B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI Pension sjukförsäkring Självständighet Nordkorea GKV & plus; Sjukförsäkring 2013-01-05

Sjukförsäkring för pensionärer och egenföretagare

Advertisement

Hur mycket kan jag tjäna / år som pensionär i månaden, så jag fortsätter att vara en medlem av KVdR. Från Merit av egenföretagare i KVdR skulle naturligtvis få full procentsats. Jag har hört att veckoarbetstiden spelar en roll. Charles100

answers

Sidorna av DRV är verkligen informativ. Här kan du läsa allt om och kan vara säker på att den information som du är också överens om. Jag tror att det hjälper dig mer än om jag beskriva dig innehållet i sina egna ord. Jag har länken för ytterligare resultat rausgesucht samtidigt.

http: //www.deutsche-rentenversicherung.de/sid_498AB0027296FF2E50D00C98ACB27690.c ...

Hej, antar vi att detta är den normala pensionen och måste förtjänas på obestämd tid från RV sedan.

KV kan vara intresserade, om du är heltidsegenföretagare, det vill säga till exempel tjänar mer än pensionskonton och mer än en halv dag arbetar. Då måste man frivilligt försäkra minimi bidrag.

Typ av pension? Ålder? Vad är pensionsbeslutet?

Detaljer på http: //www.deutsche-rentenversicherung.de/Allgemein/de/Inhalt/5_Services/rentent ...

Hej charles100, medlemskap i KVdR fungerar om du sätter Vorversicherungszeiten (90% av den 2: a yrkesverksamma liv halv lagligt försäkrad) uppfylla och din försäkring status ändras inte. Den KVdR är obligatorisk försäkring om du mer intäkter från egenföretagande hade som din pension skulle avsluta din status, och då skulle det vara slutet på KVdR.

Related questions

Pays RV aktier till GES och period; Sjukförsäkring för pensionärer och strävan;

Belönas pensionärer stod för hälsa dt. Pension? hur är det, om du var självständigt under de senaste åren av arbete? Allmän pension uppstår när du har 60 månader av bidrag. Obligatorisk eller frivillig försäkring i GKV beror hur var försäkrad 9/10 de

How do you beräkna bidraget och strävan efter sjukförsäkring för pensionärer;

Pensionsåldern kommer med stora steg mot mig. Jag ser verkligen fram emot min välförtjänt pension tid. Men naturligtvis jag måste komma ihåg en hel del sedan dess. Till exempel skulle jag vilja veta hur bidraget bedömningen i sjukförsäkring för pensi

Sjukförsäkring för pensionärer och komma; änklingspension

Återigen en KV-fråga där jag har ingen aning. En pensionär, en normal ålderspension, med sjukförsäkring för pensionärer och en deltidsjobb i glidzonen laddas normalt hans bidrag till pension och lönen. Allt lätt. Hans fru hade arbetat för en nationel

Sjukförsäkring för pensionärer och komma; KV inlägg

Hittills har jag hänvisar alltid 2 livräntor, som jag betalar bidrag till Lagstadgade sjukförsäkrings som en frivillig, lagstadgad hälsa försäkrade. 2012 Jag tillämpa min huvudsakliga pension och sedan komma in i hälsa Pensionerad där då Rentenanstal

Är för sjukförsäkring som pensionär i ett visst försäkringsperiod behövde & quest;

Är en sjukförsäkring som pensionärer en viss försäkring behov eller för att jag brast något fel? Ja, du måste ha varit frivillig eller obligatorisk medlem av sjukförsäkring i den andra halvan av ditt arbetsliv 90% av tiden. Hej! som Mikkey riktigt sä

Hur kan du bli medlem i sjukförsäkring för pensionärer och strävan;

Förmodligen den KVdR är mycket gynnsamt för äldre människa hur kan du lyckas försäkra där? Måste man uppfyller vissa villkor, ber jag för pappa, som annars ja lagstadgade frivilligt. försäkra tar när det är pensionerad. Den tyska pensionsfonden skriv

Lagstadgade sjukförsäkring för pensionärer och komma; saknas månader & exkl;

God kväll, för rätt till medlemskap i sjukförsäkring för pensionärer saknade cirka sex månaders försäkring i den lagstadgade sjukförsäkringen. Kan betalas retroaktivt för bidrag till pension efter fördelarna med medlemskapet att få? många tack otto F

Kan jag med pension av den frivilliga allmän sjukförsäkring i den lagstadgade KV & comma; dvs sjukförsäkring för pensionärer Switch & quest;

År 2011 var jag försäkrad anställd och lagligt. Sedan jag var tvungen att gå i frivillig rättslig KV, eftersom min make är privat försäkrade. Jag vill byta med starten av pensionen igen nu. Jag var totalt sett 37 anställningsår och försäkrade hela ti

frivillig sjukförsäkring för pensionärer

För min fru är en frivillig sjukförsäkring för pensionärer som är berättigade. Hur får man till ett inlägg jämföra olika leverantörer utan personuppgifter för att meddela? Broni Det är KVdR (pensionärs sjukförsäkring) eftersom pensionärer är berättig

som är med en frivillig sjukförsäkring för pensionärer som "& semi, extra inkomster" och halv; & quest;

Min fru (pensionerad) har ökat med över 100% av bidraget, på grund av att det hade nu hälften av familjens inkomster beaktas. Hon får en pension på ca.430 euro. + En sjukförsäkringsavgiften på cirka 30 EUR.und bör ta cirka 140 euro nu. 300 EUR tillsk

0
Views
0
Ccomments