B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-22

Självdeklaration Dual Student & plus; Commercial & plus; Minijob & quest;

Advertisement

Kära gemenskapen,

Jag dubbla elev sedan 2013, tjänar mer än € 8652 per år. Sedan slutet av 2014 Jag skrev ett kontrakt och därmed tjänade 2015 cirka 1500 €. Dessutom har jag arbetat sedan 2016 vid institutet som en extra kraft till 450 € basis (SK VI).

Jag skulle nu vilja göra skattedeklarationer för åren 2013,2014,2015. Hur får jag detta och vad finns det att tänka på?

Finns det en billig programvara lösning och vad som måste beaktas i en sådan sak?

Tack och hälsningar,

resor vän

answers

Hej!

bäst eftersom närmast verkligheten är Elster. Fri från skattebyrån. Kan du obegränsad simuleras så ofta före mans lämnar.

lycka till

Barmer

Related questions

När kommer Beskattningsbar & quest; Som student med frilansordnad och Minijob & quest;

Hej! detta scenario Jag är student och jag arbetar varje månad på mini-jobb basis. Jag också men en frilans sekundär aktivitet i den fotografiska området. Fråga 1: Hur gör de två intäkterna från mini-jobb och professionell sekundär aktivitet släkt? O

Dual Student - förlustavdrag eller självdeklaration

Hej Alla, och eftersom jag bara har undertecknat, är en fråga fortfarande samma inträffade. Och även om jag är en dubbel student (dvs månadsinkomst från en arbetsgivare). Eftersom jag har dedikerade intäkter genom att studera med kostnader böcker, pa

Student självdeklaration - vad som settle och där Ange & quest;

Hej! Jag letar efter en viss tid desperat svar på mina frågor och inte riktigt vill rådfråga en skatterådgivare, eftersom detta min inkomst är alldeles för låg. Jag inskrivna eftersom WS 2012/13 heltid vid ett universitet. Dessutom har jag sedan 2013

Pension för studenter och komma; om den redan Minijob & quest;

när eleverna måste betala pensionsavgifter? Vad är reglerna för när en elev har redan en mini jobb, vill behålla detta väl och kommer att acceptera ett nytt jobb på en permanent basis / som student? Hej! som student är zippade bidrag för att betala,

Självdeklaration & lowbar; Student & lowbar; Hur fungerar det och quest;

Hej! Jag har en Mac, Elster så gå inte. IRS säger att det inte kan hjälpa och kontrollprogram WISO BSP körs på kan inte. En studiekamrat sa hennes föräldrar hade även retroaktivt åter 2010 terminsavgifter för dem. Kan någon ge ett tips att gå utom fö

Ge det från barnbidrag eller andra statliga bidrag för Dual studenter & quest;

Flickvän (19) min son får från sina föräldrar, barnbidrag "inte". Men du måste leva 70 km från eget hem. Jag vill ha din hjälp innan de måste avbryta studien. Hon gör en dubbel studie och fram till omkring 20-tiden kommer in i hennes lägenhet, h

Små företag självdeklaration: Är make-utbildning och LPAR, för Commercial & rpar; gilla & quest;

Min fru har ett litet företag som en webbdesigner, stöder jag ibland i tekniska frågor. Därför besökte vi olika VHS kurser (utbildning för ditt företag) tillsammans. FRÅGA: Kan även MIN utbildningskostnader dras som utgifter i branschen, även om jag

Små Commercial & plus; Minijob eller helt själv & plus; Mini Job & quest;

Hej Jag har här en eller annan fråga, jag hoppas du kan möjligen hjälpa mig eftersom min handledare från arbetsförmedlingen nästa tillgängliga överenskommelse i en månad. För närvarande är jag fortfarande fullt upp med ett kontrakt ett år kommer inte

Räknar Ext anställts som Minijob & quest; Respektive du inte kan göra en Mini Jobb & quest fortfarande bredvid henne;

Hej, jag är anställd av en tidning som frilansande redaktör. Jag är officiellt en extern anställd, inte gjort, men jag lägger alltid en faktura när en artikel skriven, som sedan används. Nu någon har placerat en semester arbete inför, och jag vet int

Student och 2 deltidsarbeten - gå Quest &;

Hej alla. Jag är student och sedan juni i år 25 år gammal. Sedan april Jag har ett deltidsjobb och får mindre än 200 € per månad. Månadsvis jag åker dit 2-3 gånger för att arbeta, ibland bara en gång. (Ca 8 timmar per dag) Sedan slutet av juni har ja