B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-23

Sjukförsäkring för föräldralösa barn

Advertisement

Den sjukförsäkring genom halvbarnpensionen är innan någon befintlig familj försäkring och därmed barnet är din egen sjukförsäkring genom pensionen. Därför är bidrag till sjukförsäkring dras, men bara hälften.
Vad är bara hälften så är den beräknade, så om barnet får nu 60 Euro Hälften barnpension, vad är då bidragen sjukförsäkring?
Hos oss är barnet en styvbarn och därmed blir styvbarn halv barnpension, den biologiska fadern har familj försäkrade honom, hur ser det ut?
Om jag bara skulle försäkra honom så villigt skulle jag betala 138 euro. Det skulle vara ett sämre läge att avancera, utan pensionen? Så hur betyder det?

answers

Om försäkringsperioden är uppfyllt (se länk nedan), obligatorisk försäkring på grund av ålders- och familje försäkring är inte längre möjligt. Sjukförsäkringsavgiften uppgår till 7,9% av bruttopension (halv Avgiften + 0,9% särskilt bidrag), vårdförsäkringspremie 1,95% (för barnlösa i åldern 23 eller 2,2%). Om jag inte har räknat fel, är det på 60 € pension € 5,91 (eller 6,06 €) inlägg. Om den obligatoriska försäkringen inte skulle hända, är grds. familj försäkring fortsätter att existera.

Tidigare försäkring: http: //www.deutsche-rentenversicherung-bund.de/nn_11958/SharedDocs/de/Navigation ...)

Related questions

Vilken sjukförsäkring har ett barn efter döden av den försäkrade föräldern & DiacriticalAcute; s & quest;

Jag är en hemmafru och mor. Eftersom min man har ett välbetalt jobb, jag var tvungen att låta mig försäkra familj privat om honom. Min dotter är obligatoriskt försäkrad om sin biologiska pappa. Nu är det så att barnets far är döende. Har min dotter f

Vid vilken sjukförsäkring är ett barn av ogifta föräldrar försäkrade & komma; när en anställd med PKV och tjänsteman med PKV är & quest;

Jag bor ogift med min partner och vi har en baby. Hon är tjänstemän med PKV, jag Arbetare med PKV. Frågan är nu - hur kan vi försäkra våra barn sjuka? - Vad kommer att förändras när vi gifta senare? Hej, detta är egentligen inte en fråga. Det måste v

Hur hittar vi rätt sjukförsäkring för våra barn & quest;

Min make är lagligt Krabkenversichert, jag privat. Hur ska vi nu bestämma våra barn? Vad är det bästa alternativet för både barnet och för oss? Från post view klart försäkringen den lagstadgade sjukförsäkringen. Den privata jag skulle se barnet som e

Änkor och föräldralösa barn papper med solida balansräkningar

Techhnologiewerte som Cisco har vanligtvis över genomsnittet volatilitet som ekonomi och verktyg, eftersom balansen är mer solid. Så Cisco sitter på mer än 30 miljarder nettokassa och har 60% soliditet. Inte undra på att utdelningen har kommit under

Sjukförsäkring utbyte mot barn efter skilsmässa användbar & quest; Fördelar och nackdelar & quest;

Hej! Jag är bara i behandlingen nu att jag är frånskild, för att få mitt barn till mig i den rättsliga KK. Tills min dotter är med min ex-make i PKV. Att detta är nu teoretiskt och praktiskt jag vet. Jag undrar bara vilka fördelar och ännu viktigare

Kriegsopfererschädigung för föräldralösa barn i Polit & period; Fångar i ryska och period; butiken

Min far tillbringade av kriminella gäng i 1945 Sovjet, med falska anklagelser. Han dömdes och bör skjutas. den dåvarande Militär åklagare upphävde beslutet om igen eftersom anklagelserna var ohållbar. Det var även släppa tal, som tyvärr inte gå på gr

Sjukförsäkring för ett barn med ADHD och quest;

Hi - Jag skulle vara intresserad om jag kan min dotter kompletterande hälsa försäkra? Hon är för närvarande 12 år och lider av ADHD. Hon blir så Equaym och är i psykologisk behandling. Den försäkring som jag vill avsluta avser sjukhusvård behandling

Student studielån för föräldralösa barn

Min dotter (16) vill från augusti 2010 Wirtschaftsgymnasium - besök (11 13 kvalitet). Hon är föräldralös och bor fortfarande hemma hos mig. Jag har ett jobb med 21 timmar i veckan och få änkepension. Har hon hävdar att studenten studielån? Tack för s

Skilsmässa och privat sjukförsäkring för barn

Måste jag betala privat sjukförsäkring för mitt barn? Min fru fortfarande är sedan 2008 oberoende och eftersom privata sjukförsäkringar, är sedan också de privat Krankenversichert.Ich själv är anställd och därmed försäkrad enligt lag min son. Min fru

Sjukförsäkring till en barnpension

Mina döttrar få en halvvägs pension efter döden av min make. Fram till dess var de också omfattas fri som familjemedlemmar med mig. Nu måste de betala med de lagstadgade och tjänstepensionspremier och omvårdnadsavgifter. Vuxna kan i mini jobb men äve

0
Views
0
Ccomments