B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-17

Social och kyrkoskatten på hyresintäkter

Advertisement

Jag är i den lyckliga situationen att vara ägare snart. Hittills min deklaration var enkel - bara fast anställning och låg kapitalavkastning. Genom ett arv som kommer att förändra nu.

Eftersom intäkterna från hyra och leasing påverkar skyldigheter socialförsäkrings? Jag är i SHI, på permanent basis, betala kyrkoskatt.

Antag kvar när hyra per år beroende 10.000 euro. Gå därav också ökade sociala avgifter (t.ex. sjukförsäkrings) från som kyrkoskatt, som faktiskt ökade den beskattningsbara inkomsten? förändrad skatteunderlaget?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om inte närvarande på dig några dolda egenheter, då du betalar på den beskattningsbara Mietüberschüsse nästa inkomstskatt och Soli bara kyrkoskatt.

Grunden för pensionen och GKV inte ändras därigenom.

Från min hemlagad erfarenhet, har jag gift en revisor för första gången. Blev positivt överraskad vad han har sparat mig för tips, råd och framför allt, trots straff av pengar

Related questions

Ska vi som obligatoriskt försäkrade pensionärer betala hyresintäkter sociala avgifter & quest;

Fortfarande om perquisites för pensionärer när en obligatoriskt försäkrade pensionärer varje månad. Hyrorna i mängden 500 euro tar (hyra), sedan ska betalas på sociala avgifter? Obligatoriskt försäkrad betala avgifter på deras bruttopension och - när

Fallande sociala avgifter och skatter på hyresintäkter på & quest;

För närvarande är jag i min familj ensam familjeförsörjare. Min fru har ingen inkomst / intäkter. Logiskt, lönar det sig inte social trygghet och ingen sjukförsäkringsavgifter (familje försäkrade mig (Barmer-GEK)) Vi tänker på att köpa en liten lägen

Social eller & period; Skatteskuld i hyresintäkter

Hej, på grund av en väntande jobb förlust, jag (54 år gammal och ensam lever) är för närvarande funderar på följande problem. Jag har hyresintäkter (kallt) ca.16.000 € per år. Detta inkluderar Hartz 4 med säkerhet från! Vilka ytterligare avgifter (sj

förtidspension och hyresintäkter

Jag arbetsoförmögen av en obotlig krankheit.in mitt eget hus, kan jag vara en platt vermieten.wird hyresintäkter minska min förtidspension? Hello wafemay, De skriver: Jag arbetsoförmögen av en obotlig krankheit.in mitt eget hus, kan jag vara en platt

låg livligare praktikant med ytterligare inkomster - Hur påverkar om social trygghet

Jag har en fråga till socialförsäkringsinstitutionerna för följande inkomster: Mina Sohnist praktikanter i deras första år och innebär bruttomånads 300 euro. Han måste därför betala socialförsäkrings - detta verkar arbetsgivaren att ta över. Att han

Ska jag lämna kyrkan till & komma, spara kyrkoskatten & quest;

Jag är varje gång jag läser min lön kommunikation chockade hur mycket men för kyrkoskatten är det. Jag är katolik och jag skulle redan vara kristen beteckna men inte gå mycket ofta till kyrkan. Nu undrar jag om jag skulle lämna kyrkan för att spara s

Hur är jobb Midi plus liten änkepension och 400 euro plus jobb och tid; Hyresintäkter beskattas & quest;

Hello community! Först, jag önskar er alla God Jul! Jag är ny här och skulle ha varit min första frågorna skulle bli mycket glad om några svar eller råd. Nämligen, jag har månadsinkomst, som för närvarande är utan jobb Midi (650 euro netto), en liten

Regelbunden inkomst ingång på bytesbalansen - omfattar hyresintäkter & quest;

God morgon! Jag vill ändra mitt lönekonto och har sett många leverantörer som en regelbunden inkomst ingång krävs för de bästa villkoren. Skulle det vara att ta emot av hyresintäkter? Egentligen kan det vara bank men oavsett vad som händer för pengar

Huvud Jobb & plus; Hyresintäkter & plus; Minijob gör det eller mini-jobb lön kredit & quest;

Vad om mini jobb och skatter, hälsa och social trygghet i slutet av inkomstskatten balans av meriter från mini-jobb är mig räkna mot hyresintäkter? Hyresintäkterna är ca 460 euro per månad och barnens jobb jag vill återigen tjäna cirka 250 euro. Men

Hyresintäkter och 450 Euro & period; Hur påverkar det har på studenthälsan & quest;

Hej kära forum Jag är för närvarande inskriven som student vid ett universitet, och är därför juridiskt student sjukförsäkring (inte familienvesichert jag yngre än 26 år). Jag förtjänar att Minijob bas 450 euro och har ytterligare hyresintäkter på 29

1
Views
0
Ccomments