B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt affär industri handel & plus; Företag förberedelse 2017-08-26

Skatter när nästan inaktiva företag

Advertisement

Hej!
Jag registrerade min verksamhet i februari i år, men det är fortfarande huvudsakligen i beredningen.
Naturligtvis redan haft kostnader en hel del, eftersom mitt kontor är ett rum i min lägenhet. Dessutom är också pengar som investeras i resor i syfte att möten, kontorsmaterial, telefon etc.
Kan det vara avdragsgilla, även om ingen vinst genererades?
Och förresten: är tangent som på något sätt "I-krav uttaget av små företag reglering" (jag har fortfarande valet)?
Tack

answers

de kostnader som du kan dra av, ja. Men sedan "Bolaget" - eller för att uttrycka det bättre kommersiellt - aktiv.

När EUR du ge till kostnaderna. Den kör sedan mot de intäkter som förhoppningsvis kommer att vara målet för alla åtgärder ja.

Små företag? Du måste bestämma vad du vill. Antagandena för du vet förhoppningsvis (http://www.finanzfrage.net/tipp/kleinunternehmer).

Om du vill göra pilot i utgifter som, bör du överväga att med KU. KU och piloten är nich!

Kan det vara avdragsgilla, även om ingen vinst genererades?

Från det ögonblick då kostnaderna är första upplagor, är företaget ännu inte längre inaktiv, inte ens "kvasi". Snarare är det extremt aktiv och alla hans kostnader redovisas skattemässigt som driftskostnader.

Och förresten: är tangent som på något sätt "I-krav-ta små företag reglering"

Först då, om du vill hävda avdrag från dessa utgifter.

Related questions

Skatt registrering av utländska företag i Tyskland

Måste vara företag som har sitt (skatt) hemvist utanför Tyskland, logga skattemässigt i Tyskland när de arbetar här tillfälligt? Enda makt, inga leveranser. Eller är det tillräckligt om jag behandlar netto faktura efter §13b UStG? Jag skulle vilja ha

Vilka skatter betalas av stora företag på huvudkontoret och på grenarna och strävan;

exempel: Daimler Crysler huvudkontor i Stuttgart (Baden-Württemberg) och har en filial i Bremen. Om butiken i Bremen har en omsättning .. vad som händer i denna intäkter till företagets huvudkontor och kommuner (eller staden Bremen)? Och vilka skatte

Affärs skatt för ett enskilt företag - mestadels överflödig & quest;

Hej, jag har ibland en nybörjare fråga om handelsskatt: om jag har förstått saken rätt, kan vara 3,8 gånger bort igen från inkomstskatt. Inte att innebära att i samhällen med en bedömning på upp till 380% kan rädda det hela till företagsskatten lika

skriva av skatt efter registrering av företag och strävan;

Hej, jag har en ganska enkel fråga: Jag har bara denna vecka mitt företagskonto. Kan jag skriva av moms för inköp som jag har gjort tidigare? Om du menar "skriva" med det bör erkännas som en rörelsekostnad, det är en ganska enkel svar: Ja. Regis

Sjukförsäkring som ett litet företag en inaktiv företag & quest;

Hej! har problemet att jag har sjukförsäkring genom min fru. Nu har jag ett företagskonto, men är inaktiv. ALG I eller II jag inte hänvisa. Kan jag stanna sjuk försäkrad med min fru för tillfället? Tack Om du inte vinner mer än 385, - gäller är gener

Bör vi oroa om skatte undersökning av företaget gör representationer & quest;

Med en vän i förra veckan, är skatte utredning i det företag där hon arbetar uppstått och tagit dokument. Chefen sa att det var en ren rutinundersökning och de bör inte oroa sig, men ärligt: ​​Normal är inte, eller hur? Snabb och billig hjälp för din

Har jag frågeformulär för bedömning och LPAR skatt, rpar företagsregistrering &; min gamla frilans anger som en handledare och sökande;

Kära gemenskapen, Som student jag ge ca 3 år handledning för en handledning institut och på frilansbasis. Personligen har jag rapporterat denna aktivitet inte, som jag antar att jag inte behövde betala skatt på min årliga bidrag som student och jag i

Är det & comma; kan spara detta rike av stiftelser skatter och strävan;

Nu ström är verkligen föremål för fundament av Wiedeking re-hot. Röstning t det att rika medborgare kan spara genom att inrätta en stiftelse i en stor skatt och även samtidigt göra något för sin image? Hur fungerar det? Varje fundament måste, så att

Skatt på investeringsfond

Jag har slutfört fonden Deka Kick Garant 2006 betalade 10000Euro. Nu i slutet av februari att han betalades. 9500Euro utbetalats, varav cirka 400Euro skatter dras wurden.Tolles företag. Kan jag nu förlust, åtminstone i den skattefordran. Snabb och bi

Vad skulle en skatt på finansiella transaktioner för Tyskland & quest;

Vilken effekt skulle införandet av skatt på finansiella transaktioner för konkurrenskraft Tyskland? Frankfurtbörsen demonterar i tredje ligan, en liga tillsammans med Bukarest och Novosibirsk. Finansiella transaktioner kommer då att äga rum där det i