B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-07

Skötsel fonden percnt med omedelbar månatliga distribution till 100; Statliga refinansierar & exkl;

Advertisement

Vem har redan investerat och erfarenheter i vård fonder?

Tillväxtmarknad slutenvård med regeringen refinansieras inkomsttrygghet
och omedelbart en hög månatlig fördelning av 6,5% per år ökade till 12%, det första året skattefria.

Återbetalning av det investerade kapitalet + pågående distributioner + värdestegring!

answers

Har inte och jag kommer förmodligen inte.
Åtminstone nciht med sådana löften.

Det är en fastighetsfond. För att kontrollera exakt, skulle jag ha låtit mig få kontrakten.

12%, innebär det stora hyreshöjningar som redan är fasta.

Jag har reservationer.

Related questions

20 & percnt; maximal Mietsteierung i tre år - men ägaren avser exkl Mietspiegel &;

Hej, en flickvän ökar hyresvärden nu under det andra året kraftigt hyran. Den hänvisar till hyran index. Är ökningen 20% i hyrespriset (jag är så i huvudet) fortfarande lagligt eller har jag fel. Gäller hyra index? I motsats till den allmänna opinion

Bin indianer 7 & komma, 5 & percnt; Payom bindning investerar ISIN DE000A1H3M96 & period; Priset är exkl rasar &; Vad man ska göra och strävan;

Pris som anges redan 33% Fabled 46% avkastning på förfallodagen. Mittlwerweile Jag är orolig för min användning av kapital. Vad ska du göra? Jag talade till PR departementet Payom. Även om de ger inga råd, men har lugnat ner. Det finns ingen övergång

Vad tycker du om 7 & percnt; -8 & percnt; Hein Gerike Bond & quest; Period 5 år och exkl; & Period; & period; & period, är period i Euro &;

Ska du köpa? se: http://www.hein-gericke.de/anleihe/jetzt-profitieren.htm som motorcyklist varumärket är naturligtvis väl kända. Detta talar definitivt på kupongen. Risken skulle emellertid vara alltför högt för mig. Vid dessa priser skulle jag SMF o

SEB Immobilien Invest fastighetsfonder: Vad händer när och tid, och tid, och tid, och tid; Fonden löses därefter & quest;

vad händer om alltför många aktieägare vill returnera bitar på 7.5.2012 och därför ingen serveras? Om fonden löstes sedan? ...... Utgångspunkten är att medlen för inlösen öppnar för en dag och det kommer att vara den 7 maj. Därefter beslutas om då al

Vem kan hjälpa och göra med Pro-VorsorgePlus 4U av frihet Europa från & quest;

Hej! behöver hjälp och även om jag har sedan 06/2007 en pro VorsorgePlus 4U polisen av Liberty Europa. månadsvis. Jag betalar cirka 40 euro, en relativt låg bidrag extrapoleras dock redan en blygsam liten summa. Men växer från år till år, min skepsis

Innebär en fond sparplan - Capital Plus som kärna och quest; & exkl;

Har framför mig med nu mitten i den 20 gånger sätta långsamt ihop en fondportfölj. Bit för bit har jag nu gjort mig beläst och mina egna idéer. Jag skulle vilja att finansiera besparen månad och jag har redan tittat på många av dem och informerat mig

Hur exakt gör fördelningen av offentliga medel i Tyskland och komma; vilka distributionskanaler är det & comma; där spelarna tar vilka avgifter & quest;

Anta att jag är en portföljförvaltare och jag hantera TGV en KAG, som bygger fonden (själv så har ingen tidsplan och ingen KAG), vilka möjligheter jag marknadsföra fonden, vad är vad som är tillåtet inte? Vilka är de olika distributionskanaler (ömses

Aktiefonder - möjlighet till utdelning & quest;

God dag, kan någon berätta för mig om du får en utdelning om du inneha aktier i en aktiefond som investerar i företag som betalar en utdelning? Som när utdelningen sedan regleras? MfG Den utdelning och ränteintäkter samt övriga intäkter genom värdepa

Ship aktiefonder, investeringar fartygs föredrar & quest;

Efter att jag läst att banker initiatorer ger inga pengar för nya fartygs medel (se http: //www.ftd.de/finanzen/investmentfonds/: fartygsfinansiering-banker-ge-fue ...), jag har för alternativ sökte och kom över kammaren sjöfartsfonden (ISIN LI011378

Hur mycket kostnader orsakade en häst i månaden & quest;

Min lillasyster vill ha lite tid en häst, men mina föräldrar inte vill betala. Hur mycket är det nödvändigt att ta hänsyn till en häst i månaden? För en häst: Genomsnittlig kostnad per månad: 200 - 400 euro Dessa kostnader består av följande huvudpun