B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-11

skuld leverans balansera en brittisk armé pension

Advertisement

God dag,

Jag var frånskild efter 30 års äktenskap av en numera bosatt i Tyskland till brittiska ex-soldater. De tyska pensionsrättigheter bröts
Versorgungsausgleich metod uppdelad. Kraven på Brit. Armén pension inte.
Skulle hända skuld lagligt, men ex-man svarar inte. Han sedan 1999 avser
pension och arbetar dessutom i Tyskland. Som har erfarenhet av liknande
gjorde materia och kan hjälpa mig?

answers

Skönt att det är en mycket speciellt fall. I detta avseende skulle jag en familj advokat instruera dina påståenden på sin armé pension genomdriva. Jag tror att här har ingen erfarenhet av ett sådant fall. Men jag önskar er all framgång!

Related questions

Skild från brittisk soldat & comma; Hur får jag en del av hans armé pension

Jag är tyska och gifte i Tyskland en brittisk soldat. Äktenskapet slutade i skilsmässa efter 18 år i en tysk domstol. Nu vet jag att jag förtjänar en del av sin armé pension från 55 års ålder. Ingen kan säga exakt hur jag ska gå tillväga mig. Jag har

leverans balansering & comma, mitt ex har avlidit

Hej, jag betalar nu 6 år att leverera balansering av ja för dem som en extra pension om det är i pension geht.Nun de passerade frågan är, måste jag ändå fortsätta att betala och om där är rättvisa och där gör pengarna då eller du kommer att straffas

Om delas och strävan efter en skilsmässa pension;

Om kravet är uppdelad på pension efter en skilsmässa eller bara får jobbet Deltagande parter pengarna? De rättigheter för pensionen delas enligt gällande från 01.09.2009 nya leverans balansering. En uppdelning kan inte ske på en låg kompensationsvärd

Hi & comma; Jag får 2031 Pension & comma; sedan fick fullständig försörjning & plus; kl & period; Pension & comma; & Plus; VBL & comma; tillräckligt pension & quest;

Servus, jag får min pension i 2031, var sedan nästan full leverans, plus en liten statlig pension (ca 350 euro) från tidigare och VBL pension (100 euro) från min arbetstid. Tror du att det är tillräckligt privat pension? Jag har också en snart abbeza

Efter skilsmässa Jag vill ha från tjänstepension min ex-make trots inre splittring, ingen pension & comma; men delen av belopp som erhållits och period; Är detta tillåtet & quest;

Jag är efter en skilsmässa balansering rätt även när det gäller pensions min ex-make. Det finns åtmin företaget ett driftavtal om villkoren betalnings beroende på höjden av kapitalvärdet av pensionen. Nu Efter uppdelningen av pensionen ligger jag med

Styvmor enda arvinge & comma; vad gör & quest;

Rabatt: € 40.000 och 75% av en enfamiljshus (25% redan tillhör barnen) Testamente: 2nd fru (9 månader) enda arvinge, barn ärver% andel huset 75 på villkor en nyttjanderätt av styvmor till 17,9. enas om annat eliminerar arv till barnen. Det arrangerad

Inbördes riskera försäkra & quest;

Makarna vill både slutför Risikolebensversicerhung barnen också säker. Man bör ömsesidigt utse försäkringstagaren och varje partner, som den försäkrade. Vad är fördelen? Man bör ömsesidigt utse försäkringstagaren och varje partner, som den försäkrade

Tyska pensionsförsäkrings kallar löneintyg

leva och arbeta i Schweiz sedan 2007! göra körningar och pensionsförsäkringsinstitution samtal löneintyg för leverans balansering! Vad händer om jag säger att jag hade under denna period ingen behandling! Jag måste ange allt! har den tyska insikt i d

Guldreserver centralbanker - vad & quest;

Jag har märkt att Bundesbank guldreserver har lösts utomlands och tillför FFM. Varför har centralbanker eller Bundesbank guldreserver? Vad är poängen? Även om det i princip inte längre guldmyntfoten, men som ett stöd för en valuta guld är fortfarande

Vilka konsekvenser och förluster kan jag förvänta sig på en affärs obestånd & quest;

Var självständigt i gastronomi, kan detta inte längre utöva eftersom jag hade en stroke .. Skulden jag kan inte betala, eftersom jag bor bara från min sjuklön ... Nu är jag kvar nästan inget annat val än att registrera sig som ett företag i konkurs.