B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv Egendom nyttjanderätt arv och plus; Arv manipulation 2014-05-18

Skador på huset egendom efter över sex år

Advertisement

Har ett hus egendom geerbt.Meine mor nyttjanderättshavare endast uttryckt handskrivna göras av Testament.Hat ingen nyttjanderättshavare att sein.Hat efter två dagar hyresgäst i fastigheten bodde sex år i utan som jag hittat honom hatte.Sie hade inte fastighetsregistret eingetragen.Der hyresgästen var en Mietnomade.Verstarb 2011.Meine mor hatt till fastigheten renovering arbete utan att ha fått min wissen.Habe på banan ett yttrande att huset då var jag även om det alltid mig få war.Ich från min farmor som ensam arvinge av Testament även på papper alla få men i verkligheten ser det annorlunda aus.Nun hammaren det överfördes till godsrören inte nitade till slutet och därmed under många år fukten komma innanför murarna var också kortare ändelser tagit så vattnet bort sina nimmt.Der hyresgäster hade mig i boet gelassen.Wie kan komma till sin rätt i ett sådant fall?

answers

Jag har också nyttjanderätt till ett hus, kan jag göra allting, inklusive hyra och bygga, men jag kan inte sälja huset, annars jag har alla rättigheter, utan också alla uppgifter. Eftersom du ska nachhaken gånger och eventuellt vända en advokat, är det byggnader gefährtet av ditt hus.

Det är en rörig historia! Från död Mietnomaden kan du få mer pengar. Har muttrar för något för en regnig dag? Förutom att, med er vetskap om att lagen inte innebär att få rätt!

Som kommer att vara att få någonting, om du kan Mietnomaden någonsin fångat ännu.

Men ett brottsligt klagomål för skadegörelse bör du ha frågor.

Tyvärr kan du bara berätta för dig: du tar och sanera har pengar i handen.

Related questions

Hoppar ansvarsförsäkring av ett barn för skador på huset för försäkringstagaren, a & quest;

Dotter till min kusin erkände deras Muttter att den har en glasdörr på balkongen i sin faders hus sjunkit misstag. Flickan (9 år) har gjort att kasta övningar med käppar i gräsmattan medan det hände. Fadern har en ansvarsförsäkring för dem. Kan han r

Finns det en försäkring graffiti skador på huset accepterar & quest;

Vän bor i storstad nu har att kämpa med graffiti skada, det försäkring som skulle ta över en sådan skada? faller ja eigendlich enligt VADALISMUS? Vår byggnad försäkring skulle betala. även med inbrott stöld skadegörelse är så i vårt avtal. kort begär

Skador på huset försäkrings av laviner när hus på en sluttning och strävan;

Ja vi lever i Österrike-en vacker sluttning tomt. På vintern i år jag undrar vad som skulle ha hänt om vi hade lidit skada till huset av en lavin. Om det hade varit försäkrad genom vanlig hemförsäkring att du har en sådan? Jag tror att du ska fråga i

Fyrverkerier & comma; vad försäkring betalar skador på min egendom & quest;

Silvester kommer. Förra året var min brevlåda sprängdes av en missil, tyvärr ingen har gett mig betalar för skadorna. Vad händer om året hände vid mitt hus. Betala min Hemförsäkring, om jag inte kan sätta på plats den skyldige? Försäkringen bör vara

Min bror vill äga ett hus på vår gemensamma egendom konstruktion och period; Vem är ägare av huset & quest;

KlGirl: Utan ditt godkännande av övriga aktieägare, din bror, kan den gemensamma mark varken odla eller låna. Vid inteckning till förmån för finansmannen bör du vägra, förutom i rem ansvar (med din Grundsücksbruchteil) att ta på personligt ansvar med

Elden brann igenom av gamla kabel i väggen som är berättigad till skador på & quest;

När det gäller i en hyrd lägenhet i en brand brann igenom av gamla kabel i väggen, som är sedan ansvarig för skadan? Ägaren? Naturligtvis, ägare. Han är äntligen ägare och måste garantera perfekt skick. Situationen är annorlunda om du har orsakat ska

Fäster på markägaren för skador och komma; sin egen genom träden uppstå & quest;

Jag tog en promenad igår och såg en trädgård staket ett tecken på att bilister parkera på egen risk och att markägaren inte betalar för skador orsakade av fallande grenar eller träd frukter. Jag har också träd stå längs vägen. Behöver vi en sådan sky

Kan jag på huset leverans skötare och vård av mig loggar & comma; så försiktighet fallet är säker

Kan mitprotokollieren en i hus leverans skötare och omsorg, så att jag skulle skyddas som varje efterföljande vård fall? Fortfarande, för information är i 70-talet, ogift och har hus, mark och skogsägande. ... Av erfarenhet: Det finns olika former av

Skador på fönsterglas och period; Vilken försäkring betalar & quest;

Igår kväll bryts av stormen ett fönster på huset. Vad försäkring kommer att betala för det eller vår hyresvärd ansvarsförsäkring? Skivan har ersatts i samråd med ägaren. Detta är en storm skador på huset ägare. Hans försäkring kommer att betala för d

Mina föräldrar vill att huset för mig att skriva och tid, nu har jag min bror betala & period, vad & quest;

Vårt hus har ett värde av 412,000 tusen euro. Mina föräldrar är enda säte höger är hög bekommen.Wie det ungefärliga värdet jag måste betala min bror? Mina föräldrar är 60 och 55 år gamla. Efter hyresindex, får vi 6,33 per m2 vid 120 m2 = 760Euro! mån