B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

lön arbetsgivare löneutbetalning kassa Cash & plus; innehåll 2013-03-10

ska en arbetsgivare betala kontant lön & comma; eller är inte tillåtet & quest;

Advertisement

Min vän har ansökt om och arbetsgivarna uppgav att innehållet grds. kommer att betalas endast kontant. Men då du inte ens vet exakt om han betalar sociala, troligen då det faktiskt ingen lön, eller hur?

answers

Bar är redan möjligt. På Abrechnugn måste passera. frågan om ansökan och avlägsnandet av stolparna i AG redan gör. Att du får med snabb, annars meddelar försäkringsbolaget.

Naturligtvis, kan arbetsgivaren också betala lön i kontanter, det är inte juridiskt skyldig att betala via banköverföring. En löne jag skulle ha ge mig redan. Om AG inte betalar socialförsäkring, blir han mycket schenll problem. Men det har ingenting att göra AN.

Naturligtvis kan arbetsgivaren betala lön i kontanter, innan du fick den så kallade "pay check". En löne bör kräva att arbetstagaren - eller fråga åtminstone några veckor till sjukkassan om AG har betalat sociala avgifter för honom. Cash betyder inte nödvändigtvis att det finns ett "svart cash".

kan betala kontant, men oftast inte. en korrekt redovisning måste arbetsgivaren och kontroll och social trygghet är inte att ta hand om arbetaren, som måste styra arbetsgivaren. är viktigt: be om en ordentlig uppgörelse och se exakt vad arbetsgivaren vill ha erkänt i utbetalningen

såvitt jag har betalat utbetalningar i Tyskland endast kontantlöst dvs möjligt överföring till ett checkkonto vet. Tyvärr, jag har just nu den rättsliga grunden är inte till hands.

Related questions

Måste min arbetsgivare betala min lön & comma; om jag är en 400 Euro temp & quest;

Jag arbetar i ett bageri för att hjälpa till vid 400 Euro bas. Jag hade ett olycksfall i arbetet i hans sällskap, och jag så ont att jag var tvungen att läggas in på sjukhus i går. Jag ska nu sannolikt att vara i 2 veckor eftersom jag inte kan arbeta

Har min arbetsgivare betala mig övertid & comma; om jag har inga bevis & quest;

Har gjort förra månaden några övertid, men inga bevis om det, att jag har men min stund inte spela det undertecknas. Har min arbetsgivare betala mig ändå timmar? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www

My'd nypa betala € 405 löne & comma; Jag är sedan i det sociala inne & quest; Med pension & quest;

Har dina svar med min chef förklarade (Danke schon mal). Han skulle nu mig - betala 405 € lön - vid en nypa. Är jag då verkligen i socialförsäkrings det? Med pension - sjukförsäkring och så? Ja, fungerar planen, han kan ge dig ännu en idé att betala

Sysselsättningen med 15 & period, 4 & period; klar & comma; När måste betalas April lön & comma; Ultimo & quest;

Om Künd.frist uppsägning till 15,4. avkastning och lönebetalningsdagen på en j. M. gjort, pengarna kommer att ligga på 15,4. grund o.am 1,5.? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Den s

Hur länge har du att betala i pension & comma; tills man också titeln quest;

Jag betalar bara för 5 år där. Vad händer om jag byter arbetsgivare? Hur länge måste jag betala, så jag fick en pension? Vid utgången av 2001, företaget pension var en stor del företagsfinansierade tilläggspensioner i allmänhet. Med löftet om tjänste

Barn betala tillbaka pengarna & comma; Trots tidigare korrekt information & quest;

Hej! Jag är 24 år gammal och jag gör en lärlings som läkemedel utbildning sjuksköterska. Min far har nu fått ett brev från min familj budget som jag skulle behöva betala tillbaka barnbidrag för hela förra året, eftersom jag ska komma på ersättning ti

Kan jag betala kontant vid leverans även av EC-kort & quest;

Eller är det inte så måste jag ändå gå till banken, vänligen Info! Den tyska Post skriver: Mottagare av ett COD-försändelse kan betala till ett värde av 500 euro med vykortet dessa i leveransen av leverans i kontanter eller upp. Anmälda COD försändel

Måste också betala separation Underhåll & comma; om båda parter arbetar & quest;

Måste också separations underhåll betalas ut om båda parter arbetar, en (hustru) men mindre värda? Det beror på det enskilda fallet. Den vänliga advokat kommer att svara dig redan. Lagen talar om adekvat underhåll, eftersom det kommer säkert att komm

Vem behöver betala gåvoskatt - Schenker & comma; Gåvotagaren eller någon annan & quest;

Tack för ditt svar TopJob. Jag vill också veta vem som är skyldig att betala en gåva som. Jag vill utesluta att den äldre damen fortfarande måste betala gåvoskatt. Om du betalar på en högre nivå? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av cer

enades separation av egendom - måste betala arvsskatt make & comma; när han bebor arvegods & quest;

Om du har kommit överens om makar enskild egendom, är fastigheten närvarande, den del av fru ensam, dör fru innan mannen. Innebär detta sedan betala fastighets arvsskatt, om det har egenskapen redan bebodda innan? Arvet av ditt eget hem är definitivt