B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-11

Skada på stadt & period; parkering

Advertisement

Hej!
Jag har följande problem. Jag parkerade min bil i helgen på en parkeringsplats vid en idrottsanläggning. Parkeringsplatsen är asfalterad och är också tänkt att parkering. När jag ville gå tillbaka efter några timmar mitt främre stötfångaren är knäckt vid körning bakåt. När jag kom ut, insåg jag att från asfalten en Moniereisen (som en slinga formad) skjuter. Den rostiga järn var naturligtvis i mörker kan inte ses (18 pm / vintertid). Sedan vid fickparkering och ingenting hördes. Stången är böjd så att ingen skada är en framåt parkering problemet, men det omvända, uppför sig detta järn som en hulling och nu har rivit kjolen.
Jag vet att det måste vara när jag parkera under träd förväntar fallande grenar. Eller vid höga trottoarkanter också måste vara försiktig. Och om jag skada min bil produceras i sådana fall kan jag själv en klapp på axeln och se en jag måste vara mer försiktig.
Nu till min fråga, vad är situationen i ett sådant fall, om du själv kunde inte känna igen det kan finnas en förlust (som beskrivits ovan)? Jag kunde inte verkligen bryr sig om denna händelse och har nu skadan inte riktigt kostnadseffektivt.
Förkläde + färg + nedmontering + konvertering av Scheinwerferreinigunsdüsen och avståndssensorer är en kostnadsfaktor som jag tycker är mycket irriterande.
Jag hoppas att jag har förklarat det ganska förståeligt.
hälsning Thomas

answers

Hej och första tack för det snabba råd.
Jag kommer att göra samma bilder och prata med en advokat.
@ Gammoncrack: att med snön här är sällan möjligt i området. Men jag vet vad du menar. Jag har också skrivit av dig. Om jag parkera under träd, kan alltid falla något på fordonet. Och om denna tid bör vara snö, eller i detta fall, den dag då snön hade legat, skulle jag ha varit på mig sur. Även om det finns ingen armeringsstål har vad man ska leta efter. Det skulle ha en tjock gren kan ligga under snön. Jag skulle ha sett en tjock gren vid den här tiden med fokus lös. Endast denna tunna järn inte sluta.
Låt oss se hur det fortsatta förloppet är. Jag hade lyckligtvis två personer med bilen, om vittnen krävs.
hälsning

Jag misstänker även mycket dålig hand, exklusive användning av befintliga eventuella skador.

Du bör snabbt göra bevisändamål, ett foto definitivt. Om det är möjligt, även från parkerings tecken på någon indikation på "Parkering på egen risk" är.

Då är viktigt, som äger parkeringen. Är det så. Som staden, kommer du att fastna utan en advokat. Hur WolfgangB redan skriver den kommunala skadeersättning kommer att göra problem.

Är det en privat, z. B. tillhör idrottsförening, skulle ett åsidosättande av omsorgsplikten existerar. Detta är kanske möjligt.

Ändå är en försäkringsgivare bara en gång för att fråga om du bär testa dina strålkastare. Den Arge Ment "snö" Du kommer inte komma långt. Det nu råder även visa kör bud, och när röret var gömd under snön och detta överträffade höjden på spoiler, kommer du att du sätter i enhet bara ge denna anledning att ladda.

Det skulle mycket framgång en stenig Weg.Trotzdem.

Det är irriterande! Om det var en allmän parkeringsplats utsetts staden, då skulle jag be stadens administration ersättning på grund med en steely hullingar i en parkeringsplats knappast har att vänta. Staden kommer naturligtvis att försöka från Sacher slingra. Sedan, om nödvändigt, slå på en trafikrättsliga experter. Lycka till!

Nyckelordet det är en plikt att upprätthålla säkerheten. Det skulle dock vara mycket noga inte bara pröva huruvida ytan är tillåtet specifikt och konkret i det drabbade området som en parkeringsplats. Dessutom måste det klargöras hur detta Moniereisen någonsin kom dit. För sabotage av tredje part trafiksäkerhets betald behöver inte betala. Och skulle det ha frågan om att förebygga person den skada som skall undersökas. Det är en ganska stor behörighet att vägskador av något slag och därigenom orsakade skador på bilen. Titta där, efter vilken skadade bilister måste följa allt. För övrigt skulle jag ändå rekommenderar advokat provision snarast. Att kommunerna frivilligt betala för skador är nämligen ungefär så ofta som sex rätt i lotteriet. Utan process eftersom ingenting fungerar.

Related questions

Från när BG & löneperiod, skada pension och period;

.Hallo. var 7:11:08 till 18:04:10 om BG för fordonsställningar i skadeersättning åtgärd. Från 19:04:10 berättade BG värderingsman med en skada pension 20% kunde få. Nu har min BG tillhandahålls på min begäran i juli, är en skada pension officio bestä

Bilförsäkringar och exkl; Är det värt en skada under tre period, för att ta över 900 € & quest;

Min farbror är nu tillhandahålls av en skada han har orsakat i skadan klassklassificering med 12 nivåer värre. Han sade till mig nyligen. Det skulle vara värt att betala skada själv. Kan det vara? Jag minns mitt fall, eftersom jag hade orsakat skador

Kan en försäkring upphöra om versen och period; nekas i händelse av skada ersättning

Jag ville veta om jag kan få mina Rechtsschutzvers avsluta, eftersom det nu förnekas vers.schutz mig. Men det tillhör en vers. Paket men du kan välja från versch.Vers. sammansatt. Måste jag fortfarande behöver en period av 5 år för att följa i detta

I & comma; M & period; 21 hem sparkade period efter skada &; Vad nu & quest;

I M. 21 år gammal. Ingen avslutad yrkesutbildning. Föräldrar skilde sig. Nyligen (tills i går kväll) Jag bodde tillsammans i en separat lägenhet med min mamma (två-familjens hus som ägs av min mor och min styvfar) vad vi föreslagit med min flickvän (

Fäster arbetsgivare für kollision skada bilar av hans medarbetare till arbetsgivaren Parkering & quest;

En vän hade en olycka på en stor parkeringsplats för hans företag. Närmare bestämt var det när han var i fabriken och arbetade, hade drivits in i hans parkerade bil utan gärningsmannen skulle rapporteras. Den engagerade hit och springa. Kan vän göra

Skicka Mahnbescheid & period; Skada fordringsägare och sökande; Vem vet om det och quest;

Jag har en kund som inte vill betala. Jag har skickat betalningspåminnelser och påminnelser - ingen reaktion. Jag var väl rekommenderas: Mahnantrag filter. Detta är också på nätet. Bara jag synd gäldenären det? Har inverkan på kredit eller Schufa int

Granne skada min bil och period; Betalar ansvarsförsäkring & quest;

Jag har min bil mt randig staket av min granne. Stängslet är nu lätt skadat. Betalar i detta fall, mitt personliga ansvar eller trafikförsäkring? Betalar för skador på bilen, av något slag, alltid ansvar bilförsäkring? Trafikförsäkrings betalar skada

Unfallrente av BG u & period; skada nytto

Hej! Jag är sedan 1996 mottagare av träda pension från BG. Genom en försämring av den skada (sedan 02/09 protes li. Shoulder) Jag får z.Zt. Skadad pengar genom BG. Jag genun motståndaren eller olycksfallsförsäkring skillnaden mellan att bryta pengar

Igår min advent brände & period; Vad försäkring skulle skada tas & quest;

Varje år och det är bara inte smart ... igår brände min krans. Jag kunde kväva lågan lyckligtvis. Vad försäkring skulle ha betalat skadan? Ansvarsförsäkring? Ansvarighets skulle ha betalat om hylsan av en besökare hade angefrannt. Om lägenheten, så i

Om du får Julen U & period; Silvester egentligen inga böter för olaglig parkering & quest;

Jag matade mätaren ivrigt idag, som sagt en förbipasserande, på 24,12. u. 31.12. det som en gåva från staten inga fortkörning biljetter. Är det verkligen så? Detta kan hänga samman så att "knuta jägare" fungerar inte på det på "statliga gåv

0
Views
0
Ccomments