B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Arvsskatt Skatt Husförsäljning arvsskatt & plus; skatterätt 2013-01-05

Skatt på försäljning av geerbtem Hem & quest;

Advertisement

Jag har ärvt från min nyligen avlidna far en lägenhet som han själv köpt tre år sedan och även bebodda. Mindre för mig i försäljningen av denna platt skatt på? Speciellt om jag sälja lägenheten till ett pris som är högre än priset för tre år sedan betalas av min far? Om så är fallet, hur beräknas denna skatt?

Tack för svaret!

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag ser skatt frihet, eftersom din pappa själv bodde i lägenheten under 3 år.

Ingen skatt eftersom du inte "spekulativ vinst"!
Hälsningar från tvärstycket

Tax free!

Se: http: //www.steuernetz.de/aav_steuernetz/lexikon/K-13468.xhtml nuvarande modul = steu ...?

Related questions

Vi köpte de senaste 4 åren en bit mark med ett hus och använda detta som trädgård & comma; faller spekulation skatt på försäljning av mark på & quest;

Inkomstskattelagen av BRD berättar i § 23 (tidigare kallat "spekulation skatt" klausul.) Följer (fet min): "§ 23 privat försäljning Transaktioner" "(1) 1 privat försäljning transaktioner (§ 22 punkt 2) är" "1st försäljni

Vilka skatter på försäljning av kontanter Stock & quest;

Om du säljer kontant licens som en allmänläkare, vilka skatter och när betalas det? Kan någon hjälpa mig någon? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Den trygghet som du f

Mindre spekulation skatt på försäljning av mark på & quest;

Hej, min fru och jag säljer en bit mark, som är i vår ägo för 2 år. Vad motverkar spekulation skatt, eller vad jag kan lägga till försäljningspriset, är försäljningspriset över i slutet. Bli skuld intresse, notarie avgifter och mark överföring räknas

Då beräknas avskrivningar på geerbtem Hem & quest;

En annan fråga från min undersökning. Någon ärver ett hus och sedan hyra denna sedan. Vilket värde används för beräkning avskrivningar? Anskaffningskostnaderna är faktiskt inte är närvarande. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av

Skatter på försäljning av ägar enfamiljshus med trädgård

Måste skatt vid försäljning av mitt eget bruk villa med kl. betala trädgård? Köpeskilling 2008 var 110 000 euro, Försäljningen under 2010 uppgick till 135 000 euro. Tack för att besvara. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av cert

Gesondete skatt på Semesterlägenhet till ett företag & quest;

En lägenhet hyrs för arbetstagare i ett företag. Lägenheten är normalt hyrs ut privat, utan erkännande av en omsättningsskatt. Detta är också härigenom inte utvisas. Företaget bad men efteråt. Vad bör ägaren göra? Den moms ingår i tvivel i den avtala

Efterföljande försäljning skatteintäkter - som Book & quest;

God dag, Jag arbetar för flera år som journalist selbstsändiger .Från en upphovsrättsorganisation jag får varje år en Tantiemenausschüttung som har hittills alltid gerzahlt nät eftersom jag hade underlåtit att anmäla min moms ansvar Gesellschadt. Bet

Skatter på försäljning av donerat hus efter döden av de levande mottagarna

Åtta år sedan, gav mina föräldrar mig skrivas över hennes hus (betalda), det men även fortfarande med uppehållstillstånd bebodd till döden av de senaste avlidna 3 månader sedan. De har byggt huset 46 år sedan och alltid även bebodda. Jag bor i mer än

Hus försäljning LPAR; projekt & rpar; planerat utvecklare - du måste betala överlåtelse av fast egendom skatt för hem & quest;

Hur är det med överlåtelse av fast egendom skatt när man köper ett hus som ännu inte är byggd. Om grund förvärvet endast beskattas så rent fastigheten eller du måste betala inskrivnings även av ett projekt på byggnaden? Enkel i markområden registrera

Finns det något sätt att spekulation skatt på försäljning av fastigheter för att undvika & quest;

Vi lever i 8 år i vårt eget hus, där vi själva lever ett golv och två ytterligare lägenheter vermieten.Das huset har vi mycket gynnsam köpte min farbror 8 år sedan. Nu är vi men snart flytta in i vårt eget hus. Huset där vi bor nu, skulle jag vilja a

0
Views
0
Ccomments