B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-04-19

Skattenummer utan registrering av företag och strävan;

Advertisement

Följande fråga kan lämna mig på den tiden ingen svar:
Jag uppmuntrades att ansöka om mina små företag till skattekontoret ett skattenummer. Det är en form.
Däremot skattekontoret inte detta !!! utan företagsregistrering
För denna situation, har en tvist uppstått på grund redan flera andra personer också endast arbeta med ett kontrollnummer utan kommersiellt.
Jag vill ha en handels tecken eftersom det är helt enkelt inte värt besväret. , Säger Inland Revenue dock att även med en månad. Merit på 50,00 euro per handeln måste vara inloggad - så alltid.
Vem kan ge mig rätt information?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

@billy: För mig handlar det om enstaka hjälp till äldre. Komplement till banken eller gå shopping. Administrativa förfaranden och liknande. Den månatliga. Merit är låg. Det finns mer ömsesidig hjälp som ett yrke. Ändå skattekontoret kräver en företagsregistrering.

Registrering av handel eller fria yrke

Handeln är registrerad hos den kommersiella avdelning inom stadens administration. Förfarandet kostar 25-40 € avgift och hanterar förvånansvärt snabbt. Arket med bekräftelsen registrering kallas "business licens".

En frilansande måste vara inloggad. Detta händer inte i kommunen, men skattekontoret. För detta "inspelningen av en yrkesverksamhet" tillfredsställer en formlös kort brev till FA. OnEnter snabbar upp processen och tilldelningen av ett skattenummer (om man inte har någon).
Egenföretagare måste betala som frilansare ingen verksamhet skatt och kommer sträva efter denna typ av arrangemang till.

Ibland finansmyndigheter i klassificering håller med egenföretagare.
Klassificeringen i kommersiella / gratis yrke enligt §18 EStG är inte beroende av ockupationen, men de insatser som genomförs.
För grafiska formgivare: Oavsett om det är klassificerat som en frilansare eller företag, beror huvudsakligen på huruvida den är aktiv som konstnär i första hand eller inte. Om han arbetar enligt fastställda normer för kunden eller även med varor (Försäljning av kontorsmaterial, Graphikerutensilien), är gränsen klart översteg branschen. http://www.klicktipps.de/gewerbe.php

Kanske frilansare var och då du inte behöver en kommersiell att registrera !!

Men här har läst för branschen:

http://www.gewerbe-anmelden.info/gewerbeanmeldung.html

Related questions

Hur snabbt får man ett skattenummer efter registrering av företag och strävan;

Har någon erfarenhet hur snabbt tilldelas ett skattenummer om du har registrerat ett företag? Måste jag närma sig skattekontor eller komma på mig? Tills du får "Frågeformulär för skatt registrering" av skattemyndigheterna, till ett par veckor gå

Måste jag registrera ett företag och strävan;

Hej! följande situation. Jag säljer mindre vserver, göra från tid till en webbplats och sälja din webbutrymme. Men jag har även en hemsida och göra hela utan också i olika forum. Allt som allt jag förtjänar (kostnader dras) ~ 50 euro i månaden. Måste

Behöver jag en DJ att registrera ett företag och strävan;

Jag satte ett par gånger per år som en DJ och mina inkomster förblir under € 17.000 per år. står på vissa sidor, jag måste vara ett företag ägare och andra säger att det räcker om jag gör min inkomst i deklarationen. Hur ska jag göra det ordentligt o

Måste jag som frilansjournalist för att registrera ett företag och strävan;

Hej! Jag har en fråga om skatter: om jag vill arbeta som frilansjournalist, så sysselsatta ingenstans fasta, jag måste registrera ett företag? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo

Ska vi som frilansare alltid registrera ett företag och strävan;

Jag tränar för en tid från frilansande författare aktiviteter och har skattekontoret tilldelats ett kontrollnummer för att få ett uttalande, jag skulle då på självdeklaration en intäkt / överskott skicka fakturering. Nu har jag ett nytt jobb och det

skriva av skatt efter registrering av företag och strävan;

Hej, jag har en ganska enkel fråga: Jag har bara denna vecka mitt företagskonto. Kan jag skriva av moms för inköp som jag har gjort tidigare? Om du menar "skriva" med det bör erkännas som en rörelsekostnad, det är en ganska enkel svar: Ja. Regis

Residence Ungern- Tyskland kan registrera ett företag och får en tysk skattenummer & quest;

Kan jag som en oberoende Ungar (huvudsakliga bostad i Ungern, rapporterade handel där) för att registrera ett företag i Tyskland? Jag får ingen bostad i Tyskland, en tysk skattenummer? tack på förhand Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Komp

Måste jag registrera mig för arbetet på en festival räkning ett litet företag och strävan;

Jag vill på en festival arbete under 5 dagar på grund. Värdighet för 5 dagars tjäna € 1000 och sedan inget mer att göra. (Så då min årsinkomst skulle vara 1000 €?) Jag är student och arbetar också som regel inte. Måste jag registrera ett litet företa

Måste registrera ett företag och komma; Om du arbetar som frilansare och strävan;

Hej. Kan någon berätta för mig om du är skyldig att registrera ett företag, om du arbetar som frilansare vänligen någon? Jag måste erhaltenm motstridiga uppgifter och vill ha klarhet. Tack framåt för din hjälp! Vad är en frilansare. Det finns anställ

Måste jag nu att registrera ett företag, och i så fall vad strävan efter en &;

Så jag virka och sticka som, bland andra amigurumis (små Häkeltiere / dockor). Jag mittlererweile av vissa människor får jobb och alla berätta att sälja via Internet. Skulle jag verkligen älskar, jag menar det är roligt och jag kan inte alla staplas