B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-21

Små lån från Passaro Financial & quest; Kan jag konstatera säker & quest; Företaget ok & quest;

Advertisement

Söker en liten loan'm komma på Passaro Financial. Kan jag ta åt sig äran i vilken inga tvivel? Vad tror du? Tack någonsin för ditt svar. Jag behöver 2000 euro.

answers

Den Passaro AG är bara förmedlaren inte långivaren.
Nu först ett fyller i ett formulär där man anger sitt namn, etc., och att man söker ett lån. Då får man ett SMS med en begäran om att man ska kalla det, eftersom det fanns fortfarande frågor, datafel, etc. och sedan här passierts! Hjälplinjen är nämligen en avgift bakom ett 0900-nummer och här varje minut kostar 3,63 euro! Läs mer här: http: //www.finanz-journal.at/passaro-finanz-erfahrungen-vorsicht-laut-arbeiterka ...

Om du "bara lyckats överleva" komma med din pension, enligt din egen profil, tror du verkligen att någon skulle du 2000 Ocken att du ändå inte kan betala tillbaka! ??

Related questions

Hur trovärdig är Passaro Financial & quest;

Söker för närvarande en ansedd finansiell rådgivare och snubblat via en tredje part på webbplatsen för Passaro Financial: http://www.passaro-finanz.ch/ Har någon någonsin haft erfarenhet av denna rådgivare? Jag skulle vara intresserad om jag kan ocks

Om du får små lån utan Schufa Information & quest;

Finns det något allvarligt sätt att komma till små lån utan Schufa informationen? Eller du måste acceptera att i sådana frågor är i allmänhet alltid knivskarp på jobbet? Har du kanske några tips? att vilja ta ett lån om du uppenbarligen har en ganska

Hur vet jag & comma; som små lån det billigaste är & quest;

Jag vill ta ut ett litet lån på cirka 4000 euro och undrade hur jag kan skilja mellan olika standardutbud är vad det billigaste. Vem vet vad? Tack! Rådet med den effektiva räntan är korrekt. Bara en liten anmärkning på betalning skydd försäkring. Kur

Små lån eller MRP & quest;

Jag behöver så snart som möjligt 1000 euro. Ska jag att övertrassera mitt konto eller föredrar att ta ut ett litet lån? Jag kan pengarna i 30 dagar efter det att nästa lön tillförlitligt innehåll ingång. Om du vill betala tillbaka inom 30 dagar UDN k

Små lån på din bank rekord & quest;

Hej! Jag skulle vilja ta ut ett litet lån. Beloppet är ca 2000 euro. Jag har hittills inte fått någon kredit. Därav min fråga, är det rimligt att dra slutsatsen på banken eller det är mer meningsfullt att jämföra olika krediterbjudanden? Bäst i banke

Fullt betalda villa som säkerhet för små lån och komma; trots Schufa & quest;

Hej, jag är i besittning av en bostadsrätt. Detta betalas i sin helhet, nu jag annars skuld och vill betala tillbaka det. Sammantaget allesm skulle jag behöver ungefär 5000 till 6000 €, lägenheten har ett värde av 80.000, - Euro. Själv är jag i arbet

Att köpa möbler: små lån eller MRP & quest;

Min vän och jag vill köpa oss nya möbler. Vi har planerat om 3000 euro för det. Vad är billigare att låna eller höja MRP? Vi vill återbetala 200 euro varje månad. Förmodligen förvärvskrediten är billigare, eftersom räntorna är låga och återbetalning

Små lån behöver - där utan att dras över bröstvårtan och strävan;

Jag behöver ett litet lån på 5000 euro till min nya lägenhet inrättas. Var kan jag få den fjärde utan att behumst mest gynnsamma förhållanden? Jag skulle prova ett par direkta banker. Leverantör kan du hitta några på http://www.online-kredite.com/kle

Vad är hemmafru lån för att hålla & quest;

Är hemmafru lån fortfarande vanligt och vad är fördelen? Lär sig mannen absolut ingenting av? Är förutsättningarna gynnsammare än MRP? Min granne har nu ingår som en och som har mig mycket förvånad över att alla banker erbjuder? Termen "hemmafru lån&

Finns det små lån eller Darlehns för egenföretagare trots personlig konkurs & quest;

Hej Jag har en fråga om kredit. Jag vet det, men denna fråga är nästan hopplöst men det kan mycket väl vara det, men någon vad vit. Jag är ca 3 år i personlig konkurs och har nu gjort mig egenföretagare i april. Enligt mina Insolvensberaters kan jag

0
Views
0
Ccomments