B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-31

Sjukförsäkring från 23 & quest;

Advertisement

Hej!
Jag har ett mycket stort problem och hoppas att någon kan hjälpa mig. Jag gör en praktik efter examen freiwillges att samla yrkeserfarenhet. Där jag tjäna 200 euro varje månad, men vill min arbetsgivare begär 500 euro, eftersom det är ett heltidsjobb.
Nu till mitt problem. Jag kommer snart att vara 23 och inte bor med mina föräldrar. Bara min mamma går till jobbet och jag måste stödja dem i hyran etc. Hartz IV men jag tror inte bekomm eftersom jag har för mycket kapital (något om gränsen). Min fråga är nu om jag kan hantera en egen försäkring från mig? Min mamma har inte råd (åtminstone inte när min AG löneökning avvisar).

Tack för hjälpen.

answers

Vad du behöver är en försäkringsavgifter i glidzonen, det vill säga 401, - Euro och mer.

En annan lösning finns det tyvärr inte.

Related questions

Frivillig sjukförsäkring bidrag beräkning & quest;

efter flera år i privata sjukförsäkringar kan vara med mig snart tillfälle ges, jag fortfarande kunde gå tillbaka till den juridiska KV. Men jag vet att min väg inte riktigt med GKV eller frivillig sjukförsäkring. Hur man beräkna bidraget? Vad avgör

Tills när du avslutar privat sjukförsäkring är möjligt & quest;

Jag är 48 år gammal och jag har hört att man kan förändras även från en privat till en offentlig sjukförsäkring med 52 år, förutsatt att min inkomst är lägre än tröskel inkomster. Om jag sedan gå i pension vid 67, jag måste återvända till den privata

kan min sjukförsäkring sjukförsäkringskort ferweigern & quest;

Nej, bara vägra! Post återstod? Passfoto inte lämnat in? hälsning RHW Det finns säkert att rapportera mer information i denna fråga, utan att ge ytterligare skäl för KK att vägra sjukförsäkringskortet är inte att svara på denna fråga! Det är förmodli

Betalar kostnaderna sjukförsäkring för Paradontosebehandlung & quest;

Betala sjukförsäkring täcker hela kostnaden för en Paradontosebehandlung eller om du har detta åtminstone delvis själv bär? Fonden betalar en tvåårig PA behandling nämligen full. Ibland tandläkaren fortfarande lämnar ett par bågar einfallem som debit

Privat sjukförsäkring för barn & quest;

Läkaren rekommenderas att ta ut en privat sjukförsäkring för de två barnen. Fadern är egenföretagare frilans och i själva verket har en privat sjukförsäkring för sig själva, hustru eller mor är bredvid deltid. Barnen är således försäkrad med henne, v

Finns det sjukförsäkring för katter & quest;

hi, i min katt diabetes hittades. Jag har tänkt i början av något och de alltid gånger åter till veterinären, men ekonomiskt som går sakta in en hel del pengar ... Har någon sjukförsäkring som betalar hos katter? Där du ser det bästa och det är redan

Privat sjukförsäkring med Vorbelatung & quest;

Hej alla, eftersom en olycka jag har problem med huvudvärk som tidigare kunde hitta någon orsak. MRI, CT, etc. alla gjort. Enligt läkarna, så jag är väldigt frisk. Jag har nu ändrat mig att ändra i någon privat sjukförsäkring för att få en avancerad

Är det värt Bonusheft sjukförsäkring samvetsgrant utföra & quest;

Jag försäkrade som student själv och fick av min sjukförsäkring en bonus häfte. Är det verkligen värt det här häftet att samvetsgrant? eftersom alla tandläkare talar det kan också vara en bonus häfte på Ambulatory vården? där det är mest om tidig upp

Skillnader i sjukförsäkring för familj & quest;

Hej Alla, Min man och jag har en liten dotter nyligen föräldrar. Även om inte skilja avgiftskostnaderna försäkringsbolagen ändå har jag nu hört att sjukförsäkringsbolag skiljer sig delvis massiv, med avseende på tilläggstjänster och extra fördelar fö

Hälsa Kurs på semester gå och komma; är sjukförsäkring kursavgiften anta & quest;

Jag vill att hotelltjänster i Spanien att använda u. Ekonomisk ränta Aqua Fit är bok en kurs som kommer att subventionera sjukförsäkrings makt? Vad om kurserna i utlandet? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade l

Hur länge har du ALG 1 avser & comma; så att du kan växla från privat sjukförsäkring i GKV & quest;

Vad är tidsfristen för mottagande av ALG1, så att du kan växla till den lagstadgade fonden igen? En återgång till det lagstadgade sjukförsäkrings är inte möjligt igen för en egenföretagare. Endast genom arbetslöshetsersättning kvitto från den federal