.de/Content/DE/Standardartikel/Themen/Steuern / ...

Så ingen anledning att tro att de ville att folk i den situation som ditt, orsaka problem.

Du betalar din skatt i Frankrike,

Din arbetsgivare Du måste lämna in ett intyg om uppehållstillstånd av ditt lokala skattekontor.

I Frankrike.

Related questions

Finns det en begränsning på autogiro deltar, och strävan;

Kan jag tvinga verkligen någon att delta i direktdebitering? Även om jag skulle föredra att betala de belopp som skall betalas? En del av den nära genom direktdebitering brukar antas när avgifterna för konsumenten är beräkningsbara, betalas regelbund

Finns det semester bidrag för funktionshindrade av Byrån för grundläggande säkerhet & quest;

Jag är i behov av vård och skulle vara nöjd med mina vårdgivare semester machen.Ich gäller endast en liten pension + grundtrygghet. Och det är därför inte möjligt för mig att finansiera en semester. Personer med funktionshinder kan få stöd för en bil

Ersättning för MwSteuer & comma; betalats i Tyskland

Vi är bulgariska företag som kommer att bygga som underleverantör för ett danskt företag en investering för ett tyskt företag. Slutmonteringen görs sedan av oss i Tyskland. För montering måste vi låna i FRG maskiner och köpa olika material; Tankning

Skatter och franska PACS

Hej, som en fransman, som arbetar i DE år, är eingestufft i Deustchland som skatteklass. Eftersom jag var allt bra så långt tills nyligen Ledig. Nu har jag i Frankrike en PACS stängd (registrerat partnerskap). I DE skattelagstiftning i denna PACS är

Montering en DDR diskbänk med sifon

Min son fick till sin ursprungliga amt från en Möbelgutschein.Hierfür han kunde köpa preiswertte möbler som har i summa pengar som donerats av Office mußten.War fit inte einfach.Wir svårigheter med byggandet av SPÜLE.Mein son glömt ausversehens vid H

Stock Montering: Får jag fråga en mini aktieägare vid årsstämman i Deutsche Bank något & quest;

Precis som i fallet med en aktie Montering: Kan vi som en mini-aktieägare (jag har 10 aktier tyskar) begära vid bolagsstämma i Deutsche Bank något? Eller få kärleken Mr Ackermann då ett anfall av skratt? Du har rätt att ställa frågor UDN även rätt at

Loggbok för montering och sol, använd förändringsarbete

Hej alla, Jag är mycket rate men särskilt mitt fall har jag fortfarande fick inget rätt svar. Och även om jag har en fråga om ledning av körjournalen. En fråga: Resorna i min bostad för montering egendom, som måste föras in i loggboken att de redovis

som behöver ALG Vederlag vid uppsägning & quest; Fransman bor i F arbetar i D & period;

Min fråga är Fransman bor i Frankrike och arbetar i Tyskland. Arbetslöshetsförsäkringspremie betalas av arbetsgivaren till den tyska arbetsförmedlingen. Vem behöver vid en uppsägning från arbetsgivarens betala ALG arbetsförmedlingen i Tyskland eller

Hej & comma; köpte mig Kylskåp & comma; Pris med montering och demontering och komma; skattekontoret gilla & quest; Hur & quest; Tack

Hej, jag köpte ett nytt kylskåp. Priset på enheten med montering och demontering var 750 euro. För kassering av gamla köksskåp 75 euro krävdes. Vilka kostnader kan jag dra av skatten kontor? Folk säger alltid: hushållsnära tjänster är avgiftsbelagda

Kan resekostnader börja dela montering på styr & quest;

Vet du: Kan du fixa resekostnader för lager Montering av kontroll? FYI, det finns Infineon aktier, de har inte köpt strax före jul 2008. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Oa

0
Views
0
Ccomments