B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Skattekontoret skatteskulder skattebetalning skattebyrån och plus; Skattebetalning 2014-11-14

Ska jag betala samma skatteskuld & comma; om min skatterådgivare skattebetalningen beräknas & quest;

Advertisement

Mina Revisorer har beräknat min skatteskuld från 2008. Ska jag betala lika med skattebetalning nu? Eller bara vänta om skattekontoret annorlunda (kanske mindre) beräknas?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

betalas på beslutet i alla fall.

Du üwrdest också skattekontoret i problem störta, eftersom fortfarande ahben någon önskad position.

Lägga pengarna någonsin i formen som du dela upp det i 3/3 tillbaka sätta (om du inte har vätska bör). cirka tre månader kommer det att ta från leverans tills betalningsleverantören åtminstone.

Eftersom det är 2008, eftersom 2010/04/01 intresset körning har börjat. 0,5% per hel kalendermånad är, tror jag, en ränta, för närvarande tar emot en i varje bank till bank intresse.
Så det är vettigt, om du har råd att låta den beräknade från StB skattebetalning. Med lämplig användning "PIT 2008" bör skattekontoret kan lägga upp den i enlighet med detta.

betala ingalunda omedelbart. Om du ska betala i förväg, då pengarna med skattekontoret och det finns ingen sak om det.

Förslag @plose missar tyvärr punkten, eftersom skattekontoret intresse bara skattefordringar och betalningar och inga pengar som ligger i en redogörelse för skattebyrån.

Vad han har dock rätt är som startade ränteperioden. Det är för en ytterligare betalning för 2008 kommer att fortfarande draufgeschlagen ränta 0,5% per hel månad räknat från 01.04.

Related questions

Hur mycket måste du betala en Bausparvertrag & comma; tills den är mogen fördelning & quest;

Om sparbeloppet är 50.000 euro, då måste man einbezahlen 25.000 euro för att få sparande och lån (€ 25.000 vardera)? Den ränta du betalar då endast för lån till ett belopp av 25.000 euro. Tyvärr, jag inte kan identifiera sig med från att bygga bespar

Måste jag betala dubbelt porto & comma; om jag under karenstiden uppkopplings & quest en bok;

Om jag vill utnyttja ångerrätten när du skickar köp, måste jag returfrakten. Betala de portokostnader för att skicka? Så två gånger Porto? Kan Villkor nix Sök-men skulle finna det olämpligt att betala två gånger. Snabbare och billigare rådet om avtal

Måste betala IHK Post & comma; även när du använder småföretag & quest;

Eftersom jag gjorde en gång några PR-jobb, jag hade tid att registrera ett företag. Jag skrev några dokument, men har min sjukdom eftersom ingen längre en korrekt överblick över vad som var mer. Nu har jag fått ett brev från industri och handel. Jag

Har min arbetsgivare betala mig övertid & comma; om jag har inga bevis & quest;

Har gjort förra månaden några övertid, men inga bevis om det, att jag har men min stund inte spela det undertecknas. Har min arbetsgivare betala mig ändå timmar? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www

Skulle MiniJobber betala in pensionsfond & comma; För att få full Riester & quest;

Jag har fortfarande en fråga Riester. Som jag har hört att du kan få så MiniJobber fullt Riester bidrag. Man skulle ha men sedan betala en del av sin lön till pensionsfonden. Så du har mindre i sina fickor i slutet av månaden. Vad tror du: är det vär

Måste betalas för parkering & comma; om biljetten maskinen inte ses & quest;

Måste betala någon vid körning på en parkeringsplats, detta är dock i motsats till hans uppfattning ingår inte och han ville inte betala för parkering? Detta var nyligen en vän så händer, som körde för bad och parkerade i ett öppet område framför sjö

Måste jag betala avgifter PayPal & comma; om och period; & period; & period; & quest;

Måste jag betala med PayPal avgifter om jag köpt på E-bay något, då de varor som åter har inom 2 veckor och fick återbetalas pengarna? Med Pay Pal, i den mån ic vet falla avgifter betalningskvitton, ersättning för kostnader i mitt fall ett kvitto? Oc

Måste jag betala igen Ice & comma; när pengar försvinner i Glassar & quest;

I en ice cream shop jag igår ville betala på glaset disken, när jag av misstag föll i en 2- € -Stück av bildvägg i facket för förvaring och jag inte längre ut fick det. Försäljare stod dum och ville i alla fall igen från mig pengar för isen att jag v

DGS-liknande betalas i bankkonkurs & comma; Om konto två personer tillhörde & quest;

Om säkrade insättningar ligger i ett gemensamt konto, som då skulle betalas till kontoinnehavaren av säkerhetsfond? Automatiskt varje halv? Insättningsgarantifonden är kopplad till kontot, eller till balans med denna bank. Detta är oberoende av antal

Om man vill betala arvsskatt priser & comma; bättre Revisorer gå till skatteverket & quest;

Om du om du beställer avbetalning wg. Arvsskatt måste be skattebyrån, snarare gå tillsammans med skattekonsulter där? inte gå. Varken med eller utan Accountants. Vem går till skattemyndigheten, som vanligtvis kommer endast uppsamlingsplats. Andelen e