B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter räkning Skatt räkning & plus; Skatt anställningskontrakt 2012-02-08

Skriv bill - småföretag & quest;

Advertisement

Hej!

Jag har tecknat ett kontrakt för mer än 200 €, och måste ge kunden med pengar nu ut vad jag aldrig har gjort förut och som jag har därför två frågor. För det första har vi kommit överens om att pengarna kommer att betalas ut i två månader till € 100 vardera till mig eftersom jag får ALG 2 och annars skulle få avdrag. Måste jag skriva två räkningar? För det andra undrar jag om jag bara 200 € beräkna utan moms eller annan eftersom jag arbetar utan tillstånd och därmed ansågs mindre företag?

answers

Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du pratar med flera saker:

1. Du är inte ett litet företag, eftersom du inte har någon verksamhet. Små företag som härrör från vissa försäljnings- och personalstorlekar. Kommersiella logga in vissa yrken.

2. Oavsett om du behöver för att beräkna moms, beror på om du generera försäljning skatteintäkter. Om du har FA inloggad mot egenföretagare och du säger din omsättning är under 17500 euro är i, då du inte identifiera momsen på räkningen när det gäller små företag systemet.

3. Om detta är en unik situation, behöver du inte nödvändigtvis skriva en faktura. Du kan också spela mottagandet av pengar med ett kvitto och meddela arbetsförmedlingen eller skicka kopia av kvittot.

4. Om du kan generera regelbunden inkomst från det, är frågan om företagsregistrering krävs och skriva konto och ansöka om ett skattenummer för FA.

Related questions

Hantera en GmbH - Skriv bill & quest;

Hej! att berätta ingen lång historia, anser jag mig kort. Jag är för några år och frilansuppdrag bland annat för vissa kunder och för mig själv. Nu en kund erbjöd mig, som jag har arbetat under en viss tid för att överta chefen inlägg en GmbH som är

Skriv bill & comma, startnummer för den första fakturanummer & quest;

Hej kära gemenskap, Jag har en kommersiell (små handlare) registrerade och även få min skatte ID framgångsrikt. Nu skriver jag mina två första räkningar. Nu kan vara en klassisk Ex. För min första räkningen i "kontonummer" -fältet se ut så här:

En gång om året frilansare och komma; annars Employee & comma; som är strävan att kontrollera &; Jag småföretag & quest;

Hej! Jag skulle vilja veta hur det ser ut med kontrollen, om jag följer bara en gång om året av en yrkesverksamhet. Närmare bestämt: Jag var de första 6 månaderna sysselsatta (1750 euro brutto / mån), har en månad Freelancer (ca 2400 euro totalt) och

bara en kan en gemensam handels skriva en ensam & quest;

fortfarande har en så liten kommersiell konto tillsammans med min ex-flickvän, men vill komma ut. Är det så lätt att skriva om det? Eller måste upplösas och registrera igen? Vad är billigare? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Komp

Små företag och komma; skriva en påminnelse & quest;

Hej! Jag är ett litet företag och har skrivit för eingier tids texter för mina kunder. En kund till mig kommer inte att betala den slutliga fakturan i mängden 36 € för en tid, även om jag har utfört min prestation och det var tillfredsställande och h

Som frilansare smartphone verkligen skriva men hur & quest; & exkl;

Kära gemenskapen, säker kan hjälpa mig här någon! Jag har 650 € ganska dyr smartphone inköpta (nej, ingen iPhone D). Det skulle nu vara förmätet att säga att jag skulle använda det inte privat, men till stor del använder jag det redan för mitt jobb.

Kreativa tjänster under 720 euro skattefria för småföretag & quest;

Kära gemenskap, en vän som blev egenföretagare och bad om min hjälp kreativ (skapande av logotyper, visitkort, Facebook). Gärna vill jag hjälpa, men utan att gå in i ett samarbete med honom och även så att jag kan sätta min makt beaktas. Tyvärr har j

Managing Partner och löneutbetalningar - även heders bill möjligt & quest;

följande situation: ett företag har 2 delägare. Man har "bara" 10% av aktierna. Detta får en lön. Nu dessa aktieägare är mindre arbete för företaget och leta efter alternativ. Han kommer att vara oregelbunden arbeta för företaget under de komman

Skattsedel får & comma; och nu inser jag att jag glömde två arbetsgivaravgifter uttalande information från tidigare arbetsgivare att skriva - vad händer & quest;

få taxering och är att upprepade gånger betala extra. Nu har jag inte behöver jag 2 löneskatt certifikat från sin tidigare arbetsgivare oinspelade eftersom jag inte så bekant med det och varning är tid kan jag köra nu leverera senare ändå? (Egentlige

Jag mina föräldrar över underhåll och komma; om de har sin rikedom skrivas förväg bror & quest;

Om mina föräldrar skriver över din förmögenhet i form av ett enfamiljshus med abbezahlten anledning avancera min bror, jag senare i ett akut underhåll betald? Vad har jag för alternativ för att fråga mig om det? Är det möjligt att upprätthålla skyldi

0
Views
0
Ccomments