B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter obetald ledighet självdeklaration utomlands utrikes & plus; självdeklaration 2013-04-25

Självdeklaration: Utländska jobb under obetald ledighet

Advertisement

Hej!

Jag sitter precis framför min deklaration och jag är inte helt klart hur man presenterar följande fakta:

Under en period av 6 månader hade jag tagit med mina tyska arbetsgivar obetald ledighet för att arbeta på en irländsk arbetsgivare.

Enligt utdrag från den elektroniska företagande skatt uttalande jag var anställd av min tyska arbetsgivare hela året.

Mir är nu en fråga om hur jag representera mitt utländska jobb / inkomst från min utlandsvistelse i min deklaration? Vi talar om "utländsk ockupation adoption"? Eller finns det en annan rubrik i deklarationen, som ska serveras?

Jag skulle bli mycket glad om ert stöd!

hälsningar
sabine

answers

Detta är faktiskt till dagar.

Inkomsten ska beskattas i Tyskland när gjorde du stoppade i Irland 183 eller mindre.

Om du var mer än 183 dagar i Irland var, skulle inkomsten beskattas där och skulle här endast för progression.

Bestämmelserna i artikel 14 i DBA Deutschland Irland och § 32 b, punkt. 1 nr. 2 EStG

Eftersom det har sedan behandlats i Irland? Fanns det skatteavdrag?

Related questions

nya jobb och komma; nu OP & comma; quest obetald ledighet som ett alternativ till uppsägning &;

Hej alla! Jag har en fråga: Mir står inför en ryggkirurgi som, om allt går väl omkring 10 veckor läkningsprocessen samtal. Nu har jag bara varit 3 månader i det nya bolaget och fortfarande har 3 månader prövotiden. Jag måste skriva: Jag har inte prat

Ett års obetald ledighet - hur fungerar det med deklarationen & quest;

Om du tar obetald ledighet per år, så ja du har förmodligen en deklaration för det året, eller hur? Hur är det då, om du får i tillbaka i arbete? Ska vi då vara så ange alla utsläppsrätter igen eller kommer att bestå detta? Skattekontoret kommer att

Skattemässig behandling av obetald ledighet för utbildning

Hej! kostnaden för yrkesutbildning kan väl kända, bortsett från skatt. Men som det är med den inkomstförlust på grund av obetald ledighet, har en vidtas för att genomföra professionell utveckling? I mitt fall har jag tagit två veckor obetald ledighet

Hur man löser detta med sociala och komma; om du tar obetald ledighet och quest;

Jag undrar om jag går även nästa år 3 månader till Australien och ta obetald ledighet. Hur skall man lösa men med sjukpension och arbetslöshetsförsäkring. Hitta alla inlägg av du betalar? Om du vill behålla ditt jobb, bör du tänka mer på ett sabbatså

Kan arbetsgivare obetald ledighet av mig kräver & quest;

Jag har (skidåkning) slits ligament i min fritidsaktivitet och kommer att visa sig under cirka två veckor i jobbet. Min arbetsgivare sade nu när jag släppte ut min sjukskrivning, att han inte skulle betala för ett missöde på min fritid med respekt. S

Obetald ledighet av eget fel & quest;

Bästa Team, Jag är 14:11 förra året ett jobb med ett företag som startades i Jag behöver min licens. Nu är det så att jag stoppades under en åktur från polisen och min annan ritt är förbjuden tills jag frigöra THC i urin am. Jag har en 6 månaders kon

Obetald ledighet GKV

Hi folks, Par, både arbete, var och en är SHI-försäkrad för sig själva. Hustrun vill i ungefär tre månader att ta obetald ledighet. Shi medlemskap hustru slutar efter fyra veckor från början av obetald ledighet. Är fru efter medlemskap avslutas famil

Finns det en generell rätt till obetald ledighet & quest;

Om man måste ta som en arbetstagare i allmänhet rätt obetald ledighet eller om du är här helt i händerna på den anställde? Om det finns ett sådant system är lagligt? Hur länge pausen ska sedan fortsätta? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent

under vilka villkor som jag har rätt till obetald ledighet som en anställd & quest;

När ska mina arbetsgivare ger obetald ledighet, vilket är en bra anledning till detta? Om din fru är på sjukhuset och du kan någon ta hand om barnen. du kan i personalavdelningen men en begäran sätta på obetald ledighet. som fokuserade på regeln allt

Kan en familj försäkrad i sjukförsäkringen under obetald ledighet & quest;

Om du fortfarande står efter utgången föräldraledighet för sex månader obetald ledighet, som är då sjukförsäkringen för den anställde? Kan, och sedan låta mannen med familjen försäkrad? Är det möjligt? Han är lagstadgad i. Sjukförsäkring. du kan en 1