B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-11-27

Skillnaden mellan CFD och stamaktier och strävan;

Advertisement

Jag ville bara skapa en mönster Depot att öva handel med aktier. Jag är här nu snubblat på sbroker. Eftersom det är av CFD. Det var mig hittills ingen aning vad är skillnaden mellan dessa CFD och aktier? Är detta då för nybörjare inte är den rätta?

answers

Jag rekommenderar en bok eller eBook att läsa om detta ämne. Mycket är också tillgänglig för gratis som mäklaren försöker erbjuda utbildning så att kunderna förstår produkterna. Det www.qtrade.de i demo-konto Ebook med 20 sidor till CFD. Eller utbildning bloggar wietrading-lernen.info eller cfds-traden.info.

Med hävstångsprodukter alltid pekade på risken för total förlust, att förlora CFD på väg betydligt mer pengar än vad som använts.

Tyvärr, verkligen inte säga varför så är fallet.

Om å DAX (t.ex. poäng 7000) på en stigande kurs, kan du köpa en produkt som DAX 1. Kartor 1 Så för 7000 euro kan du köpa 1/1 i DAX. Hoppar av 2% uppåt, så du vinner linjär 2%, dvs 140 euro.

Om en differential eller annan hävstångsprodukt, så att du inte kommer att betala 7000 euro för 1/1 av DAX, men endast skillnaden från ett basvärde. Förutsatt att basnivån skulle vara 6900. Därefter Man måste skaffa en DAX värde inte 7000 euro men endast skillnaden på 100 euro (faktiskt plus provision, men vi ignorerar gånger) betala. Stiger medan DAX ökade med 2%, är det 7140, det vill säga mindre de underliggande 6900, värdet av instrumentet 240 punkter, minus den betalda 100 euro som är lika 140 euro vinst.

Kärnpunkten är densamma. När det gäller användningen av kapitalet, men har en 2% vinst i det andra och 140% i det första exemplet.

Det andra exemplet motsvarar också en direktinvestering på 7000 euro. Med tanke på den ännu inte investerat 7000 euro som vanligt, skulle man förvänta sig en DAX-ekvivalenter av 70 aktier, det vill säga 49 000 euro att investera i ovanstående hävstångsprodukt i verkligheten.

Risken för en investering på 49 tusen euro till DAX motsvarar hävarmen produkt. Endast skulle en förmodligen inte sätta professionella kunder detta värde till DAX ... spaken lockar med små summor till riktigt stora investeringar som inte kan vara en medveten investerare.

Därför: nybörjare jag skulle finansiera verksamheten och eventuellt rekommenderar ETF: er ... kan eller certifikat Standard Index. Inte i lager inte i CFD och hävstångsprodukter och inte i tidsbegränsade fonder, behöver du inte förstår dig.

CFD är derivat satsningar. Dessa tillhör en av de högsta riskkategorin. endast lämplig för nybörjare, om han vill snabbt förlora sina pengar :)

http://de.wikipedia.org/wiki/Differenzkontrakt

Här kan du göra själv gånger på CFD smart:

http://www.wallstreet-online.de/produkte/brokerage/cfd/wissen

Aktier andelar (aktiebrev, om du vill) till företag som handlas på börsen, och vars värde regleras av denna handel av tillgång och efterfrågan.

,

CFD (Contracs för skillnad) är finansiella produkter som är ursprungligen från Storbritannien.

Det kan med detta en skatt, som berodde på handel affär dig.

Dessa CFD är en satsning (dvs. spelbesked), som man kommer in med utgivaren av den relevanta CFD grunden. Emittenten är Keditinstitut eller CFD mäklare som du väljer.

Om du tjänar på din Sparkasse (S-Broker) en CFD på någon underliggande (index, råvaror, etc.), tar mäklaren motsatt position.

Så om du vill speklulieren CFD t.ex. stigande oljepriser, så betalar din mäklare i händelse av att din spekulation stiger vinsten från, eller skriver detta, efter försäljningen av CFD kontot väl.

I grund och botten handel för dig är inte annorlunda än med en lager. Du köper ett visst pris och att sälja senare till ett annat pris igen.

Men du måste veta att din mäklare ger priset, detta är såvitt jag vet inte bestäms av Angebpot och efterfrågan.

Eftersom det kan mycket väl redan finnas skillnader mellan enskilda mäklare (samma underliggande).

Den stora fördelen med CFD ligger intill mindre kapital möjlighet att spekulera på fallande priser.

Den första - lägre investeringar - men är också en risk (hävstång).

Även rykten om att inte alla CFD Brokeer är ansedd går. Kommer att säga att kunder skär någonsin dåligt på Kursfesstellung.

Vissa CFD mäklare är dagens "bucket butiker".
(Se. T.ex. Google)

Related questions

Skillnaden mellan CFD och ETF: er & quest;

Vad är skillnaden mellan CFD och ETF: er? Om jag inte får det fel, då göra CFDs men bara som ett index, eller nciht? Vilken produkt är föremål för större risk? Kan vi säga att i allmänhet? CFD och ETF båda följer ett index eller annan underliggande,

Vad är den exakta skillnaden mellan obligationer och aktier och strävan;

Kan någon förklara skillnaden, och för vilka denna form av investeringar som känns bäst?! Så aktier är en del av företaget. Det finns en (vid stamaktier) rätten att rösta i bolagsstämman och rätt till utdelning om företaget beslutar att utdelning. Be

Vad är skillnaden mellan egenföretagare och frilansare och strävan;

Hej! det finns en skillnad mellan egenföretagare och frilansare mig är om det är känt, att det någonstans finns en notering för hela frågan om skattelagstiftning. Nu inser jag dock att bortsett från läkare, revisorer och advokater även konstnärer och

Grundtrygghet eller & period; Socialbidrag - vad är skillnaden i dessa offentliga tjänster och strävan;

Du hör alltid av grundtrygghet och socialt stöd, kan någon förklara för mig vad skillnaden i dessa två statliga leveranser? Grundtrygghet du får från 65 och bestående invaliditet, socialbidrag, om funktionshinder är inte permanent. Den socialbidrag o

Hur kan preferensaktier omvandlas till stamaktier och strävan;

preferensaktier har inte rätt att rösta ja och ja sällan köpas som stamaktier. om det skulle komma till en "förvandling", så är detta endast möjligt via företagets chef som ses till exempel att bestämma fördelarna med marknaden för att ta för at

Hur skiljer sig preferensaktier och stamaktier och strävan;

Varför finns det någonsin? Kan du göra dessa aktier mer pengar? Ägare av preferensaktier har i Tyskland åtminstone inte rösta på stämman, men de får en högre eller en föredragen utdelning. Om 2 år i rad utdelning, dessa preferensaktier omvandlas till

Vad är skillnaden mellan kassaflöden och kassaflöden och strävan;

Vad är skillnaden mellan kassaflöden och finansiella flöden? Jag vet netto - eftersom jag ser ingen skillnad. Kassaflödet är en term som används i ekonomi, där flöden av pengar och varor flöden visas som valutatransaktioner. Kassaflöden är en term fr

Skillnaden mellan konvertibler och företagsobligationer och strävan;

Båda är utan bindningar till Substand ett företag, eller hur? Vad är skillnaden mellan konvertibler och företagsobligationer? Tack! har någon någonsin här användes, se här: http: //www.finanzfrage.net/frage/was-ist-eigentlich-der-genaue-unterschied-z

Var är skillnaden mellan företagskunder och företagskunder och strävan;

På hemsidor banker alltid läser om privatkunder, företagskunder och företagskunder. Vad är privatkunder, jag vet, men hur olika är de två andra kundgrupper? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Vad är skillnaden mellan andelar och andelsbevis och strävan;

Frågan ovan ... Tack för svar ;-) Hej tandfen, Jag har också nyligen informerat mig utförligt om detta ämne, eftersom jag har sökt "säkra" investeringar. För att besvara denna fråga har bidragit med följande sida: http://www.genussschein.org. Hä