B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arbete Hartz IV ARGE arbetslöshet förmåner och plus arbetslöshet; ARGE 2013-02-25

Som arbetsplan utan plan och utan pengar och quest;

Advertisement

Hej första jag i en position verzwikten min vän och jag inte längre argumentera bara för småsaker, är det också så om varför jag vill lämna honom hur är du med finan celler fortsätter ... vi har en kredit han vovon sin skuld och dess vår bil eller har betalats. Det finns fortfarande 10.000 € med intresse öppen vi verdinen tillsammans håller € 2200 varav nästan ingenting kvar ... om något kvarstår vad det är min vän med fulla händer från. om jag vill spara vad han ignorerar eller säger att vi inte har några pengar .... Jag Darfur grenar 10-20 euro från inköp från penning- och kauve mig sedan något utan att berätta för honom att han gör mig sau som jag kan vad man ska köpa vad han inte har kallats för gott.

som också är en sådan omstridd punkt av oss. Vi arbetar i ett litet företag tillsammans Solten vi skilja oss han göra något Darfur jag inte längre arbetar där (jag känner honom) så jag vill inte ha någon ytterligare stress för separation ner så jag måste avbryta
Jag kommer i en annan stad som ligger 250 km ifrån mig bort där bor en vän (PAL) från mig. med honom jag kan först komma under 1-2 veckor.

Jag anzubiten framför min pojkvän han skulle behålla alla möbler tv etc. och övertar skuld gamla komplet. Jag säljer alla mina privata saker så bra som det antar jag hyra min bil ladda mina 3 katter och tillbehör en jämn ta en ruta för mig och redo.

Om jag loggar ut från här som vi gå vidare?
Jag behöver en arbetssökande jag vet att jag skulle rapportera omfattningen alg en barriär jag dit själv har fördömt hur är det att gå till bostad inget hus inga pengar? eller behöver jag här bescheitsagen jag nu föredrar att åka dit, men ingen lägenhet har?

Vad alg1 är i netto 1100?

har i tid där jag låser jag få garkein pengar eller kan jag tillämpa alg2'm 25
Hur lång tid tar det att få den första pengar? stödja amt eigendlich med möbler tvättmaskin eller måste jag lägga allt själv?

Skulle vara trevligt om jag skulle få ne svar för arbete eftersom det är just när det gäller Arbeitsamt jag vet inte min väg

answers

Detta är inte en bra plan. Är du både registrerad som låntagare? Om din vän är verkligen så illa, kommer han att ta dig förmodligen även efter separation i fordran eller i värsta fall inte längre tjäna kredit och allt förblir hängande med dig. Här måste alltså finnas en tydlig skillnad.

Om du vill komma bort från det, så ska du antingen tala med din nuvarande chef och förklara situationen. Kanske har du inte alls byta jobb när chefen stödjer dig. Men du bör definitivt bort från staden vill, då kan jag bara råda er att titta innan uppsägningarna ett nytt jobb i den nya staden. För att avbryta utan ett fast jobb är inte mycket lämpligt. Som du snabbt kan falla i arbetslöshetsfällan. Du kan logga in parallellt med skuld välgörenhet (gratis) samtal som kan hjälpa dig att planera nästa steg (särskilt när det gäller kreditvillkoren). Lycka till och låt DIHC inte ge!

Ersättningen arbetslösheten är ca 60% av den sista nettolönen. En blockerande tid införde arbetsförmedlingen, om du avbryter själva tjänsten och utan orsak. Den ständiga käbbel med din vän och sysselsättning i samma företag skulle kunna vara en viktig orsak till annulleringen, men som måste bestämma arbetsförmedlingen. Om du får en timeout, då kan du vid denna tid arbetslöshetsersättning II (Hartz IV =) gäller, men här skulle en straffavgift på 30% gjorde som arbetsförmedlingen sanktioner ens uttala på grund av sin egen uppsägning. Om du inte har egna hushåll, kan arbetsförmedlingen du utfärda ett beslut om möbler från sociala varuhus, eller hänvisa dig alltför väl användas eller donerade möbler z. B. från "god gärning". Det är också viktigt: Du får bara Alg II, om du var ekonomiskt i behov av hjälp.

Related questions

Investering av pengar från livförsäkringar - rådgivare har konkreta planer - hur bra är dessa & quest;

Vill att jag gillar få ett andra utlåtande från samhället. Situationen: Jag vill redigera 70.000 euro från en livförsäkring. Jag är 32 år gammal och inte behöver pengarna definitivt de närmaste åren. Rekommendation av Investeringsrådgivaren: invester

in som investerar pengar sparas & quest;

Jag sparade pengar och nu undrar hur jag kan skapa den bästa. Är detta den aktuella sändningstid (finanskrisen ...) alls meningsfullt? Jag skygga risken och vill kunna grovt uppskatta början. Vad skulle du råda mig här? En investering är en fråga av

Om en fondsparande planera väl för pensionering lämplig & quest;

Kan goda pensioner med en fond sparplan för pension? Eller är det bättre alternativ? En fond Fyrklöver tillhör skiktet tre av pensionen. Man belastas med redan beskattade pengar. I vinstutdelnings kurser vinster beskattas. Intäkterna har alltid varit

Bonussystem i sjukförsäkringen: var kan jag spara pengar och quest;

Eftersom bankerna måste höja alla samma avgifterna från sjukkassan, har jag hört att de försöker genom så kallad bonus eller poäng för att få kunder. Så hur exakt gör detta, och där kan jag spara mest pengar? Bör vi överväga något? De sjukförsäkrings

Hur ska jag investera mina pengar bättre & quest;

Jag rekommenderades i min sista fråga att lösa motbok och använda andra typer av investeringar som genererar högre avkastning. Några har talat om dagpenning som god investering ... Men det var också sagt att här också finns problem. Jag känner mig sj

Kan du göra låna pengar ångra & quest;

Mir är en intressant fråga. Eftersom en vän till mig ville köpa en lägenhet (2 rum) och hade därför varit den första ansöknings ett lån. Nu har hon lärt sig att hon är gravid och är nu bara hålla sig borta från skuld och en två sovrum skulle då också

Jag fick ett bindande lånelöfte och bör nu betala - är den privata PLAN GmbH trovärdig eller inte & quest;

Jag har gjort ett lån begäran privata Plan GmbH och nästa dag en bindande åtagande bekommen.Bevor kontraktet undertecknas vid deras sida, ska jag betala 250 € agentens provision! Jag skrev ett e-postmeddelande som niergendwo stod och därför jag inte

gå med min pojkvän & comma; där vi kan spara pengar och quest;

kommer snart att vara en gemensam plan relatera till min vän. Var kan vi spara en hyra nu försvunnit, vad annars? Jag kan bara rekommendera att du skapar en så kallad budget eller budget. När allt är noterat på kostnader och intäkter och sedan kritis

Vilka kreditkort är bra & comma; när så lyfte mycket pengar utomlands & quest;

Faktiskt, jag använder mitt kreditkort bara utomlands eller på Internet. Finns det några som därmed erbjuder specialpriser eller något, vad man ska leta efter? Det bästa är fortfarande post besparingar kort - på VISA PLUS maskiner runt om i världen ä

är en euro jobb pengar pfändbar & quest; & quest; & quest;

hej jag har ett konto utmätning erhålls nu hänvisar jag till den tid Hartz IV och värk i förbigående en € 1 jobb. Nu till bänken weiget den gula auzuzahlen från en euro jobb. Detta är lagligt som tack ja vänligen Belgen med domare eller liknande Snab