B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-27

Självdeklaration ensam gör separationen år & quest;

Advertisement

Hej!
min separat från mig man vägrar att göra en självdeklaration för det senaste året (år innan separationen) och sedan för detta år.
Jag arbetade halva året om inkomstskatt fäste 5 förra året och skulle behöva få tillbaka ett belopp. Nu är min främmande man vägrar att göra inkomstskatt.
Kan jag göra det också ensam?

answers

Snabbare och billigare rådet på din fråga. Kompetent, av certifierade psykologer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du har rätt till den gemensamma deklarationen, ja definitivt ger dig i detta fall en återbetalning. Din advokat kommer att ringa. Din man kan inte vägra.

Man måste skilja civil och skatterätt här.

Skattemässigt det är tillräckligt att en make som ansöker om särbeskattning. Då, den andra måste också. En gemensam bedömning måste alltid överens med båda.

Men eftersom detta kan påverka det skattebelopp som har (trots allt, har du en del av sin skatt så betala fullt pris), griper här civilrätten, och även i ett av två sätt:

I ett fall, domaren hade man (vi ska hålla oss till denna rollfördelning) dömdes att komma överens i strid med bestämmelserna i skattelagstiftningen i den gemensamma bedömningen. Nyckelord "förlust lindring".

I ett annat fall kan jag bättre förstå domaren hade dömt mannen till ersättning. Kvinnan var att be som om en gemensam bedömning inträffat.

SLUTSATS:
tala / skriva mannen och göra valet att gå med på en gemensam bedömning - eller att bli stämd för skador. Hela kursen på posten och det bästa, som består av medlemmar av jurister.

Related questions

Är ersättning till flickvän efter separationen lagligt & quest;

En vän höll med sin pojkvän innan hon flyttade in hos honom, att han ska betalas i händelse av separation 15.000 till henne eftersom hon hade gett upp sin lägenhet och sitt jobb för honom. han gav henne skriftligen detta löfte, men nu vill inget mer

Självdeklaration under studietiden och exkl; & quest;

Hej! Jag har en fråga för deklarationen med studenter. Jag studerar för närvarande samhällsvetenskap och förtjänar mig med deltidsjobb till något, så att jag kan upprätthålla en viss levnadsstandard. Kan jag få tillbaka från den kostnad som jag har g

Gleitzone och självdeklaration & comma; vad den returnerar & quest;

Hej. Eftersom jag inte kan hitta en fast jobb efter mina studier har jag arbetat mamma. 400 € bas och få en liten del från arbetsförmedlingen. Eftersom jag skulle verkligen vilja bort från arbetsförmedlingen (Är inte en stat där!) Jag vill tjäna mer

Självdeklaration trots bo utomlands och quest; & quest;

Hej! Måste trots perenn utlandsvistelse självdeklaration i DTL. göra? Krig till 2006 i Österrike och har gjort detta även i 2006 här i DTL. och sedan var jag utanför Europa med min partner. Var förra året för cirka tre månader av arbete och tillbaka

Dela självdeklaration: en från Revisorer & comma; Quest den andra av den skattskyldige &;

Kan du dela självdeklaration ändå? Att z. B. of Accountants (på grund av den lilla oberoende) gör inkomst- och överskottet konto och skattebetalarna (som tidigare) sin normala deklaration för normal försäkrings jobb? Detta skulle spara kostnader för

Vad & comma; när hans självdeklaration kast i fel skatteverket & quest;

Vad händer om någon tappar sin självdeklaration till fel skatteverket (men inom samma stad, men inte rätt skattemyndigheten)? Om deklarationen automatiskt omdirigeras? Ja - skatten har en intern post utbyte sinsemellan. Eftersom deklarationen kommer

Retirera från Italien i augusti efter D & comma; Självdeklaration i Italien och D & quest;

Hej! Jag arbetar i Italien med en lokal kontrakt fram 2013/08/31. För 5 år har jag inte är bosatt i Tyskland skulle men för 1,9. fungera som en tjänsteman i Tyskland och följaktligen generad centrum av mitt liv efter D. Jag är här för DBA förmodligen

Självdeklaration bara fyra år senare & quest;

Här har jag snubblat på ett svar, i staterna, har du upp till 4 år på sina skattedeklarationer. Men ... Jag tror att det är denna tidsfrist i slutet av maj eller slutet av september! Eller som gäller för första deklaration? Omständigheter under vilka

Bin i skatt inte fit & comma; Former tyvärr, & komma; Maj flickvän på självdeklaration hjälp och komma; Tillåts & quest;

Jag själv har skatter ingen aning om och se om i former (Hjälp jag bara säga) får min vän hjälpa mig med deklarationen? Hon arbetar på ett kontor. Eller jag måste ta Revisorer? Säkert är dyrt, om den lönsamma med mig? Hade cirka 1700 € brutto och var

Respekt för inkomstersättning & comma; Självdeklaration 2015: sambeskattning eller separat & quest;

Q. löneersättnings förmåner, självdeklaration 2015: sambeskattning eller separera? Hej, här situationen på frågan: par, både inkomstskatt fäste 4, du: året runt anställning han: löneersättnings förmåner (insolvens, sjukpenning, arbetslöshetsersättnin

0
Views
0
Ccomments