B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter fastigheter inkomst Bitcoin vinst & plus; Egendom 2017-09-14

Ska vi betala skatt på vinster från Bitcoins innan du köper en fastighet och i så fall hur och strävan;

Advertisement

Vi skulle vilja köpa en lägenhet och har en del av vår startkapital i Bitcoins. Den nuvarande Gewinnn är 5.000 €

answers

Resultatet från bitcoinspekulationen skall behandlas liksom om du köpt en bild och såldes vidare till en vinst.

Punkt. 23 EStG

Lange hade ingen BC-fråga mer. Och för att svara på det: När kand har förvärvats från 2009, måste man betala skatt på BC-vinst. Vad har detta att göra med fastigheter till salu, med undantag för anslutningstiden gånger, men inte öppna upp för mig.

Related questions

Ska vi betala skatt på vinster i online poker & quest;

Jag har lite tur i online poker. Så min fråga är då om en på den vinst de faktiskt har att betala skatt? Vem vet? Som behåller sitt levebröd med den så kallade hasardspel, som kan och kommer att höras av skattemyndigheten men som har lite tur på onli

När du måste betala skatt på vinster på poker & quest;

En vän till mig lever från online poker och kände att han var tvungen att betala för hans vinster skatt. Stämmer det? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om du har en vän som

Hur man säljer & comma; utan hälften av intäkterna för att betala skatter och strävan;

Hej! Jag har en fråga vänligen vänligen till goda råd. Jag har hyrt en kommersiell byggnad och får för hög hyresintäkter. Saken är mycket lönsamt. Eftersom tiden för var och en av pengarna har söker en återgång objekt, skulle det vara mycket oklokt o

Vilka vinster du måste betala skatt & quest;

Vilka vinster måste i allmänhet betala skatt? Så vitt jag vet, måste lotterivinster beskattas. Men hur sportspel, eller med vinna i online poker? Finns det en gräns för en, om det överskrids, kommer att få betala skatt eller att inte mängden, men den

Behöver jag för avgifter som tränare betala skatter och strävan;

Jag får som tränare i en fotbollsklubb 150, - € per månad som kompensation. Behöver jag nu skattenummer? Jag tror att beskattningsunderlaget kommer inte att utföra ytterligare avdragsgill uppgår till mer kontroll. Nej, en vän till mig har en sådan vi

Hur mycket ska man med ett företag licens att tjäna & comma; utan att betala skatter och strävan;

1). Jag är student och arbetar också med ett företag licens. Eftersom jag inte används för att arbeta så ofta som jag visste att jag gränsen inte överstiger. I år har jag jobbat mycket mer och är inte säker nu hur mycket du kan tjäna ännu utan att be

När måste jag betala skatt på spekulation & quest;

God dag, jag måste betala skatt på spekulation om jag bodde fem år även i mitt hus och under det senaste året hade en hyresgäst i källaren? Tack för svaret Nej, spekulation skatt du inte betalar. som inte existerar. Om du har fått från försäljningen

Måste jag betala skatt på guld & quest; Vilka skatter faller i guld & quest;

Om jag vill investera mina pengar i guld, eftersom jag måste ta hänsyn till eventuella skatte kriterier då också? Betalar jag som skatt på inköp av guld eller måste jag betala skatt när priset på guld har ökat eller betala mig bara om jag säljer guld

Myntsamling på Ebay sälja - jag måste betala skatter och strävan;

Jag skulle vilja sälja en myntsamling geerbete, förmodligen på Ebay. Måste jag betala skatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Hej, om detta är bara en engångsföreteelse för

Kyrka skatt på vinster aktie även studenter utan inkomst och strävan; & quest;

Hej! Jag behöver när jag är 18 och fortfarande student betala kyrkoskatt på vinster aktie? Jag fick veta att jag inte behöver betala detta, eftersom jag inte arbeta på annat sätt har en annan inkomst. Tack på förhand. Snabb och billig hjälp för din s