B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-25

Små Commercial & plus; Minijob eller helt själv & plus; Mini Job & quest;

Advertisement

Hej Jag har här en eller annan fråga, jag hoppas du kan möjligen hjälpa mig eftersom min handledare från arbetsförmedlingen nästa tillgängliga överenskommelse i en månad.

För närvarande är jag fortfarande fullt upp med ett kontrakt ett år kommer inte att förnyas eftersom företaget står nu skäl 70 anställda ogillas. Från mitten av år, jag skulle då Arbetslösa vad jag redan har rapporterats, så jag inte få ett lås.

Jag måste bli egenföretagare inom det kosmetiska området framför mig. Nu är jag bara osäker på om som ett litet företag eller samma mening, eftersom en litet företag jag skulle vara arbetslös och skulle arbetslöshetsersättning få och små företag får inte överstiga ett belopp på 165 €, för det är då avskalade mig jag vet, men så skulle jag jag bara inte försäkra privat.

Men skulle jag gå till där jag själv rapporterade en dag sysselsatte själv byrån skulle jag ja att betala den första enheten eller åtminstone hjälpa och de första 6 månaderna stödjer även ut månadsvis som nystartade företag, vilket jag tycker är exakt vad jag förra året vunnits.

Jag bor med min pojkvän kommer att få sin belöning också räknas eftersom vi lever i ett äktenskapsliknande förhållanden? (Vet någon slumpmässigt)

Min fråga är, vad är mer förnuftigt småföretag (sjukförsäkring som arbetslösa) och A 450 € jobb eller helt själv (själv sjuk försäkra) med marknadsföring jag förhoppningsvis få: - / och sedan en annan € 450 jobb ?????

Så jag ska anmäla mig för min årliga avtal med arbetsförmedlingen ockupationen och sedan tillkännage oberoende, annars ingenting får fart på kontoret, när man talar om ett anställningsförhållande går direkt till oberoende.

Jag hoppas att jag skrev det ganska förståeligt.

Tack så mycket i förväg för svar, råd och hjälp.

hälsningar

BlackHair3553 (Maria)

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hej!

inom sjukförsäkring, finns dessa konstellationer:

- Mottagande av arbetslöshetsersättning eller arbetslöshetsunderstöd II -> arbetsförmedling eller arbetsförmedlingen att betala alla bidrag sjukförsäkring

- Heltid egenföretagande startbidrag: det är åtminstone en månadsavgift på cirka 250 euro per månad, Sjuklön är dessutom försäkrings

- Heltid egenföretagare utan   Foundation: det är åtminstone en månadsavgift på cirka 380 euro per månad (i specialfall av cirka 250 euro - inkomster och tillgångar makarna beaktas); Sjuklön är dessutom försäkrings

- Deltidsegenföretagare (det är aldrig betalas bidrag): det är åtminstone en månadsavgift på cirka 170 euro per månad, Sjuklön är inte dessutom försäkra sig

Grund: § 240 SGB V

På webbplatserna för respektive sjukförsäkring, finns det några mycket detaljerade instruktioner för oss. T. bidrag räknare

hälsning

RHW

1 småföretag inte existerar.

2. Kommersiella avviker med sektor som den viktigaste förvärv, eller som en bisyssla.

3. Om du vill främja arbetsförmedlingen (grundare Grant) Måste man lämna in en affärsplan, som sedan testas. Om det konstateras att, kommer du att få bidraget. Detta är inte ALG I. Så det spelar ingen roll vad du förtjänar det.

4. I ALG I och grundare subvention finns det ingen avräkning av inkomsten för en period av livskamrater.

4. Vad skulle vara annorlunda, skulle du falla i ALG II. Eftersom marknadsföring är ingångs pengar. Även om du inte får, kan du göra du äger. Det är då pre-fill systemet EKS. Efter ALG II beräknas. varje efterföljande anläggningen EKS skall lämnas in till de faktiska siffrorna och ALG II sedan eventuellt beräknas naträglich nytt.

5. När ALG II, är inkomsten för LAG inblandade.

Related questions

Student & comma; Små Commercial & plus; anställd arbetskraft ~ 600 € månad & comma; Skatteklass 6 & quest;

Jag skulle vilja veta om det är sant att min anställd arbetskraft kommer att avgöras med skatteklass 6? Med den kommersiella driften jag kör årligen ~ 5 / 6k, plus anställd arbetskraft ungefär på samma nivå. Frågan är om jag kommer att vara där rätt

2 Mini Jobb & plus; Små Commercial & sol; vad som är viktigt & quest;

Hej alla, För närvarande har jag en oro vad kör sociala avgifter. Dessutom har jag fortfarande ett litet företag (med små företag reglering) registrerade vad gör mig extra intäkter. Min oro jag vill nu ersätta den med 2 mini-jobb. Hela skulle se ut s

Självdeklaration på 400 euro Jobb & sol; Små Commercial & quest; & exkl;

Hej Alla, Jag sitter vid tidpunkten för problemet, att redigera min deklaration för 2011 och nachzureichen. Jag är en student, och arbeta för ett år till € 400-baserad på mina små företag. Vilka former behövs för mitt fall? Vad jag måste övervägas i

Små Commercial & plus; Mini jobb - Försäkring

Hej kära forum, Jag anser att ett litet företag att registrera plus en extra mini jobb. Jag kommer inte att vara mer än 1200 euro med alla mina kvitton. Hur gör det med försäkring från då? Jag skulle vara på TK sjuka försäkra månad för cirka 230 euro

Har BU är 12 J & period; & period; Bin kaufm & period; anlitade && semi; handwerkl & period; Små Commercial & period; Om jag gjorde Gesundh & period; skulle behöva motivera och komma, men kontoret fortfarande ARB & period, kan & kommatecken; sedan b

Man, är du inte så vidare .. ;-) Är det sooooo lätt! Frågeställaren sjukförsäkring i 12 år. Är anställd kommersiellt och driver även en hantverksindustri. Hans fråga är: Skulle han måste ge upp hantverkssektorn av hälsoskäl även om han fortsatte sin

Små Commercial & comma; Frilansare & comma; eller båda & quest;

Hej! Jag är helt överväldigad; det är första gången som jag måste ta itu med ett skattenummer ansökan. Jag tittade runt lite på internet, men egentligen kommunikation fortfarande jag inte, även efter att ha läst inkomstskattelagen §18 fortfarande svä

Studenter över 25 och plus; Små Commercial & plus; Socialt och plus; skatter

Hej, jag är lite osäker, Jag har ett litet företag konto (sedan mars 2011), är en student av den rättsliga KK försäkrade (inte familjen som för gammal, men på eleverna in 79, .. € per månad) och förtjänar egenföretagare 800 - € per månad (ibland mer,

Azubi & plus; Små Commercial & lika; Som självdeklaration

Bin lärarstudenter förra året och fortfarande har ca 2 månader. Små företag har funnits sedan mitten av 2011. Nu är det dags att leverera deklarationen av 2011th Mina frågor: 1) Jag behöver bara göra deklarationen för mina små företag, va? Eftersom j

Inkomstskatt beräkningen & comma; Små Commercial & comma; inga tecken på material

Hej! Jag tänker på att skriva till ett litet företag och öppna en DaWanda butik. Eftersom jag är gift och min man har inkomster från arbete, vi är i inkomstskatte säker på undantaget, även om jag fortfarande inte vet hur högt min försäljning kommer a

Midi Jobb & plus; Små Commercial & comma; årliga taket

God dag tillsammans, jag har följande problem, jag är för närvarande student och över 25 år gammal. Förutom mina studier har jag en 450- € jobb och ett litet företag där jag tillrätta bilar. Som det ser ut idag, kan jag tjäna 450 € i månaden och min

0
Views
0
Ccomments