B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-27

Skriv master arbetet i företaget och arbets cablarNätkabelParallell vid universitetet - andra styrkortet behövde & quest;

Advertisement

Hej :) En vän till mig arbetar på universitetet som elevassistent, och skriver sin magisteruppsats i ett företag där de kommer åter göra några pengar. Du vill veta om hon behöver en andra kontrollkort, att det genomför sina projekt så? Vit kanske någon? Tack :)

answers

Skattekort, finns det inte längre riktigt. Det är därför med en arbetsgivare skatteklass har en och annan styr klass 6. Bortsett från det inte får ersättning för skrivandet av masteruppsats.

Alternativen är:

  • max. en Mini jobb
  • Job 1 i skatteklass I (om ogift)
  • Job 2 på skatteklass IV

När eleverna bör också noteras att man inte ska förlora sin status som student. Här finns tydliga regler, hur mycket du får arbeta under studietiden (max. 20 timmar / vecka under terminen). det passar inte här, kostnader komma igenom med Sozialversicherugen tillade, för då förlorar du ditt studentstatus.

Alternativ till de skatteklasser :. Även arbeta på en avgift. Här måste man se till att falska egen är utesluten.

Related questions

med tillfälligt arbete som servitör företagsregistrering och skattenummer behövde & quest;

Hej! Jag skulle vilja bredvid min anställd (löneskatt och socialförsäkrings) nu och servitörer gå (1x per månad). För detta skulle jag skriva varje faktura / kvitto på ca 80 €. Är det en företagsregistrering och skattenummer nödvändigt? Jag skulle na

Arbete: Kan min farbror "och halv, låt skriva friska" och halv; & comma; så att han kan ta den gamla Semester & quest;

Även en liten efterfrågan: min farbror kunde nu "skriver frisk blank" så att han kunde ta den gamla semester från jobbet? Därefter försäkringsbolaget also'd ge fred, (han har så mycket gamla semester) när sex veckor skulle behöva betala någon sj

Skall arbets bön Parkering operativt arrangerade turer tar & quest;

Hej, jag har en fråga. det är så att jag måste göra varje dag för att driva en åktur till bänken. Det är endast betalparkering, alla andra är relativt långt borta, så jag hade bara en stor promenad i framför mig, vad skulle beröva ziemlicj mycket tid

Måste fångarna arbeta och vad som händer med pay & quest;

Har en som har suttit fängslad i 3 år, arbetar också i fängelset själv och han belönas med en betalning eller kommer att krediteras för kvarhållandet eller hört den staten? ESkriv fånge är skyldig att arbeta, men det är förmodligen inte tillgängliga

Jag hänvisar en ständig invalidpension på 750 euro och period; Kan inte arbeta och period; Vad ska jag ansöka & quest; Bostadsbidrag & quest;

Om och hur mycket regeringen hyressubventionen ge det beror på: - Storleken på hushållet, - Nivån på hyran på uppehållet, - Och hushållens inkomster. Under följande länk finns en bostadsbidrag kalkylator för att kontrollera de personliga krav. http:

Öka kompletterande inkomstgränser för Hartz IV - bra arbete incitament - dålig eftersom fler ALGII fall & quest;

De kompletterande inkomstgränser för Hartz IV bör ökas. Å ena sidan en bra incitament för att arbeta - fler ALGII mottagare får jobb inom dessa gränser - andererseit den ALGII referens kan sägas upp ännu värre, eftersom fortfarande ger en komplettera

Mindre arbete högre änkepension och senare social händelse & quest;

Hej, jag får stora änkepension och högt Rentenbescheid mig om 300 € änkepension kommer att dras av som jag har en egen inkomst. Jag undrar nu mindre arbete eftersom mitt arbete är mycket svårt. Kommer jag, om jag tjänar 300 euro mindre, få 300 euro m

Om du får pengar från en sjukförsäkring företaget igen återbetalas om du var försäkrad två gånger & quest;

Med hjälp av svaren på min sista fråga, jag slutsatsen att det kan vara i praktiken att du är inloggad samtidigt på två olika sjukförsäkring och avgifter som betalas (om du har slutfört en ny försäkring, gamla men inte gekündit själv). Men två sjukfö

Har min ex-fru att arbeta och vilken inkomst minskar min underhållsskyldighet & quest;

Hej! mina två söner (7 och 9) bor med min ex-fru. Nu går hon att arbeta per timme och har mer pengar att spendera än jag med en heltidsarbete (som jag fortfarande gearscht grund provisioner). När kan jag frågar eftersom att min ex-fru går till jobbet

Arbete student assistent && semi; 400 Euro Jobb & quest;

Hej! Jag arbetar för närvarande som elevassistent, har hela tiden också arbetat 15-20 timmar / vecka, men arbetsbördan har nu helt minskat (8-10 timmar / vecka) och så jag tittade för ett annat jobb. Nu har jag ett jobberbjudande för en 400 Euro jobb

0
Views
0
Ccomments