B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-11

Sök Hälsa & comma; de många ytterligare vaccinationer accepterar

Advertisement

Finns det en sjukförsäkring, som är känt för att ha många fler vaccinationer? Tack för alla goda råd!

answers

Fråga bara på

HEK

BKK Pfalz (lön du ens 150 € för en privat sjukförsäkring till när du använder vaccinationer och rutin)

TKK
IKK

Vissa försäkringsmäklare samarbetar också med lagstadgade hälsainsurers och kan stödja dig eftersom att välja.

Related questions

Bin som pensionär i GKV frivilligt försäkrade & period; Söker en lagstadgad hälsa & comma; skulle avstå från 120 kontroll för LV & quest;

God dag, jag försäkrad som pensionärer i GKV frivilligt. Söker en lagstadgad sjukförsäkring, som är villig att avstå omdömen om engångsersättning från en kurs inom ramen för 120 kontroll. Vem vet, en eller flera eller kan förmedla? Avtalet löper seda

Kan jag & comma; 51 år och komma; ansluta sig till lagstadgade hälsa & comma; stund efter att utse söker jag i Tyskland & quest;

Planerade internationella återkomst efter 23 år USA Du är ännu inte 55 och kan, när du kommer till Tyskland fritt välja i vilken försäkring / du -Insurance vill. Du skulle då frivilliga medlemmar i den lagstadgade sjukförsäkringen. Om du sedan har hi

vände 25 & comma; Hälsa & comma; barnbidrag

God dag kära gemenskap, nästa vecka jag når min 25-årsdag och förväntan är mycket begränsad. Med posten igår jag fick nyheten att jag inte längre har rätt till barnbidrag från 25 års ålder och måste också betala för min sjukförsäkring själva. När hig

Open Bar - Hälsa & comma; främjande

Hej, jag har funderat en bar med en annan person för att öppna upp. Jag är en anställd, min fru fungerar inte vid den tidpunkten och har ingen rätt till arbetslöshetsersättning. Min fru är försäkrad privat om mig. Kan jag ställa min fru i min bar och

Finns det lagstadgade hälsa & comma; erbjuder en global resa utomlands Protection & quest;

Finns det lagstadgade sjukförsäkrings som erbjuder sina speciella tjänster en världsomspännande reseförsäkring? Det skulle vara praktiskt, då skulle du har framför en semester utanför Europa inte alltid efter en ny försäkring. Effektområdet av SHI be

Sök Investor & comma; liknande privatägt & comma; svår situation

Jag är egen företagare sedan 2005 och hade 2011 signering med EK för wirschaftskrise konkurs. I maj jag tillsammans med fadern, som också var det första företaget tyst partner, en UG grundade företaget fortsätta att utöva. Situationen för vinstutsikt

ALG II & comma; Privat Hälsa & comma; pensionsförsäkring

Vi faller sedan 26/09/10 leveranser från ALG II ute min Lebensgefärtin har en mini jobb igång och bevaras eftersom bostadsbidraget av 177,00 €. Med den relativa änden av ALG II min Lebensgefärtin tyvärr hade också hänga sina € 1 jobb på spiken. Den 1

Folkpension och komma; privat hälsa & comma; överskott

Hej! har sedan 12/09 har rätt till folkpension enligt SGB XII. Bin sedan tiotals år fullt försäkrade i en privat KV med en månadsavgift på 277, - €, som ses av socialkontoret som adekvat och accepterades. I denna KV fördraget men är en Selbstbeteilig

Hälsa & comma; ansöka om arbetslöshetsförmåner och sjuka u & period; pensionsförsäkring

Hej! Jag har en fråga om sjukförsäkringen. För mig ser det ut så här. Jag är nu omfattas av sjukförsäkring genom konsortiet. I en månad inte längre har rätt till arbetslöshetsersättning och sjukförsäkring existerar. Min man är privat försäkrade och k

Hälsa & comma; Om du vill emigrera till styrelsen till Kanada & quest;

Hej. Min moster är ett år i pension och nu planerar scho deras flytt till sitt drömland Kanada. Hon vet ännu vad som händer med deras hälsa. Kan du fortfarande försäkrad som tidigare? Ska vi oroa något? Om att få denna tillförlitlig information eller