B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-16

Skattekontroll vid egenföretagare - hur lång tid tillbaka & quest;

Advertisement

God kväll,

hur långt tillbaka skattekontoret kan orsaka en efterföljande skatterevision egenföretagare? Eller med andra ord - från när är preliminära taxering final?

Tack för hjälpsamma svar.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

I princip kan de senaste tio år testas.

Sannolikheten för en extern granskning av vägen växer med inkomst. En egenföretagare, omvandlar k 20-30000 ett år, med en uppskattad sannolikhet för 2% kontrolleras en gång - så sällan, om uttalanden förblir rimlig.

Som regel är en skatterevision av skattemyndigheterna för de senaste tre åren för vilka skattemyndigheterna nuvarande deklarationer granskade.

Om detta sker som också skulle indikera ytterligare förflutna, är en förlängning av granskningen till preskriptionstiden (se @obelix) möjligt!

här handlar främst om frågan om skatteflykt, preskriptions efter 5 år (i allvarliga fall till 10).

Detta är den tid som är av intresse för skatt - så jag vet att åtminstone.

Related questions

Egenföretagare av föräldrar tid & quest;

Hej kära, Jag är sjukgymnast och ung mor. Min plats är för närvarande föräldraledig och fortfarande få föräldrapenning och ytterligare ALG2. När min arbetsgivare jag skrev upp för 2 år i föräldraledighet. Men min arbetsgivare också mitt ex och barn f

Wei lång man har tid och komma; BAföG belopp att betala tillbaka & quest;

En bekant till mig är nästan klar med sina studier och nu behöver de pengar som han hade fått från BAföG-office betala tillbaka. Så länge han har den här gången, och när bör återbetalningen av lånet? Snabbare och billigare rådet att din juridiska frå

Jag lägga skattekontoret i Holland får och tid, och tid, och tid, som jag skicka det tillbaka & quest;

Jag har från skattekontoret i Holland efter bekommen..meine jag steuererklärung..soll underteckna och skicka tillbaka ... som jag har gjort det här förut och bokstaven igen kom tillbaka Jag vet inte hur ... Jag har en blå briefumschlag märkt med föns

Vad är den tid du ska få sin insättning tillbaka & quest;

En vän till mig ändra lägenheten och bara överväga om det blir gamla insättning snart nog för att göra dem åtminstone som en kurs för nya borgen schema igen. Hur länge ska det ta för tills hon blir deposition från hyresvärden igen? Är det inom tre må

Hur lång tid tar en banköverföring och LPAR, jag sparder Bank & rpar; av Sparkasse att föra tillbaka & quest;

Hej! Jag är på Sparder Bank och fick den sista onsdagen (22.2.12 debiterades) € 1500 betalas till ett sparkonto men har ännu inte kommit i dag (28.02.12). Vid vilken är då? Och hur lång tid tar det om jag ska få det tillbaka till det på mitt konto ig

I Transfer felaktig IBAN-nummer och använd tid; Hur får jag mina pengar tillbaka & quest;

Jag ville min dotter att överföra pengar och har valt att använda fel IBAN-nummer. Pengar men aldrig kom från mitt konto med dig eftersom jag hade ett antal Dreher inomhus. Vad ska jag göra? Einfach gå till banken? se om pengarna debiteras med dig al

Gåva redan öppnat & comma; nu är det inte kommer att dras tillbaka och tid; Tillstånd & quest;

Jag har min flickvän till jul en parfym. Oundvikligen har det öppnade det att prova och se om hon tycker om det. Det har dock bara en kort Stauber att hon inte gillar parfymen. Nu ville jag ge det tillbaka och säljaren vägrar att ta det tillbaka, eft

Har ett barn i Kanada får faderns tid tillbaka till Eng &; vill inte betala pengar och exkl, vad gör & quest; & quest; & quest;

Jag får ett barn i Kanada för närvarande i Tyskland för att besöka ... jag har någon moeglichkeiten här underhållande för min dotter på att be fadern att betala vägrar !!!!!! jag måste göra det ??? mitt första barn och jag har hela tiden försöker fad

Bolåneräntor für mÃķglichst lång tid tillbaka upp & quest;

Bolåneräntor är verkligen just nu enligt pressen på en historiskt låg nivå. Innebär detta automatiskt innebära att du bör säkerhetskopiera bolåneräntor så länge som möjligt, eller det finns också faror om man tänker så länge? Eventuella nackdelar som

Trainee efter 2 veckor tillbaka till arbetet och komma; Flickvän bort & comma; gr & period; Problem och tid; Varning gjord & comma; Betala tillbaka & quest;

Min lärling kom efter 2 veckor tillbaka till arbetet, hade hans flickvän lämnat honom, han var helt av vinden, har bett om ursäkt, varning jag gjorde. Kan jag få tillbaka lönerna, eftersom hänvisades även lärlingen inte har fungerat. Jag tror att det