B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

borgenärer framtvingande stämningsmän titel gäldenärer och insolvensförfaranden meningsfull tilldelning konkursförfaranden och plus; gäldenären 2013-08-22

Ska jag instruera fogdar och komma; när jag vet & comma; att gäldenärer ett insolvensförfarande driver & quest;

Advertisement

Jag har en titel mot gäldenären och det kunde begära verkställighet. Men jag vet också att det för närvarande en erkänd statsskuld rådgivning en enande försök av obestånds var en aning-art månatliga skuld belopp som erbjuds. Är det fortfarande vettigt att initiera avskärmning?

answers

Ditt försök att på ett insolvent och eventuellt weitgehenst utfattig gäldenär av kronofogden (åter) installerar en kvarstad skulle orsaka fogden att skicka den senaste Pfandlosigkeitsbescheinigung. Eller har du säkert Kentnnis om tidigare okända "parkerat" tillgångar värda beslag?

Om gäldenären är redan i konkursförfarandet, kommer exekveringen förmodligen få någonting. Detta kommer förmodligen redan provat andra före dig. Det enda alternativet du har kvar är att registrera dig dina krav och hoppas att åtminstone en del kommer att betalas.

Du ser en verklig chans att låntagaren är minst lika mycket att betala, att kostnaderna för verkställighet komma igen?

Annars skulle jag hävda, och vänta för att se om något kommer tillbaka mina krav endast insolvensförvaltaren.

Om gäldenären insolvens har rapporterats, och sin skuld trots än att erbjuda lägre betalnings kan inte betalas, skulle det inte vara värt en domstol testamentsexekutor att skicka.
8 av 10 människor har oftast att ta något, eftersom du skulle bara göra dig besväret och kostnaden gratis.

Related questions

Fina & comma; när gäldenärer fogdar som betjänar utländska smycken & quest;

Gäldenären hade värdefulla smycken, som han hade fått från en vän för förvaring erbjöd fogdar att kvarstad. De gjorde sedan en tredje man att pantsätta fritt och visas gäldenären. Är detta fortfarande räkna med en bra? Snabbare och billigare rådet om

Hur kan jag få rätt fogden för min stämning & quest;

Har erhållit en exekutionstitel. Vad jag har att instruera fogdar eller hur får jag den behöriga fogden, så att man gnuggar mina pengar krav skrift i min gäldenär? Om gäldenären är bosatt, som ansvarar för detta område fogde är ansvarig för din verks

verkställighet blygsam men & period; Hur kan jag upprätthålla och quest; & quest; & quest;

är hela tiden varit att titta på och har vissa spel frågar här: Så jag en gång hyrde mina föräldrar hus och har inte fått hyra. Jag kan då få en verkställighet titel. men gäldenären ändå inte kunde betala. Jag kommer med min titel regelbundet i domst

Är det värt för inhemsk försäljning en mäklare för att instruera och quest;

Är det värt att gå till en mäklare för att instruera, om du vill sälja sitt hus eller är en onödig utgift för en tjänst som du får dig på benen? Huruvida mäklare eller inte, vilket alltid är en tvetydig fråga. det finns många saker rösta för en mäkla

Fogdar wg & period; Kvarstad - Hur bevisar vad värdesaker partnerna omfattar & quest;

Om du har ett gemensamt hushåll och fogdar kommer på grund av den utestående skuld, hur kan du bevisa att gäldenären knappast hört talas om Mobilar eller från de tillgångar som du är att i en lägenhet sedan dess. Den berörda paret är inte gift. hur m

betala hyra från och med nu Fogdar & quest; En förändring som för mig som hyresgäst & quest;

Jag fick ett brev att jag skulle betala min hyra i framtiden kronofogden wg. Skuld från ägaren. Om kommer för mig då alltså mer som en hyresgäst, vad betyder det för oss hyresgäster i allmänhet, som kommer att vara problematiskt? Snabbare och billiga

Fogdar skjutas upp på grund underhållande

Hej! Jag har ett problem och hoppas att ni kan hjälpa mig. Min man har ett barn från tidigare förhållande. har Eftersom han var sjuk en lång tid, gjorde sedan omskolning och nu är jag i omskolning han inte har betalat underhåll. Han arbetar nu får vi

Barn stöd efterskott till perioden 16 &, 01 instrueras vara och tid, och tid, och tid,

... Om detta är sant och våra barn stöd efterskott på 16, Så instrueras på måndag När kan vi för då som förväntat ??? Jag frågar eftersom min dotter är redan född 12/12 och vi väntar fortfarande på alla fonder, Eftersom vi ännu så har inte fått någon

När kan en fogde instruera & quest;

Jag får efter en olycka eller skada. Men de människor som måste betala är två omgångar i efterskott. Kan jag hyra en fogde min advokat här? Snabbare och billigare rådet om straffrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de

Dar för olyckor instruera en egen advokat & quest;

Försäkringsverksamhet försäkring och min vän, för olyckan och försäkrade, har stämts gemensamt av offret. Kan min Fraund hyra en privat advokat eller skulle behöva acceptera försäkringen som låg framför honom från henne? Din vän måste acceptera föres