B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Riester Riester pension Bayer och period; Versorgungskammer DWS Riester pensionspremie samt pension 2012-05-20

Skall jag av tillgången pension Bayer & period; Versorgungskammer för DWS Riester pensionspremie Change & quest;

Advertisement

Vad gör de professionella investerare, jag borde verkligen från tillgången pension Bayer. Versorgungskammer (tidigare det hade min Riester pension) wechslen för DWS Riester pensionspremie, skulle vara att avkastningen sedan bra för mig?

answers

Hej pension kvinna
vid DWS-produkten är en Riester-subventionerad fond sparplan. Dessa är i allmänhet bara användbar om den till 30 år fram till pensioneringen fortfarande 25 för att kompensera för eventuella svängningar. Riester subventionerad fond sparplaner annonsera med mycket höga utbyten. Huruvida dessa påståenden är verkligen sant, ingen vet, eftersom resultatet av medel i allmänhet och på marknadspriserna. Den ekonomiska utvecklingen beror på. Och ingen kan på allvar förutse under de kommande årtiondena. Horisont erfarenhet med utveckling av Riester subventionerad fond sparplaner är alltför begränsad, eftersom det är först sedan detta 2002.

DWS-produkt är endast för personer som kan leva med det faktum att fondvärdet vid pensionering för dålig ekonomisk utveckling är i källaren (se nuvarande ekonomiska situationen) u. Fram till dess åter görs till brorsdotter. I det här fallet Riester fondsparprogram har bara en garanti för att de inbetalda premier + ersättningar till pension föreligger. Detta är naturligtvis inte särskilt mycket från det perspektiv som man vanligtvis har betalat flera decennier. En garantipension existerar inte. I Riester fond sparplaner och en del kommer tillsammans avgifter: avslutande kostnader förvarings avgifter är u förvaltningsavgifter från fonden ..

Tillgången pension är en stabil och säker Riester produkt av en pub (själv har a) en garantipension. Detta inkluderar marknadsräntan bidrag 2,25% (för kontrakt i slutet av 2008 var 3,25%). Även om denna takt är inte stor, en Riester fondsparandet planerar att "akut" bara mottagandet av bidrag u. Ersättningar garanterade men att föredra. Eftersom tillgången pension o inga försäljningsavgifter. Uppdragen har är kostnaden ganska låg. Detta har en positiv effekt på den garanterade livränta.

Moin pension kvinna

Frågan bör ställas på olika sätt: ska jag på Bayer. Versorgungskammer avsluta mitt Riester pension? Enligt min åsikt - Nej Om du gör Riesterrente om arbetsgivaren betalar du senare pensionsförsäkringsavgifter. Den du hade du med en privat leverantör (såsom DWS) kan spara.

Oavsett om det nu är meningsfullt att ändra, eftersom man måste känna till antalet din nuvarande Riesterrente. Jag skulle göra mig i alla fall första smarta om hur mycket det skulle kosta att överföra din pension kapital. Då kan du bedöma saken bättre.

Detta är i stjärnorna. Bortsett från de medel som betalats + intet bidrag är säkert.
Men vad har för ett inköpsvärde detta i X år?
Och vilken valuta är då?

Related questions

Om tillgången pension Bayer & period; Versorgungskammer München en bra investering Riester & quest;

Sedan 2002 har jag på Bayer. Versorgungskammer München i tillgångs pension frivilligt försäkrade med statligt stöd. Jag var där försäkrade gånger i den kompletterande fonden av de allmänna utrymmena. Service, så jag kunde göra Riester systemet finns.

Kan ett plus pension Bayer & period; Versorgungskammer med Riester fortsätta att betala privata & quest;

Någon som vet om. Plus pension från Bayer Versorgungskammer är med Riester, också kan fortsätta att betala själva? om anställningsförhållandet inte längre kan man naturligtvis fortsätta att betala även om du har ekonomisk möjlighet! Man vet aldrig hu

Investeringsstrategi DWS Riester pensionspremie: kontrakt i hög grad bidrar vs & period; regelbundna engångsbetalningar

Det har redan diskuterat det faktum att du kan övervinna nackdelarna med Zillmer i DWS Riester pensionspremie genom att först ett avtal med en mycket låg månadsavgift stängs och sedan gör de faktiska inlägg som engångsbetalningar. Min fråga är nu om

DWS Riester pensionspremie & period; testa olika

Jag kom över produkten DWS Riester pensionspremie. Testet för detta är annorlunda. http://www.test.de/DWS-Riester-Fondssparplan-Teures-Angebot-1512194-2512194/ uppmanar också allvarliga nackdelar, andra sidor prisar produkten som en ledare. Karakteri

Hittills har jag Riester kontrakt på Bayer & period; Versorgungskammer med plus pension & comma; slutet & quest;

Hej, hittills har jag bespare en Riester kontrakt på Bayer. Versorgungskammer, har det ett plus pension, jag har där min tilläggspension (från tidigare) från allmänna utrymmen. Service, därför tänkte jag att det är bra att göra det också Riester. Om

Min syster & comma; 15 J & period; & comma; School & comma; Kan Riester kontrakt på Bayer & period; Versorgungskammer & LPAR, ökat utbud och rpar; komplett & comma; eftersom det skulle finnas 2 & comma, 25 & percnt; Intresse & comma; Skulle ok & q

Hej, min systerdotter, 15 år gammal, som har tagit en elev deltid kunde förmodligen Riesterrente också på Bayer. Zusatzversorgungskasse (sk plus-punkt pension) Avslutningsvis som hennes jobb på kommunen (återvinningsstation) är. Jag ringde dit, för n

Riester leverantör Bayer & period; Versorgungskammer: Riester faller vid döden till den försäkrade och komma; Pech & comma; Sätt & quest;

Hej, jag har i min Riester leverantör till Bayer. efterfrågan förrådskammare, om jag dör nu, min plus pension skulle (jag har Riester kontrakt som erbjuds av tilläggspension för offentlig miljö. Tjänsten fortfarande kunna slutföra) "borta" falle

Vi har Riester pensionsansökan för min systerdotter till Bayer & period; Versorgungskammer skickat & comma; vad man ska göra och komma; om avtalet till 2016 kommer & quest;

God morgon tillsammans, vi har Riester pensionsansökan för min inte nu på Bayer. skickat Verso approximation kammaren eftersom de kan (som arbetar i extrajobb på kommunal återvinningsstation) där gör plus pension. Men det är nu nära i tiden. Vad gör

Jag är Altersentnerin & comma; Man dog & comma; tjäna 60 euro till pension och period; Finns det avdrag från den änkepension & quest;

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Överstiger din nettoinkomst bidraget, den Gänseliesel du redan har nämnt, kommer endast 40 procent av det överskjutande beloppet krediteras änkepen

Riester pension från Debeka högre avkastning än Riester fond sparplaner & quest;

Morgon! När jag hade ett samtal med en kurator från Debeka igår, idag har jag ifråga behov ... Jag ville egentligen, om alls, alltid en Riester fond sparplan, eftersom jag är fortfarande ganska ung. I rådgivare poster har jag alltid läst att det var

0
Views
0
Ccomments