B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-02

skatteklass 1-3 Ändra

Advertisement

Jag har en släktträff och det kommer snart,

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

faktiskt en enkel fråga. Fortfarande fantastiskt vilka problem tyskarna har det! Jag versuchs "tid att omformulera: hustru Abdennour kommer till Tyskland. Vad bör göras så att dess nuvarande skatteklass är en ändras till 3? I mitt fall var det något annorlunda, eftersom det fortfarande gav skattekort. Idag skulle jag säga: 1) alla folkbokförings, 2.) registreringsverket: registrering av fru (personen) 3) Aliens Avdelning: visumansökan (får inte personligen, kan också begäras på registreringskontoret) 4) Skattekontoret: presentation av registreringsbeviset, passera inkl. visum.

Gå inte !!!

Du kan inte ändra kontrollen klass 1 till klass 3 kontroll ...

... Och familjeåterförening är skatt som ursprungligen ointressant !!!!

Avgörande: ensamstående eller gift !!!

???

Om de är gifta, båda (inte åtskilda) i D leva tillsammans i samma hus och obegränsat skattskyldiga, kommer skatteklass justeras. Du kan sedan välja från IV / IV, III / V eller V / III.

Related questions

Hur skatteklass förändring strävan att Bröllop &;

Hej, min partner och jag båda har skatteklass och vara gift på 5:12? I år har jag tjänat lite pengar och min vän mycket väl. Hur kan vi i efterhand pengar för året nu. När behöver vi ändra skatteklass eller vi får pengarna tillbaka om vi bara göra en

Vilka skatteklass efter äktenskapet och innan föräldrarna tid & quest;

Hej! Vi fick gift och båda tillsvidare lärare. När min fru är från december till den ettåriga föräldraledighet på 67% av lönen. Kända har vi nu kommit att dela skatteklasser så till föräldraledighet, att jag har tre och fem tar för dem att få mer pen

Vilka skatteklass efter äktenskapet och barn på frammarsch

Hej! Jag har nu läst så många olika saker på internet och inte har blivit klokare jag hoppas att ni kan hjälpa mig Vi har just gifte färsk och få förväntas 29 December ett barn. Min fru kommer att gå efter mamma föräldraledighet. Hittills har vi inte

Val skatteklass & sol; barnbidrag

Hej! följande situation: _ Gift /// _ Barn väntas i februari /// _ Man enda arbetare (4000 euro brutto) /// _ Kan förväntas föräldrapenning för kvinnor är den lägsta /// _ Aktuell LSK - kombination (4/4) /// fråga: Är det vettigt nu LSK att byta till

Skatteklasser Arbetslösa pengar 1 har St & period, Kl & period, tre Han 5

Hej Jag hänvisar € 959 netto i arbetslöshetsersättning 1 i skatt klass 3. Min man har i en bruttoinkomst 1200 euro i skatteklass 5 och få nästan 750. ska jag ändra det? han går till 3 eller 4 eftersom vi har en hel del avdrag. Sedan, även om hans nät

Skatteklass förändring i separation eller skilsmässa & quest;

Hej, jag har en fråga i samband med förändring av kontrollen klass. Min fru och jag separerade einvrnehmlich. Vi har två barn tillsammans som nu bor med min fru. Vi har angett tidsseparationen för 2011/09/01. På grund av barnen och av andra skäl är j

Skatteklass deltid fru - Man förtidspensionärer

Hej! situation: Min man hänvisar full invalidpension. Vi har ett certifikat icke-bedömning. Jag har en 400 € jobb. Vilka skatteklass kommer i fråga för mig om jag skulle utöva ett registrerat deltidsarbete? I vilken merit vi skulle fortsätta inte pre

Skatteklass förändring efter äktenskapet i november eller meningsfull 2016 & quest;

Hej Alla, Jag har en fråga för skatteklass förändring efter äktenskapet för kalenderåret 2016:e Min partner och jag är tors, 2016/11/10 civila äktenskap. Vi har mycket varierande löner och överväger därför med fördel en förändring i kontroll klassern

Foundation för man - kan jag ändra min skatteklass och strävan samtidigt;

Min man har ansökt om startpeng. Om detta godkänns, kan jag ändra min skatteklass av 5-3, eller gör som påverkar nivån på Foundation? Kan du ändra har ingen effekt. Varning, om vinster företaget gör några pengar sätta tillbaka, hotar det en ytterliga

erwerbsminerungsrente- skatteklass efter äktenskapet & comma, som

Hej, vi vill gifta efter en lång tid Min man har ca 2004 eu pensionär och arbetar som en försäljare. min make har inte kontrollerats, endast Försäkringskassan. betalade jag steureklasse jag som är skatteklasser för oss mest mening u Vi måste kontroll

Skatteklass 4

Hej kan någon hjälpa mig objektivt. Så det är så min fru och jag har arbetar både kontroll klass. 4 Eftersom vi är rädda att vi måste betala tillbaka slutet av året Lohnsteuerjahresausgleich. Är att jag inte kan ta tillbaka 3/5 tack Snabb och billig