B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Fastighetsfinansiering Kredit lån och plus; Fastighetsfinansiering lån uppföljning finansiering framåt 2014-01-05

Slutsats av en framåt lån för närvarande rekommenderade & quest;

Advertisement

Vi hade frågade två veckor sedan för en framåt lån, eftersom det i mindre än två år har förflutit vår konstruktion lån. Eftersom vi var på en nominell ränta på 3,75%. Efter min Vorgestrigen efterfrågan på banken, fick jag veta att räntan nu har ökat med 0,3% igen. Tycker du att du bör vänta med att underteckna kontraktet? Vad är din tendens? Ska vi i allmänhet vänta en tid tills vi underteckna kontraktet?

answers

Detta är verkligen en fråga för kristallkulan.

Det finns ett fåtal människor som fortfarande ser luft nedåt i räntor. men vid derderzeitigen UTVECKLING, tror jag personligen att knappast kommer att falla priser. Jag skulle förmodligen sluta snart.

För mer än 12 månader frågan framåt lån i denna kategori är akut. Det var vid upprepade tillfällen pekat på den historiskt låga räntan på bygglån och - kommit till slutsatsen av en framåt lån - även från mig.

Viktigare förefaller mig fortfarande hänvisningen till en eventuell kula fast ränta, så att de drabbade fastighetsägare äntligen kan förvänta sig en kalkylerbar ekonomisk börda.

Hem (hyra) Avgifterna har tillräckligt prisökning potential för spänning, plus det finns inget behov eller intresse förändring risk!

Eftersom räntorna kommer att se ut i 2 år, kan ingen säkert förutsäga dig. Trenden är för närvarande tydligt på stigande räntor. Men det kan ändras igen.

De som letar efter spänningen kontinuerligt övervaka utvecklingen av räntor. Man sätter en övre gräns av intresse, i vilken en tillsluter de främre lån i alla fall. Forskare har observerat utvecklingen av räntor, när räntorna faller du kan sedan korrigera taket nedåt i enlighet med. Men det fungerar och kan därefter leda till insikt: Om jag hade slutat lika framåt lån, skulle jag ...

Vem vill intressera säkerhet, bör säkerställa uppföljning finansiering med en framåt lån. Men det är en framåt lån ingen garanti för att den avtalade räntan är faktiskt billigare än marknadspriset på 2 år.

Jag menar, botten är nådd i bolåneräntor.

Related questions

Är Postbank Personliga lån för Tchibo tariff rekommenderade & quest;

Jag har hört talas om songenannten Postbank Personliga lån för Tchibo taxa och hitta det låter som en bra affär. Finns det någon här så korrekt och kan ge mig den eller avskräcka? Ja detta partnerskap kreditPostBank och Tchibo är ser verkligen ganska

Online lån rekommenderade & quest;

Vilka är fördelarna med online-lån? Om någonsin en Schufaauskunft upphunna och lån ev. Till en specifik användning är fästa? Ända Tack på förhand för svar :-) hälsning Mikael Antingen online eller på plats hos en bank: med en ansedd långivare alltid

Hur lång tid det är värt en framåt lån för att hålla & quest;

Jag antar att de främre lån, garantiräntan, kostar lite, tills jag tar faktiskt lånet. Hur lång tid tar det värt då i förväg för att avsluta en framåt lån och hålla? plus det finns ingen erfarenhet, men marknadsuppskattningar och antaganden. Detta av

Om att få den billigaste lån för graderingen fasen & quest;

Jag letar efter ett billigt sätt att finansiera min examen, så jag inte behöver arbeta under slutförandet av min avhandling. Har du en idé? Och annars skulle jag råda dig att ansöka om studielån i KfW som bland alla leverantörer av studielån fortfara

är ett privatägt lån krediteras med grundtrygghet & quest;

hej, Jag har haft att ge mig ett personligt lån från min mor över 300,00 euro för att inte komma in skulden. Nu detta belopp berodde på min försäkring kredit så att jag får denna månad ingen grundtrygghet, med motiveringen att detta som tillgångar el

Är bunt politik rekommenderade & quest;

Allt oftare hör jag där flera försäkringsprodukter erbjuds av kombinerade bunt politik. Är detta i allmänhet en rekommenderad modell eller gör det så i slutändan mer skada än nytta? Hej, jag är inte heller ett fan av bunt politik. Om jag vill ha ett

Lån återbetalas - Clear Grundschuld & quest;

Kommer det att kosta mig något att klargöra inteckning, jag måste ordna det själv eller gör banken automatiskt? Banken är endast strykningen tillstånd. Allt annat har du att anförtro sig och betala själv Vilket är korrekt? tveeggat. En affärsman, sku

VP-konto på Wüstenrot rekommenderade & quest;

Har någon här en VP-konto på Wüstenrot? Enligt reklam som är gratis och så ja en gång inte ointressant. Skulle vilja en par åsikter om detta. Tack! http://ab.wuestenrotdirect.de/wuestenrot/top_depot_direct.html I princip är bytesbalansen ok och värde

Små lån från Passaro Financial & quest; Kan jag konstatera säker & quest; Företaget ok & quest;

Söker en liten loan'm komma på Passaro Financial. Kan jag ta åt sig äran i vilken inga tvivel? Vad tror du? Tack någonsin för ditt svar. Jag behöver 2000 euro. Den Passaro AG är bara förmedlaren inte långivaren. Nu först ett fyller i ett formulär där

Skulle den tyska banken en nedskrivning av sina lån till Grekland klara & quest;

Enligt min information, har den tyska banken beviljat lån på totalt cirka 1,6 miljarder till den grekiska regeringen. Vid förlust av fordringar: Hur mycket kunde den Euerer yttrande den tyska bankavgift (om inte redan "bailout" sparkar i)? bara