B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-28

Sjuk utan lön

Advertisement

Jag var sjuk förra året för 6 veckor. Därefter försäkringsbolaget har betalat. Nu min fråga: Jag hade wg. samma sjukdom flera gånger för bara en dag själv sjukskriven sedan jag fick injektioner. Min sjukförsäkring inte betalar ett öre. Du sa bara mig att det finns ett lagförslag, som gäller för alla försäkringsbolag och hävdar att endast från den 2: a sjukdag betalas av fonden och att jag vara men i sjuk under 2 dagar. Men då får jag så ändå bara en dag betalas. Är det så? Jag tror konsulten Barmer-GEK hade ingen aning om ???? !!

answers

De reglerar § 46, nr. 2 SGB V

Påbörjandet av rätten till sjuklön

Rätten till sjukpenning uppstår
1. vid sjukhusvård eller behandling i förebyggande eller rehabiliteringscentrum (§ punkt. 23 4, §§ 24, 40 para. 2 och § 41) från dess början,
2. resten av dagen efter dagen för den medicinska upptäckten av arbetsoförmåga.

Related questions

Svårt konstellationen: 3 jobb samtidigt

Hej alla, Jag goggle mig i 2 dagar via Internet och har inte fått ett tillfredsställande svar. Endast följande fråga oroar mig om: http: //www.finanzfrage.net/frage/einkommenssteuer-tz-job-400-euro-job-und-freibe ... Min situation är enligt följande:

WofÞr betalar arbetsgivaravgift & quest;

Jag, som arbetsgivare, ofta undrat vad som egentligen exakt avgiften betalas till försäkringsbolaget? Det finns framstående två Stöd: Bedömnings en du betalar för den fortsatta utbetalningen av lönerna för arbetare a. Beroende på mängden av inbetalda

Sjuk Child & comma; hur fungerar det med lön och komma; arbetsgivaren betalar här inte & quest;

Vad händer om en mor inte kan gå till jobbet på grund av sjukfrånvaro barnet. Min fru företaget sagt, då det för tid och ingen lön. Kan det vara? För dessa påståenden måste det krävas av ett läkarintyg att dina anställda frånvarande tillsyn, vård ell

Jag är redan sjuka längre - när sedan avslutar fortsatt utbetalning av löner för tjänstemän och strävan;

Tyvärr är jag redan längre allvarligt sjuka (några månader) - när det verkligen slutar fortsatt utbetalning av löner för tjänstemän? Jag förstår att du får din lön fortsätta på obestämd tid, med tjänstemän betalar inte försäkringsbolaget fortsätter (

10 månader sjuk lön & komma; 1 månad ALG1 - nytt jobb under prövotiden för AU klar och period; HIIILFEEE & exkl; & exkl; & Exkl; & exkl; & exkl;

Hej! Jag är för närvarande osäker på hur jag ska betala min hyra i slutet av denna månad. Jag 2011 var från juni sjukskriven, från mitten av juli jag fått sjukpenning tills 30.04.2012. I maj fick jag sedan en månad ALG1 eftersom min gamla arbetsgivar

Sjuka och ingen lön under ringa omfattning

Jag fick sjuka 4 veckor, har lämnat sjukskrivning, nu vill jag inte sjuklön bekommen.Ich förtjänar cir.160 € monatl.und är rapporterade. Om mig till en sjuklön? Om anställningsförhållandet redan har funnits i mer än fyra veckor i följd, har du rätt t

måste arbetsgivare betalar ingen lön och komma; när arbetstagare för sjuka vårdledighet accepterar & quest;

kan det vara så att en arbetsgivare måste betala lön när en mor med ett sjukt barn och motsvarande därtill certifikat återstår av arbetet hemma? Arbetande mödrar och fäder i det lagstadgade sjukförsäkrings har rätt till ledighet arbete att ta hand om

7 & komma, fem månader sjuk löne: återbetalning & quest skatt; Eftersom det värt det & quest;

Situation: par, både heltidsarbete. Hustrun blev allvarligt sjuk och har flyttat för närvarande 7,5 månader sjuklön 2009 efter sjuklöne. Paret utför skatt genom en gemensam anlag. Som sjukpenning betalningen påverkar när skatten tillbaka? Hur kan ska

Barn privata sjukförsäkringar & comma; Mor lag - som betalar lön om sjuka barn - förälder hem & quest;

Kan någon hjälpa mig, jag är förvirrad. Är det sant att de privata sjukförsäkringsbolag inte betala för det, om en mor som är försäkrad enligt lag, på grund av sjukdom hos barnet fortfarande hemma. Arbetsgivaren också inte betalar lön utan vidare? De

lön maximalt sjuka 78 veckor & quest;

Jag är redan sjuk under en längre tid och få sjuklön. Är i 78 veckor där en maximal sjukförmåner betalas faktiskt sex veckor sjuklön från arbetsgivaren och fem veckors kurs av behandling ingår pensionerna? Sjukpenning betalas ut under högst 78 veckor

0
Views
0
Ccomments