B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-09

Skattedeklaration: frivillig sjukförsäkring

Advertisement

hi,

retar mig att en bit. Under 2010 var jag försäkrad under 4 månader frivilligt innan min make gifte mig. och vi har gett vår självdeklaration för 2010, före slutet av maj. och brevet från sjukförsäkringen jag var bara i september 2010 med mottagandet av bidragen till inkomstdeklarationen.
Men eftersom vi redan har lämnats in deklarationen.
och min fråga är, kan jag in dem i deklarationen för 2011?
eller är det min otur?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om 2010 finns en slut skattsedel det kan ändras endast under mycket stränga villkor, vanligtvis inte längre riktigt. I detta avseende uttalandet med planen är hade förmodligen rätt.

Här är några förklarade ändring av ett lagakraftvunnet taxerings:
http://www.steuernetz.de/aav_steuernetz/lexikon/K-15453.xhtml?currentModule=home

Något förvirrande här.

En deklaration för 2011, ger du dessa dagar från - dvs. först efter det året har löpt ut.
Så om du är i september 2011 ett brev från sjukförsäkringsbolag betalat avgifter har, så där är problemet? Du kan ganska regelbundet schema under särskilda kostnader mängder.

Ämne din fråga men egentligen år 2010, då ......
Jag skulle vilja säga: skylla sina egna, eftersom hade enligt din kontoutdrag du kan bevisa att du har betalat in avgifter till privata sjukförsäkringar. du har detta själv helt enkelt glömt bort med anger.
Ett intyg om sjukförsäkring inte var nödvändigt. Att kassan som skickade ett sådant brev, är tjänsten som - varför du vill ha dem att göra det en förebråelse?

Du kunde allt för att göra dessa belopp med skattekontoret fortfarande upprätthåller - men: skattekontoret är inte tvungna att erkänna senare dokument som är till nackdel för skattemyndigheterna (om de ska återbetala mer pengar i efterhand)
Skulle det vara till fördel för skattemyndigheterna, skulle de behöva göra det.

Korrekt små,
Före slutet av maj 2011 och skrivelse av sjukförsäkring var september 2011.

Related questions

Frivillig sjukförsäkring bidrag beräkning & quest;

efter flera år i privata sjukförsäkringar kan vara med mig snart tillfälle ges, jag fortfarande kunde gå tillbaka till den juridiska KV. Men jag vet att min väg inte riktigt med GKV eller frivillig sjukförsäkring. Hur man beräkna bidraget? Vad avgör

Hur mycket kostar frivillig sjukförsäkring & quest;

En vän är försäkrad hos AOK. Den börjar att arbeta i februari. I januari hon inte fungerar, men kommer inte heller att registreras som arbetslösa eftersom det är förenat med en stor insats. Då de skulle ha ändå ingå ett sk. Frivillig sjukförsäkring,

Kan jag trots efterskott lagstadgade frivillig sjukförsäkring slutar i en annan Switch & quest;

Jag har familj försäkring lagstadgad, frivillig sjukförsäkring försäkrings med 2Kindern-so. Eftersom jag var ett offer för brott, mina ekonomiska och personliga förhållanden är ur handen, även kassaregistret har 9 månader för att få mig berätta avgif

Behov av ytterligare frivillig sjukförsäkring

Jag var frivillig sjukförsäkring under perioden september 2007 till mars 2008. Jag har för 01 april, 2008. övergav min verksamhet, eftersom jag har fått några intäkter från januari 2008 till mars 2008 men under 2007 förmodligen. Jag har taxeringar in

Lagstadgad frivillig sjukförsäkring eller privata sjukförsäkringar & quest;

Paret bor i skilsmässa, hon har ingen inkomst och fortfarande har sjukförsäkring genom make. Hon har ett företagskonto, som ännu inte har försäljningen. Kan det efter skilsmässan frivillig sjukförsäkring enligt lag eller bör de kommer in i privata sj

hantera under föräldraledighet frivillig sjukförsäkring

kortfattad information om min situation: Jag är 35, w och för närvarande arbetar i en chefsposition i en tillfällig Arbeitsverhältins tills 31.05.2012. Jag är frivillig sjukförsäkring lag för 3 år. Min man är försäkrad i en privat sjukförsäkring för

Varierar något strävan min frivillig sjukförsäkring för egenföretagare och med hälsofonden;

När det gäller sjukförsäkring jag stannade med min gamla försäkringsbolag endast en gång, går det nu frivilligt medlem. Om den nya hälsofonden någon effekt på min frivillig sjukförsäkring där? Om du har tidigare försäkrad med sjukpenning, det är så i

Vad är den lägsta avgiften för frivillig sjukförsäkring & quest;

Vad är den lägsta avgiften för frivillig sjukförsäkring? Kan du säga ett schablonbelopp, eller är beroende av olika faktorer? Tack frivillig sjukförsäkring i en gesetztichen kassan kostnader: Tak * ökning = bidrag Så: 3750 * 0,149 = 558.75 euro se: h

Frivillig sjukförsäkring lag - vad man ska göra med ökande bidrag och strävan;

Min vän är gift med en läkare som är pensionerad och privata sjukförsäkringar. Hon var, men är inte längre anställd och freilwillig lagstadgade sjukförsäkringen. men era bidrag ökar från år till år, så att de förståeligt är mycket orolig för att de k

Lär EUrente grundläggande säkerhet & comma; som betalar frivillig sjukförsäkring

Jag får sedan 1.4.2012 EU pension netto 461 Euro och en grundavdrag på 207 euro. Idag har jag lärt av AOK, att jag inte längre obligatoriskt försäkrad sedan. Jag måste nu ta en frivillig försäkring för 150 euro. Pensionsförsäkrings berättade att jag