B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-29

Skyldighet att tillhandahålla bevis på inkråmsförvärv att köpa ett hus i form av räkningar mot skattekontoret

Advertisement

I vårt hus inköp utöver inköpspriset och det pris som skall betalas för olika
Inventering inskriven i notarie kontraktet. I samband med upprättandet av överlåtelse av fast egendom skatt
kräver skatt fakturor eller rapporter, etc. på denna inventering. (Kök, torktumlare, gräsklippare, taklister, etc.) Är detta tillåtet?
Vissa konton kan innebära ägare ändå ge men inte mer
över hela inventeringen. För att beställa en kontrollör innebär extra kostnader.
Vilken väg är i detta fall skattekontoret ändå innehåll Leverera?
Tack för förhoppningsvis användbara svar.

merlin

answers

Hur @gtbasket rätta säger, kommer det att spara pengar.

I mina ögon bör notarie påpeka, eftersom de vet att. Eftersom du skulle ha en rullgardinsmeny, kunna lösa, som sedan vanligtvis också tvivlade nciht.

Jag hade sammansatt mig med säljaren UDN mottar objekten i en inventarielista. Eftersom där det finns inga fler räkningar, kommer han vet ungefär vad det har en gång gkostet.

Från kan uppskattas den ursprünlichen pris och tidigare användning av tid / beräknade priset.

Om det är Logsch kommer skatteverket förmodligen inte insistera på ett expertutlåtande.

Det handlar om fastighetsöverlåtelseskatt. Det bör inte tas ut för inventering.
styrka, spara pengar i det här fallet.

Related questions

Jag har banktillstånd min mor genom död och tid; Efter döden av arvtagare till skär och period; Är det & comma; att tre år skyldighet att tillhandahålla bevis för de påståenden är & quest;

Behöver jag förklara varje månatlig uttag? I vilken utsträckning kan arvingarna tvivlar på att? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de I själva verket kan arvingarna begära 10 år retroak

Kan båda parter när man köper ett hus i fastighetsregistret Ange tom i endast en låntagare & quest;

Vi (inte gift par med ett barn) vill köpa ett hus, jag skulle finansiera enda låntagaren av en bank, eftersom min partner är för närvarande större förlossning vård utan inkomst. Banken har redan gett mig ett lånelöfte. Jag har inte sagt det som alla

Syskon köpa ett hus tillsammans och period; Vad händer efter döden av Speed ​​& perioden, hans del och strävan;

Hej! två syskon, singel, köpa ett hus tillsammans. Detta är också så i fastighetsregistret stehen.Anteile är 50/50. Vad händer med ägandet när ett syskon dör? om båda är ogifta, utan barn om man är gift med två, utan barn när båda är gifta, utan barn

Köp ett hus med eget kapital

Vi behöver hjälp till söndag :) Vi vill köpa ett hus, och har eget kapital på + - 35000:e Huset kostar inkl. Alla (mäklare / notarie) 235.000, och har ännu inte finansierade bil. Och vi har satt ihop en nettovinst på mer än 3000 per månad. Vi vill ve

Beräkning av överlåtelse av fast egendom skatt när man köper ett hus med nyttjanderätt av den tidigare ägaren med användning

Följande fråga har jag: Hur kommer överlåtelse av fast egendom skatt beräknas ei efter konstellationen :. Köp ett hus, t ex 200.000 uppehållsrätt i mängden 12.000 per år, men lägenheten sökanden betalar en användningsavgift på 500 per månad (6000 per

Jag måste betala gåvoskatt om jag köper ett hus

Vi köpte ett hus ** ** vi måste betala gåvoskatt Det skulle vara bra om du återställa henne bokstaven i skattekontor här en gång. Men ska du inte igen i indirekt tal, men precis som det står där i den. Efter de första huvudvärk när du läser din text

Kan du göra när man köper ett hus dådet för mark och byggnader separat & quest; Real Estate Transfer Skatt & exkl;

Kan köpa ett hus separat avtal om att köpa mark och byggnader, vilket gör två kontrakt för att betala på grund Grundwerwerbsteuer behov. Om en sådan sak? Eller är huset och skäl till en enhet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, a

Far köper ett hus för mig och komma; Om jag i landet skulle, & kommatecken; vad skulle skilja sig och komma; skulle få min make & quest;

Min far är mycket generös och vill att jag (för min familj - make och 3 barn) köpa ett hus. Vad händer om jag skulle vara i landet, i en eventuell skilsmässa? Skulle få min make från huset något från? Eftersom jag själv hade vid en eventuell separati

Finns det ett undantag från överlåtelse av fast egendom skatt när man köper ett hus i rak linje & quest;

Hej! först: Jag förväntar mig ingen meningsfull juridisk rådgivning eller liknande. Jag mycket rotade i ämnet och är alltid ute efter 3-4 Länkar landade här med dig. Vad jag har läst hittills var mycket bättre kvalificerade än de flesta uttalanden om

Moms när man köper ett hus & quest;

Hej, jag vill köpa ett hus bara. Gjorde det aldrig var (och hoppas att det är rätt och att jag därför inte får göra det igen ;-)) Jag är nu stött på fastighets erbjudanden på den här meningen: "The köparprovision inklusive moms betalas vid underteckn

0
Views
0
Ccomments