B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-01

Skador på fastighets som betalar i slutändan & quest;

Advertisement

Vem är i skador på egendom i slutändan måste betala?
Betalar försäkring av offret först och hämtar. Vilket då förorenaren?
Eller tills försäkringen betalar förorenaren och sedan Vers.nehmer?
Eller bara en gång gärningsmannen att åtala och om inte betalar, börjar försäkringen? Det handlar om skador som tillhandahölls till ägaren.

answers

Inte mot eventuella skador på fastigheten finns en försäkring.

Om jag z. B. Någon slår min mobiltelefon från min hand och klev på, är det en skada på egendom, men jag är emot oförsäkrade.

Jag kan bara anta att förorenaren att slutföra.

En bilantenn kan bäras av den partiella täckningen. Som skulle när det kommer ut, vem som gjorde det, ta försäkringen förorenaren att slutföra.

Kan sammanfattas:

Siffror måste förorenare. Om försäkring är tillgänglig, är det tur för den skadelidande, eftersom det är det bästa sättet att få sina pengar.

Du kan lugnt vara etws betong!

Det handlar om skadorna på ägaren. Så B. z. En hyresgäst låta vattnet rinna. Detta är för det första eftersom det inte är till avloppsvatten, en kran vattenskador. Om han däremot har en försäkring, men kan vara det som inte behöver vara, kostnaden för skador reglerar försäkring. Beroende på vem som betalar, en som kommer till hyresgästen som orsaken till skadan i nästa steg.

Om hyresgästen har försäkrat dessa typer av effekter och det finns inga undantag (uppsåt skulle vara en) tar hand om skadan, försäkring av hyresgästen. Om det inte är garanterat, naturligtvis, är han ansvarig liksom.

Försäkringsbolagen är inte obligatoriska och att de inte skyddar en front för att vända sin hjärna och även att följa vad hjärnan säger.

Eftersom jag kan presentera ett fall från egen portfölj som ett exempel: ca 7 dagar en okänd samtida, den främre dörren till mitt flerbostadshus svårt skadade och att han hade kommit in i lägre glaselement. Polisen kunde jag övertyga dem om att detta var verkligen ett intrångsförsök. Om han hade skivan som blir förstörd, skulle han få fri tillgång till dörrhandtaget. För skada på grund av överträdelser eller intrång betalar min byggnad försäkringsbolag. Om det skulle ha varit utan betraktas som skadegörelse, skulle jag ha stannat kvar sitter på skadan.

I det senare fallet skulle jag även kunna titta in i röret, om gärningsmannen hade fångats: Sådana människor har oftast inga pengar och i dessa befintliga ansvarsförsäkring inte skulle betala för uppsåtliga handlingar.

Mädle, Mädle ....

ingen bra jobb, mycket gravid, camping användare, ständigt fuktig och nu du har din hyresvärd även lägenheten förstörd ...?
För avsiktliga handlingar, det finns ingen försäkring.

Vad kommer att hända dig ??

Related questions

Moving vans lånade & comma; Skador som orsakas & comma; betalar privat ansvar & quest;

Min bror har hyrt en lastbil 2 dagar sedan u. Rent kört en buckla. Idag räkningen kom från långivaren, mer än 1000 euro! Har han lönen själv, möjligen betala personligt ansvar? privat lön här ingen cent.man detta borde ha kommit överens om kontrakt s

Skador på arbetet som betalar & quest;

Jag har sink förstört igår på mitt arbete eftersom jag förlitat sig på det, eftersom en mus mellan mina ben var. Så nu undrar jag vem siffror måste eftersom jag inte ens har gjort det avsiktligt sönder? En anställd ansvarar endast för uppsåt eller oa

Skador på bilen genom Krawalle- som betalar sedan faktiskt & quest;

Måste en sådan skada faktiskt tillägga. försäkras Jag tror att resa med bil utomlands. Vad händer om du wird.Zahlt konfronteras med mina upplopp Omfattande då? Skador på fordonet som ska passera genom vandalism endast skyddas av en heltäckande försäk

Vatten skador på övre hyresgäst & comma, som betalar min skada & quest;

Förra veckan hade jag vattenskador med mig hittade (jag har en lägenhet som jag själv bor) .Det har spruckit i lägenheten ovanför mig ett rör för tillförsel av Zeizung och mig runtergesickert.Nun min fråga: Vem betalar min Årliga avgifter (telefon, D

Son skadades i handgemäng klasskamrater och komma; Jag har nu med skador förväntade och komma; betalar försäkring & quest;

min son kom i dag i ett slagsmål i skolan, är det skadade en klasskamrat att han föll till marken och anknackste handleden. Föräldrarna krävde att, på grund av skador. Accesser här ett försäkringsfall verkligen skulle komma att betala skadestånd? Sna

Småbarn orsakat skador: betalar ansvarsförsäkring föräldrar & quest;

Såvitt jag vet barn upp till sex år inte kan brott. När de orsakar skador är det alltid täcks av ansvarsförsäkring av föräldrarna? Nej, det beror på om Aufsichtsplicht skadades. Om de inte skadar, kommer den skadelidande hålla sig till sin nackdel. d

Betalar försäkringen Glas & comma, om dieScheibe LPAR med järnfilspån &; Flexen & rpar; skador och LPAR, ingen fraktur & rpar; & Var quest;

Rådet Insurance expert önskvärd. Nej, det är bara den "rena" fraktion skulle versichert..außerdem ut försäkringsgivaren grov vårdslöshet ... HG DerMakler Oftast inte, eftersom vanligtvis bara "glaskross" är försäkrad, så skivan måste v

Betalar personligt ansvar för skador som en hund i hemmet förorsakar & quest;

Om den privata ansvarsförsäkring också för skada som orsakas av en hund i lägenheten för uthyrning? Snabb och billig hjälp för din hund. Kompetent, av certifierade veterinärer. Begär nu: www.expermondo.de hundägaren och hyresgästen är skyldig att bet

Stulits från stammen och period; Inga skador genom inbrott & period; Betalar försäkringen & quest;

Från min Kofferrraum objekt stals. Am bil, ingen inbrott hitta. Polisen tror att blockeringssignalen av min nyckel stördes elektroniskt. Den Teilkako försäkring Leht från skada övertagandet eftersom bilen kan hittas ingen skada. Om de åtgärder som fö

Skador på tjänstebilar: Vem betalar & quest;

Hej Alla, Jag har en fråga, kanske känner någon här från. Jag har en tjänstebil, kan jag också användas för privat bruk. Nu en liten olycka är jag på en affärsresa händer, repor kvar på bilen. Hos oss är det brukligt att betala arbetarna i sådana fal