B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

avgifter Skatt skattedeklarationer Legal tjänstebil inkomstskatt inkomstskattelagen skattebyrån Law & plus; Självdeklaration försäljning skatterätt 2017-09-07

Självdeklaration i fältet

Advertisement

God dag,
Jag har frågor om mitt arbete och deklarationen nästa år. Här är fakta: Jag är i fältservice, har en tjänstebil för privat bruk (1% kontroll), rik på månatliga resekostnader varje pris en sådana avgifter, parkeringsböter, kontorsmaterial och affärer med mitt företag a.
Min fråga är, vad kan jag någonsin ens hävdar skattemyndigheten, om jag abrechne mycket redan en månad om företaget? Lyckönskningar och tack

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du kan alla skattekontoret göra "krav", som inte är eller ersätter inte arbetsgivaren i sin helhet.

Förutom hemmakontor finns inget där. Med temat bör du hålla dig sysselsatt, dock.

Related questions

Självdeklaration - där intäkterna från onlineannonsering Registrera dig & quest;

I inkomstdeklarationen för 2012. Jag har min försäljning, har jag gjort genom uthyrning av bakåtlänkar till min blogg, app. Frågan är: exakt var och hur jag bär dem? Det enda jag har fått reda på: Det måste vara ren i systemet S. Men där och hur? Kan

göra självdeklaration själv eller inte

Hej alla, har gjort hittills alltid min självdeklaration med WISO styrprogrammet. Undrar dock om jag inte får en Lohnsteuerhilfe. Bin På fältet hemmakontor och tjänstebilar, frånskilda, underhåll betalat för två barn. Har någon erfarenhet vilken väg

Frågor för självdeklaration för 2008

Hej Alla, Följande anställa mig eftersom en diskussion i cirkeln: En pensionerad man har utfört arbete av hantverkare. Han lt. Skattekontoret har en självdeklaration, han väcker frågan om farkosten faktura kan dras i deklarationen av hans barn, förut

Om det självdeklaration pengar tillhör om JMD & period; Hartz IV är mottagaren och insolvens körs & quest;

Hej! Om det självdeklaration pengar € 1500 tillhör om jmd. Hartz IV mottagare är och Insolvenzverfaren löper sedan 4 år? Den Arge Ode Förvaltarna.? Jag skulle vara glad om JMD. Ge mig svaret skulle Tack Jag skulle säga att eftersom staten verkligen H

Självdeklaration 2013

Hej alla tillsammans, Jag var förra året tills jag hittade ett nytt jobb för det mesta utomlands och sedan kom jag tillbaka till D. Jag fick arbetslöshetsersättning. Sedan började jag i december att arbeta. Nu sitter jag på min självdeklaration och r

bara en månad arbetat och inte som en frilansare 2012. tjänade & comma; är en självdeklaration nödvändigt & quest;

God dag, Jag har arbetat i 2012 först i januari som en frilansare och förtjänar ingenting, sedan bygger vidare 11 månader arbetslöshetsersättning. Är jag skyldig att lämna en deklaration för 2012? Om så är fallet, måste jag i min deklaration ange end

Personlig konkurs självdeklaration

Jag lämnar när du uppmanas för år 2011, en självdeklaration. Bin i arbete, men min förtjänst är kan återigen låg, så seizable inkomst hållas inne. Jag har mycket höga resekostnader, snarast behöver extra pengar för reparationer och bensin för min bil

Vad & comma; när du slår i sin självdeklaration för sent & quest;

Vad händer när du slår i sin självdeklaration för sent, det vill säga efter den 31 maj 2012? Kan man någonsin hända? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det ger inte deklarati

Självdeklaration tillsammans med min utländska fru

Jag är i 3 månader gift min gamle vän från Moldavien. Vi behöver ja då nästa år en bekräftelse av sin inkomst att göra i Tyskland, självdeklaration för 2012 design. Om det är i detta land ingen myndighet som ett intyg om inkomst och betalda återköp s

Självdeklaration 2011 - Cosmic frågor

Hej gemenskap, har fyllt i 2011 hos tandläkaren mina tänder igen. Dr säger att jag måste betala de belopp ur fickan eftersom försäkringsbolaget inte tar över ... --Bekomme I de belopp som återbetalas av löneskatter när jag inkluderar räkningarna i de

0
Views
0
Ccomments