B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter skattedeklarationer reklamkostnader självdeklaration & plus; annonseringskostnader skatterätt särskilda kostnader 2015-03-22

Skatter: studie efter träning: utbildning eller grundutbildning & quest;

Advertisement

Hej!

Jag har avslutat en banklärlings i juni 2010 och startade en examen i företagsekonomi i oktober 2010.

Jag kommer att göra mina skatter och nu är frågan om jag måste göra laptop, Studienebühren, böcker etc. betraktas som särskilda kostnader eller företagens kostnader.

När första graden, kostnaderna skulle förmodligen avdragsgilla som särskilda kostnader, vid en utbildning som affärskostnader.

Som vad man ser mina studier på nu?

Det är också sant att jag måste räkna kostnaden laptop, fördelade en månad under 3 år, inte hela det belopp som jag utbetalas i maj 2010?

hälsningar

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Affärs studier, även efter det att banktjänsteman är en första graden och kostnaden för detta kan du lika särskilda kostnader anspråk på om du någonsin kommer att betala skatt under studietiden?

Och en bärbar dator är en långlivad tillgång som ska distribueras skatt i linje med etablerad praxis och rättspraxis på tre år, så de totala kostnaderna gör inte fullt ut gällande under det första året.

Så sammantaget förmodligen den sämsta utsikterna för dig.

Om en länk mellan yrkesutbildning och studien är, så finns det annonseringskostnader, vilket naturligtvis ges på u. Banklehre Business grad.

http://www.finanztip.de/recht/steuerrecht/erststudium-werbungskosten.htm

Related questions

Skatte klass 5 trots utbildning och 400 Euro Jobb & quest;

Hej! Jag börjar 1.9.2012 min utbildning och fortfarande arbetar men baserat på 400 Euro. Jag fick frågan om jag kunde tala arbete framför för september i augusti (pengar skulle vara så endast betalas ut i oktober), så jag återigen få pengar även om j

Skatter - studie med lärare erkända igen & quest; Måste jag göra något & quest på skattekontoret;

Om skatter, har läst kort att bland lärare, kan studien redovisas igen. Vad ska jag göra med skatte kontor för att få tillbaka pengar? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den

Studie -Berufstätigkeit - Utbildning - permanent förändring av PKV GKV i möjligt & quest;

Under min första examen (ingen examen) var jag privat försäkrade. Där jag bara kom ut eftersom jag är socialförsäkring. (Sedan den 15 september förra året) Nu vill jag studera igen i oktober. I mina sociala avgifter jag förmodligen inte att utföra. K

Är ackompanjatör för sång student vid skatt utbildning kostar avdragsgill & quest;

Jag studerar sång, måste därför utöva många sång roller, är detta endast möjligt med en ackompanjatör. Därför Min far betalar mig din studieplats för ett par timmar i veckan ett piano ackompanjatör. Kan han reglera dessa kostnader i sin kontroll som

Kan jag i deklarationen för 2014 genomförde en förlust framåt för Study & LPAR, 2 & period; Utbildning & rpar; & göra quest;

Hej! Jag har om min självdeklaration för 2014 fråga. Till min berättelse: Jag har slutfört en utbildning från 2006 till februari 2012 design. Detta var också en 2: a utbildning. Efter det var jag arbetslös fram till mars 2014. Sedan mars 2014 är jag

Kan jag använda reklamkostnaderna för min utbildning Settle därefter & quest;

Hej, jag gör en utbildning i detaljhandeln och min platschef berättade jag kunde med att ersätta det år efter min utbildning Därefter exempel resekostnader för de tre åren av min utbildning kvitta. Jag kör varje sätt 25 Km (även på skoldagar) 6t x (2

Är det lämpligt för en hel studie på kredit för att finansiera & quest;

Min systerdotter skulle vilja göra vid London School of Economics sin herre. Terminsavgifter är där, men på 20 000 euro och levnadskostnaderna är också betydligt högre. Är det värt denna studie på ett lån för att finansiera eller bör man vara bättre

Finns det barn pengar för väntetid för att studera och sol, utbildning

Min dotter (19) i juni 2009 gjorde henne Abi och vill studera från sommarterminen 2010 (ca April 2010?). Från september går hon för första 2 månader efter Indien för att hjälpa i en barnby, utan lön, boende och Mat tillhandahålls. Utbildning i själva

Hur kan man numera korrekt form för en utbildning skattetjänstemän gäller & quest; Vilka villkor måste föra & quest;

"Den som överväger att ansöka om en lärlings i skattebyrån, bör förutom en mycket bra high-school diplom och bra betyg i matematik, ekonomi och juridik kan visa, bortom färdigheter är i maskinskrivning och PC kunskap till nytta för en framgångsrik ti

Är far till ett vuxet barn efter framgångsrik utbildning fortfarande anhöriga & quest;

Hej! Jag är nu 21 år gammal och har framgångsrikt slutat skolan och avslutat min utbildning, vill nu men ändå börja studera utan att tidigare ha arbetat i detta eller något annat yrke. Min far hävdar nu att han är inte längre anhöriga, eftersom jag n