B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Bank självdeklaration bank & plus; självdeklaration taxerings delay 2012-11-06

Skicka Vilka banker skatt räkningen sent & quest;

Advertisement

Det retar mig att jag inte kan ge mina deklarationer eftersom jag fortfarande saknar en skatteutgifterna min bank. Jag fick ingen information om att det finns en fördröjning, men bara läsa i pressen om problemen. Kan du någonstans informera vilka banker dessa problem uppstår och hur lång tid det fortfarande kommer att ta. För jag har lite lust att sitta i telefon och hållas i timmar i en vänt. Tack

answers

Bankerna gör från skatteintyg. Detta kan och bör ta upp till fem månader, beroende på banken. En årlig certifikat måste ändå uppvisa banken. När det gäller de enskilda uttalanden, kan banken ta ut avgifter så vitt jag vet, men den årliga certifikat krävs fortfarande.

I mitt betänkande i maj fortfarande tre till fyra kunder per dag (eftersom en av de största plattformarna levereras endast från den 15 maj).

Har du inte har konsulter? Den bör då ha något håll, och eftersom du inte är den enda som kallar, få en utan krav har rätt information.

I slutet av maj, bör alla ha levererats resultaträkningen. I detta avseende kan jag knappt föreställa mig att någon gör en lista i slutet av april och tillväxt hamnade kan hamna föremål för Internet.

Tyvärr, men jag har aldrig fått en taxering från banken. Den jag får från skattemyndigheten, eller är det något jag missat ???

min kunskap är gjort INTE automatiskt, men skapas endast på begäran vid banken separat och skickas sedan.

har fått höra av revisorer, som borde veta eigendlich.
det man skulle behöva, även om datumen är inte tillräckliga mängder eller endast om man hade order undantags felaktigt angivna. (Var med oss ​​fallet)

Related questions

Vilka husdjur skatt måste betalas & quest;

Finns det andra än hundar ännu fler djur, för vilka en skatt måste betalas? (Och varför skulle egentligen en skatt som skall betalas för hundar?)? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Vilka banker överföringar bokas snabbt & quest;

Vilka banker överföringar publiceras omedelbart och mottagaren också inom max 1 timme på kontot? Alla överföringar av en Postbank till ett annat postgirokonto ligger inom några minuter på mottagarens konto för omhändertagande (även på söndagar och he

Vilka banker erbjuder insättningsmaskiner AT & quest;

I Sparkasse i mitt ställe insättningsmaskiner finns, senast. Där kan därför nu vara att sätta in pengar på min maskin och inte längre behöver byta. Finns det något mer på en annan bank, eller är det mer beroende på affären? Snabb och billig hjälp för

Vilka banker erbjuder billiga studielån & quest;

Jag skulle vilja veta om det finns några banker som erbjuder förmånliga studielån? Om så är fallet kanske någon hade erfarenhet i detta forum - vore min hjälp. Tack! Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. B

Hur länge måste man vänta tills skatt räkningen kommer & quest;

Vilka är dina erfarenheter till väntetiden på skatteutgifterna. För mig är det nu sedan dess varit 10 veckor sedan jag in och fortfarande ingenting hände. Är detta vanligt? Min EKSt-kommunikation i 2012 fick jag inom 14 dagar efter inlämnandet av dek

Vilka banker ger förvaringsskåp på & quest;

Det gör verkligen min kunskap inte alla banker. Kan man anta att större, mer kända banker som erbjuder insättning? Och om så är fallet, det är då i allmänhet erbjuds i alla Filliale? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifie

Vilka banker får pengar från ECB & quest;

Bankerna agerar verkligen sinsemellan de pengar de får från centralbanken. Det skulle inte fungera om varje bank av ECB skulle få centralbankspengar. Därför frågan om vilka banker få pengar och vad det beror på om du får nytta av centralbankens penga

Vilka banker erbjuder på ett studentkonto kreditränta på & quest;

Vilka banker erbjuder på ett studentkonto kreditränta? Nätbanken - och inte bara för studenter: www.netbank.de/girokonto Den Sparda Bank (Sparda West) 3,00% upp till 1500, - € för studenter och praktikanter till 25 år. (Sparda Young) När ING Diba kan

Vilka banker erbjuder betalkort & comma; med vilken du kan stå ut i världen för gratis & quest;

En vän till mig planerar för närvarande en längre resa och naturligtvis väcker också frågan om vilken man tar kreditkort etc. Jag har hört att det nu tänkt att ge banker som har erbjudande som du kan ta bort med betalkort värld utan kontanter. Vilka

Vilka banker & comma; utom finansiella institutioner och komma; vill framtiden att införa Pay per radio chip & quest;

Kan någon berätta för mig vilka banker, förutom de finansiella institutionerna i framtiden vill genomföra Pay per radio chip mig? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Vad radio