B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-10

Skyldighet att bidra med en betalning av direkt försäkring utöver bidraget tak och quest;

Advertisement

Jag har fått en betalning från en direkt försäkring och täcktes av min hälsa att betala KV bidrag från Req. 2016 efterfrågas. I betalade också. Men min lön för närvarande ovanför BMG, så jag beställa en månad redan betalar det högsta bidraget. Måste jag verkligen fortfarande att betala bidrag till direkt försäkring? Och kan jag få en återbetalning mig några avgifter tas ut olagligen tillbaka?

Tack för hjälpsamma svar. På frågan om ev. Återbetalning: Jag ligger månad redan på taket, så betala månadslönen respektive det högsta beloppet. Jag har nu lärt känna 2 olika hanteringar:

Min "gamla" KK vill eller ville se månatliga betalningar för Verbeitragung omedelbart, min nya kassan uttryckligen säger behöver bara inte betalar endast om EK förhållandena minskar (. T.ex. pension) måste vi förvänta ,

Hur mycket (100% eller 50%) kan jag få tillbaka på grund av min gamla KK?

answers

Ja, i slutet av året kan du få en återbetalning för betalning (exklusive löneskatt).

För omedelbar behandling, de medel som inte kan.

lycka till

Barmer

Omedelbart motstånd (för överskridande av BMG) överklaga beslutet. Ingen anledning att vänta. BMG måste respekteras.

Men temat kommer du fortfarande följa för 120 månader från utbetalningen. I varje månad 1 / 120stel av betalningsbeloppet till bedömas inkomst (lön, pension, pension, etc.) tillsätts (max. För BMG) och skatteskuld ämne.

Related questions

Hur fungerar rapport beloppet kredit till försäkringsbolaget för betalning av direkt försäkring & comma; efter 25 J & period; omvandlades från privat till direkt försäkring & quest;

Min livförsäkring sprang 1973-1998 som privata försäkringar, därefter skrivas direkt försäkring och nu betalas. Anmälan uppgår till försäkringsbolaget har beräknats av den vinst som banken har dragits tillbaka från den preliminära överenskommelsen i

FOT & rpar; Under vilka förutsättningar kan en direkt försäkring och LPAR; upplösa förtid & quest;

Moin moin, Följande fall: Jag är sedan augusti 2009 om min arbetsgivare försäkring (direkt försäkring som BAV). Under de första 5 år betalar jag genom lön tredjedel av bidrag och AG 2/3, då AG något. Hittills har jag ca 1800, - € betalas. Den uppnådd

Direkt försäkring som själv betala ytterligare & quest; Användbar & quest;

Är det vettigt att fortsätta en direkt försäkring när du blev egenföretagare? Kan du göra det? Är det nödvändigt att försäkringen sedan skriva om? Diskussionen om KV-inlägg på ålder är i full gång. det lönar sig sedan ut som en själv mängder inga KV

Två nya innehålls transformationer genom direkt försäkring efter §3 63 samtidigt & quest;

Jag har sedan uppkommit på grund av förvirring även din egen fråga. Om någon arbetar AV i åtanke för direkt försäkring löneväxlingen / Barlohnumwandlung, och en gång accept chefen spelar med och lämnar honom fria händer, kan han då 4% till 63 § 3 (fö

Hej & comma; som har i direkt försäkring ursprungliga försäkringsbevis och period; & quest;

Försäkringstagaren får försäkringen. I tjänstepensionen som den anställde. Den försäkrade får. vanligtvis en kopia för sina egna handlingar. Hej Zizmann, princip alltid den andra parten av en sådan försäkring, så försäkringstagaren. Försäkringstagare

Direkt försäkring till privata livförsäkringar konvertera & quest;

Hej, jag har avslutat en direkt försäkring för några år sedan om min arbetsgivare, han eller jag. Nu ska jag men snart ta ett nytt jobb och därmed byta arbetsgivare. Kan jag överföra direkt försäkring i en privat försäkring eller direkt försäkring äv

kan vid byte av arbetsgivare direkt försäkring och sol, Pensions ta & quest;

du kan om arbetsgivaren eftersom de direkta försäkrings- eller pensions förändringar fortsätter? Eller måste det som komma överens nytt? Som ändrar sitt jobb, kan pensionen nu lättare överföras. Dessutom, bidrag till nyligen ingått direkt försäkring

Direkt försäkring avdragsgill från inkomstskatt och quest; & quest; & quest;

Min man har en direkt försäkring (förtidspension) kör med sin arbetsgivare. Kan vi denna försäkring med inkomstskatte hävda (posten under invaliditetsförsäkring)? Denna modell är redan uppskjuten skatt och delar av försäkringsbolaget betalar arbetsgi

fortsätta direkt försäkring med en arbetsgivare förändring & quest;

Jag har hört att med byte av arbetsgivare arbetar Trente omvandlas till en privat politik. I ytterligare en privat pension då de medel som kan kräva en del av pensionen. Ska jag fortsätta därför min direktförsäkring för byte av arbetsgivare? Nej, är

Konvertera julgratifikationer i direkt försäkring - hur fungerar det och quest;

God dag, det är icke desto mindre sant att det är skattemeningsfullt att låta konvertera sin jul pengar i en direkt försäkring, eller hur? Så nästan används för pensionering. Men som att sälja organ att göra det? Kan detta göras senare fortfarande nä

0
Views
0
Ccomments