B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-13

Skillnaden mellan moderskapspenning och föräldrapenning & quest;

Advertisement

Bli Papas har verkligen inte lätt;)
Jag föreslår här genom djungeln av subventioner och skatter som kommer till oss när vår lilla kommer slutligen in i världen.
Kan någon förklara skillnaden mellan moderskapspenning och föräldrapenning gånger?

answers

Moderskapspenning är de pengar som mamman får i de 14 veckor före och efter födseln, om de inte kan arbeta.

Föräldrapenning är vad ansluter till moderskaps-, sade både mamman som fadern kan tillkomma. Om ett par andra sedan två månader, vård av avkomman accepterar det i stället för 12 till och med 14 månader.

Ensamstående föräldrar får de 14 månader ensam.

Related questions

Om moderskapspenning belastat föräldrapenning & quest;

Min syster blir (förhoppningsvis) innan jul barnet. Vi försöker bara att kämpa tillsammans genom röran av subventioner. Weiss någon här om moderskapspenningen kommer att dras från familjebidrag? Ja, tyvärr, moderskapspenningen kommer att krediteras m

Moderskapspenning till föräldrapenning & quest;

Jag stod till strax före födelsen av min son i en tillfälligt anställningsförhållande. Och fo 6 veckor före förlossningen moderskaps- + arbetsgivare får bidrag för 8 veckor efter då moderskapspenning i mängden sjukpenning emot. Och bekomm föräldrar p

Hur gör det med betalningen av föräldrapenning & quest;

Jag har mitt barn i några veckor och hänvisar för tillfället endast moderskaps- min Alg I.Klar är jag i 8 veckor efter födseln, är detta också bekomme.Doch vad är situationen med föräldrar pengar? Ansökan om och så vidare klar, men de säger från föds

kort födelseordning: 2 & period; Född strax efter utgången av föräldraledighet och LPAR, 1 år och rpar; - Nivå föräldrapenning & quest;

Hej! Jag letar efter åldrar för en viss u. Är ännu inte blivit riktigt smartare genom att googla. Följande fakta: Min flickvän u. Jag fick vårt första barn på 23/01/2011. Föräldrapenning u. -Tiden Löper fram till 22.01.2012. Anställning av min flickv

Minijob & comma; hur man beräknar mängden föräldrapenning & quest;

Jag är arbetslös sedan 01.04.2009, eftersom 01.05.2009 jag göra en mini-jobb i en tandläkarens. Nu min fråga, hur gör jag beräkna föräldrapenning? Hur det faktiskt gjorts med moderskaps-, där får jag att när jag har ingen fast anställning? Snabbare o

Får jag i föräldraledighet mer än 400Euro tjänar & comma; när jag bygger ett år föräldrapenning & quest;

Jag har ansökt om tre år föräldraledighet. Under det första året har jag baserat mina föräldrar pengar. Nu vill jag att arbeta för min arbetsgivare då och då. Kan jag tjäna sedan mer än 400 euro i månaden? Hur är det då med min sjukförsäkring? Snabba

Skillnaden april och nominella räntan & quest;

Hej! Jag vet skillnaden mellan de två är inte korrekt. Vilket är det för kunden verkligen viktigt om, exempelvis någonstans stänger ett finansieringserbjudande? Den nominella räntan är på samma nivå som intresse för ditt lån. För detta fall inte från

Jag får föräldrapenning & quest;

Hej vänner, som jag redan har ställt samma fråga, men jag är inte nöjd med svaret. Jag bor för närvarande i Schweiz och tjäna min belöning här, men skulle vilja mitten av 2010 tillbaka till Berlin, skulle också i tid för att få barn (naturligtvis, om

Vad är skillnaden mellan mäklare och försäkringsagenter & quest;

Har båda lika mycket om försäkring? Vad är skillnaden som du förmodligen bör söka? Alltid mäklaren osäker. Mäklaren är gratis försäkring försäljare. Han har kontrakt med en mängd försäkring UDN är juridiskt bunden det billigaste bolaget för kunden vä

Var kan man lämna in en ansökan om föräldrapenning & quest;

God dag tillsammans! Kan någon berätta för någon vad myndighet måste du lämna in en ansökan om föräldraförmåner? Tack! Föräldrapenning betalas endast på en skriftlig begäran. I Niedersachsen finns länen och storstäder som ansvarar för utbetalning av