B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-17

Som du betalar när du handlar och quest;

Advertisement

Jag skulle vara intresserad, eftersom du betalar dina dagliga inköp sådan. Som mat?

answers

Hehe, låter nu dekadent för en student, men: med kreditkort. Eftersom mitt betalkort av någon anledning inte kan läsas mestadels :)

Jag betalar nästan alltid i kontanter, för då jag minns också att pengarna verkligen saknas i väskan, med kortbetalningar bara ertapp mig oroa dig att jag betalade ingenting och senare mig chock räkningarna alltid.

Så jag har alltid mitt öga på utgifterna, eftersom min kontoöversikt göra betalningar överlåtas.

I "normala" affärer unikt bar, att "min" bensinstation med en viss bränsle kort, eftersom det inte finns några pengar, men bara maskiner.

i princip jag betalar alla tankverksamhet och den normala alla shopping med karte.ist men mycket säkrare och bekvämare.
inte hatt så lyckligt, mycket pengar gör vad du kan få ännu stulen.

utan kort Jag är inte ens ut ur huset

Related questions

Prestanda är föremål för en progressiv skattesats - du betalar skatt nu eller inte & quest;

Med förbehåll för en penning, till exempel föräldrapenning till progression klausul, så jag har alltid trott att det inte ska betala skatt. Men indirekt, du betalar dem men eftersom ökar den beskattningsbara inkomsten. Har jag rätt? Så det bygga upp

Jag måste betala på utländska webbplatser när du betalar med kreditkort utomlands avgift & quest;

Kan det vara så att du måste betala för utländska webbplatser även utomlands avgift om du betalar med kreditkort? Ville beställa något i Spanien, men jag skulle tro att det igen. Svaret är: kan vara! Om du måste betala en avgift eller inte, beror på

Vilka tandvårdsförsäkringen betalar också laserbehandling hos tandläkaren & quest;

Den som har en tand ytterligare försäkrade dentala lasrar? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de Württembergische och AXA som statskontrollerat DKV (säkert mer, men jag har mä

Betalar försäkringsbolaget en allmän hälsokontroll & quest;

Jag vill att det kontrolleras en gång ordentligt lämna med alla beslag, blod, urin prov, EKG, etc. Det är nästan den bästa försiktighetsåtgärd du kan göra för att förebygga sjukdom eller för att upptäcka tidigt. Betalade GVK kostnaderna och i så fall

Betalar kostnaderna sjukförsäkring för Paradontosebehandlung & quest;

Betala sjukförsäkring täcker hela kostnaden för en Paradontosebehandlung eller om du har detta åtminstone delvis själv bär? Fonden betalar en tvåårig PA behandling nämligen full. Ibland tandläkaren fortfarande lämnar ett par bågar einfallem som debit

Vem betalar kostnaden för en skilsmässa & quest;

Min fru hade ansökt om skilsmässa, är nu också varför jag måste bära 67% av kostnaderna, både då vi hade arbete? Det är konstigt. Såvitt jag vet från min advokat, kommer kostnaderna skall delas i en skilsmässa, vilket innebär att alla betalar hans ad

Betalar kostnaderna för sjukförsäkringen hyposensibilisering & quest;

Dotter till en vän lidande för 3 år på en stark pollenallergi. Allergolog kanske vill utföra hyposensibilisering. Betala kassan dessa kostnader? Fonden betalar om allergi är inte längre än 5 år, symptomen är mycket starka och inte svarar mediciner. m

Uppsägning under en period, 12 & period, under 2012 fått & comma; nu allvarlig pendling olycka - som betalar sjuklön och hur mycket & quest;

Min bror har till 2012/12/01 få vädret (Maurer) sin uppsägning. På torsdag allvarlig olycka när du är på väg från jobbet till hemmet, måste mind.7 veckor stanna på sjukhuset åtminstone. Ett år sjuk, om allt går väl. Därefter kan det emellertid inte f

Husköp - som betalar avgiften för notarie bort & quest;

Hej, jag har ett hus Köpt och jag har också beställt notarie. Nu är det så att säljaren är älkter och nu bor i ett vårdhem. Försäljare frågade notarien till en tidigare instruktion i deras hem för äldre och att underteckna köpekontraktet i deras hem

Från wieiviel åren betalar en pension att sälja & quest;

Jag har sett hur mycket, eller snarare hur lite är värt pensionen min systerdotter. Hon sade att de nu mer än fem år i försäkringen 30 - betalar EUR pm och inlösenvärdet i år bara på ca 600, - euro. Kan det vara? Efter hur många år det är värt att sä

0
Views
0
Ccomments