B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-17

Skicka Förenklad deklaration med skattekontoret ELSTER & quest;

Advertisement

God dag,
Om du skriver en så kallad förenklad självdeklaration, kan du sedan också skicka med ELSTER till regeringen? Skulle vara bra att veta ...
springbok

answers

Nej, Elster erbjuder bara självdeklaration. Men det gör ingen skillnad, eftersom det i Elster det är också tillräckligt om du skriva av skattekort och skickar sedan. Mer behövs varken för eller Elster för förenklad.

Nej, så länge inte om vilja skattekontoret att göra sina "klienter" lite lättare trots allt. Allt har sina begränsningar;)

att grunda:

  1. Kan jag använda den förenklade deklarationen som en del av den elektroniska deklarationen Elster?

Nej. Den förenklad självdeklaration och Elster är ömsesidigt uteslutande.

http://www.fm.rlp.de/steuerrecht/steuererklaerung/

Related questions

Måste jag deklarera på skattekontoret & quest;

Om jag inte behöver betala skatt på inkomst, jag måste också lämna en deklaration på skattekontoret? Om inkomsten är inte skattepliktiga (eftersom det kommer att få skattefritt, till exempel, har redan beskattats eller om du har en icke-bedömning), h

Om varje skriven av skattekontoret & comma; ge din deklaration i tid inte, & quest;

För några år sedan gjorde jag nästan aldrig en självdeklaration på skattebyrån. De belopp som förväntas skatteåterbäring var så låg att även portot skulle ha varit högre. Nu blev jag ombedd under 2008 och 2009 för att lämna in skattedeklarationer. In

Hur kan det förklaras & comma; att med en förenklad deklaration ännu Soli & comma; Kyrka och inkomstskatt är öppna & quest;

Så jag gjorde en förenklad självdeklaration .... efter fallet .... jag är anställd med en netto merit från € 1200 .... Jag har ingen annan inkomst eller arbete .... Jag ville att mina resekostnader avsatt .. ... Allt fyllas i och lämnas in .... nu ha

Kan jag begära en deklaration från föregående år, skattekontoret och quest, uppgifterna tyvärr förlorade

Min fråga är, om du kan återigen få se gamla löne deklarationer från föregående år som har sänts över Elster programmet till regeringen, eller om du har tillgång till data? Mina filer har gått förlorade, och jag kan inte komma till gamla poster. LG S

Kan skattekontoret en deklaration på papper vägra & quest;

Jag var på skattekontoret och fick veta att jag skulle göra deklarationerna nästa år. men jag är motsatsen skeptiska och vill faktiskt föredrar Skriv allt fortsätter även papper. Kan det verkligen vägra en pappersblankett? Om du tror att din egen sjä

Kan du lämna in en deklaration bara släppa i skattekontoret brevlåda & quest;

Kan du lämna in en självdeklaration kasta helt enkelt i brevet fliken på skattebyrån eller om sådana viktiga dokument i stället skicka per post eller lämna den personligen på Skatteverket Jag är inte säker på att det är vad brevet flik tillhandahålls

Har en deklaration som pensionärer gör & quest;

Ska vi ge upp frivilligt som pensionärer en självdeklaration, eller bör vänta tills skattekontoret loggar? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det beror på om en skatt skulle

Skulle dokumentation om utgifter som direkt skickar skicka formuläret ELSTER & quest;

När du skickar in din deklaration på nätet via Elster, bör du sedan omedelbart efteråt efteråt skicka sitt dokument på posten eller inte är nödvändig för online-metoden? Hittills har jag gjort min deklaration som någonsin skrivits, men i år vill jag

Behöver man inte kontrollera programvara när Elster & quest;

Jag har alltid lämnat in min deklaration ganska traditionella i pappersform. Men inte minst eftersom det kommer förmodligen att gå snabbare med Elster, gör jag att detta år kanske. Min fråga är om du kan spara en styrprogram när du använder Elster. D

Hur man rapporterar egenföretagande skattekontoret igen & quest;

Är det ens är nödvändigt, vid fastställandet egenföretagare? respektive gör ingen försäljning? Om ett informellt brev eller måste på något sätt särskilt avbeställa? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Be